- 15 Temmuz 2023
- 134
- 334
- 18
- 38
Görmezsin ki ..yani saniyelik bi görme hemen gözünü çevirirsinBoşanma fikrine alıştım biran önce olsun bitsin istiyorum da sadece dört aydır görmediğim adamı yeniden görmek hiç istemiyorum. Sinirlerim bozulacak diye …
Hiçbir etkisi olmuyor inanın buz gibi oluyorsunuz. Ben aynı koridorda saatlerce bekledim sonra aşağı indim sağlığa zararlı olandan içmek için aradı beni nereye diye işim var dedim vazgeçtin sandım dedi ya bi kapat dedim:)) hissiz oluyorsunuz sadece bi an önce bitsede gitsek diyorsunuz.Boşanma fikrine alıştım biran önce olsun bitsin istiyorum da sadece dört aydır görmediğim adamı yeniden görmek hiç istemiyorum. Sinirlerim bozulacak diye …
Ağladın mı ya :))Ben ilk davamda boşanamadim , eski eşim benim ağladığımı görünce bosanmayi kabul etmedi
En zoruma giden davalı _davacı isimlerinin yazdığı duvardaki listede isimlerimizi görmem olmuştu..o an deli gibi ağlamaya başlamıştım
İkinci davamda soguk kanlı bir arkadaşımla gittim o aşağıda bekledi . Asla isim listesine bakmadım..eski eşle aynı koridorda beklemedim .
Çıktıktan sonra arkadaşıma sarılıp hüngür hüngür ağladım ama eve geldiğimde çoktan iyilesmistim
Kabus bitmişti
Yalnız keşke kendi şehrinde açsaydın boşanmdan 15 gün sonra tekrar gitmen gerekecek oraya imza atman lazım. 15 gün itiraz süresi var 15 günün sonunda imza atmanız lazım resmi olarak o imzadan sonra boşanmış sayılıyorsunuz.Merhaba hanımlar , çekişmeli davam var diye konu açmıştım . Davayı anlaşmalıya çevirdim ve bu hafta duruşmam var. Onun yaşadığı şehre gidicem aşırı stresliyim . Gitmek , onu görmek dahi istemiyorum . Anlaşmalı dava da hakim bir şey soruyor mu ? Nasıl oluyor ? Çabuk bitiyor mu? Boşanan arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim
İlkinde evet , bebeğimi yeni kaybetmiştim, karşı taraf boşanmak istemiyordu , ara ara gorusuyordum ve duygusal bağım kesilmemisti.Ağladın mı ya :))
Evet bir aksilık olmadıkça direk salona giriyosunuz katip size zaten oturacanız yeri gösterir protokol okunur boşanmaya emınmısınız diye 2 tarafada sorar ıkı tarafta evet dediğinde biter benım ki 5dakka bile sürmedi çıkarken imza atıyorsunuz 2nızde 1 ay sonra gerekçeli kararı elden alın diyolar o kararıda aldıktan sonra 15gunluk istinaf süreci başlıyor bittiğinde gerekçeli kararda uyapa yüklenmiş olur 3 4 gün içinde soyadınız değişir.Direkt saatinde alıyorlar mı içeri ? Ve içeri girince ayakta mı bekliyorsun ?
Ciddi misiniz ya . Offf. Davayı o açtı çünkü orda olsun diyeYalnız keşke kendi şehrinde açsaydın boşanmdan 15 gün sonra tekrar gitmen gerekecek oraya imza atman lazım. 15 gün itiraz süresi var 15 günün sonunda imza atmanız lazım resmi olarak o imzadan sonra boşanmış sayılıyorsunuz.
İmza atmazsanız itiraz etmiş sayılırsınız ve dava tekrar açılması gerekir.Ciddi misiniz ya . Offf. Davayı o açtı çünkü orda olsun diye
Eski eşim farklı şehirdeydi oturduğu adresin muhtarlığına tebliğ edildi ve istinaf süreci başlamıştı benim. Muhtarlığa tebliğ edilen evrakta esas diye biliyordum zaten yine de boşanma günü yazı işlerine sorun istersenızCiddi misiniz ya . Offf. Davayı o açtı çünkü orda olsun diye
Ben imza atmadan boşandım. Her şey aynı günde 1 2 saat içinde gerçekleşti.Yalnız keşke kendi şehrinde açsaydın boşanmdan 15 gün sonra tekrar gitmen gerekecek oraya imza atman lazım. 15 gün itiraz süresi var 15 günün sonunda imza atmanız lazım resmi olarak o imzadan sonra boşanmış sayılıyorsunuz.
Avukatla konuştum aynı gün halletmeye çalışıcam imzayı da dediBen imza atmadan boşandım. Her şey aynı günde 1 2 saat içinde gerçekleşti.
Bir şey yapmadım . Duruşma günü gelmedi daha . Aşırı stresliyim . Tekrardan onu görecek olmak bnei zorluyor nedenseMerhaba ne yaptınız nasıl geçti
Kendini böyle şartlama, zor olan hiçbir şey yok ..eğer o gün yalnız olacaksan burdan yaz bize destek oluruzBir şey yapmadım . Duruşma günü gelmedi daha . Aşırı stresliyim . Tekrardan onu görecek olmak bnei zorluyor nedense
İşte ne yaşayacağımı ne duyguda olacağımı bilmiyorum kiKendini böyle şartlama, zor olan hiçbir şey yok ..eğer o gün yalnız olacaksan burdan yaz bize destek oluruz
Kendi adıma konuşayım ihtiyaç duyarsan özelden yaz cep numaramı bile veririm
Korktuğun gibi bi durum olmayacak çünkü bu 4 ayda yas sürecini tamamladin , bu saatten sonra eski eşi görmek koyar mı Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?