Anlaşmalı boşanma duruşma günü

Boşanma fikrine alıştım biran önce olsun bitsin istiyorum da sadece dört aydır görmediğim adamı yeniden görmek hiç istemiyorum. Sinirlerim bozulacak diye …
Görmezsin ki ..yani saniyelik bi görme hemen gözünü çevirirsin
Bosanma esnasında da o monitöre bakıyorsa sen hakime bak veya tam tersi
Zor biliyorum ama cool olmaya çalış, mahkemeden hakime teşekkür ederek çık, bırak o gergin olsun

Boşanma fikrine alıştım biran önce olsun bitsin istiyorum da sadece dört aydır görmediğim adamı yeniden görmek hiç istemiyorum. Sinirlerim bozulacak diye …
Hiçbir etkisi olmuyor inanın buz gibi oluyorsunuz. Ben aynı koridorda saatlerce bekledim sonra aşağı indim sağlığa zararlı olandan içmek için aradı beni nereye diye işim var dedim vazgeçtin sandım dedi ya bi kapat dedim:)) hissiz oluyorsunuz sadece bi an önce bitsede gitsek diyorsunuz.

Ağladın mı ya :))

Yalnız keşke kendi şehrinde açsaydın boşanmdan 15 gün sonra tekrar gitmen gerekecek oraya imza atman lazım. 15 gün itiraz süresi var 15 günün sonunda imza atmanız lazım resmi olarak o imzadan sonra boşanmış sayılıyorsunuz.

Dimdik durun şık bir takım hafifte makyaj. Ben böyle yapmıştım. O beni sefil görmeyi umarken dumur olmuştu hakime bağırmaya falan başlamıştı adliye bana travma olur sanmıştım ama ömrümün en gururlu onurlu 5 dakikası oldu ona karşı. Şimdi günde en az 2 defa adliyenin önünden geçmek zorundayım ev iş okul yolu hiç de etkilenmemişim

Ağladın mı ya :))
İlkinde evet , bebeğimi yeni kaybetmiştim, karşı taraf boşanmak istemiyordu , ara ara gorusuyordum ve duygusal bağım kesilmemisti.
İkinci davamda karşı taraf da net bi duruş sergiliyordu bosanmakta( bosanir bosanmaz arayıp yalvarmalar basladi ve hala devam ediyor), tecrubeliydim artık, psikolojik destek alıyordum,
Buz gibi girdim adliyeye , çok bakımlı ve güzel gitmiştim zaten ..
Duruşma boyunca sana onerdiklerimi yaptım. Duruşma sonunda o koşar adım çıktı gitti ( aşırı duygusal en ufak streste ağlar, muhtemelen ağlamasını görmemi istemedi )
Yani elbette ağlarsın ama inan tecrübe etmediğin bu durum olduğu için bilincaltin akıtıyor o gözyaşları..pek de anlamı yok yani

Direkt saatinde alıyorlar mı içeri ? Ve içeri girince ayakta mı bekliyorsun ?
Evet bir aksilık olmadıkça direk salona giriyosunuz katip size zaten oturacanız yeri gösterir protokol okunur boşanmaya emınmısınız diye 2 tarafada sorar ıkı tarafta evet dediğinde biter benım ki 5dakka bile sürmedi çıkarken imza atıyorsunuz 2nızde 1 ay sonra gerekçeli kararı elden alın diyolar o kararıda aldıktan sonra 15gunluk istinaf süreci başlıyor bittiğinde gerekçeli kararda uyapa yüklenmiş olur 3 4 gün içinde soyadınız değişir.

Ciddi misiniz ya . Offf. Davayı o açtı çünkü orda olsun diye

Ciddi misiniz ya . Offf. Davayı o açtı çünkü orda olsun diye
Eski eşim farklı şehirdeydi oturduğu adresin muhtarlığına tebliğ edildi ve istinaf süreci başlamıştı benim. Muhtarlığa tebliğ edilen evrakta esas diye biliyordum zaten yine de boşanma günü yazı işlerine sorun istersenız

Ben imza atmadan boşandım. Her şey aynı günde 1 2 saat içinde gerçekleşti.

5 dakika bile sürmüyor, hakim boşanmak istiyor musunuz diyor evet diyorsun birde dilekcedeki maddeleri okuyor okadar

Bir şey yapmadım . Duruşma günü gelmedi daha . Aşırı stresliyim . Tekrardan onu görecek olmak bnei zorluyor nedense
Kendini böyle şartlama, zor olan hiçbir şey yok ..eğer o gün yalnız olacaksan burdan yaz bize destek oluruz
Kendi adıma konuşayım ihtiyaç duyarsan özelden yaz cep numaramı bile veririm
Korktuğun gibi bi durum olmayacak çünkü bu 4 ayda yas sürecini tamamladin , bu saatten sonra eski eşi görmek koyar mı Allah aşkına

İşte ne yaşayacağımı ne duyguda olacağımı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…