- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında sindirememişlik var geberir inşBu ülkede kadın cinayeti isleyenleri, çocuk tecavüzcülerini bile hapse zor atıyorlar.
Tehdit edeni hapse atacaklarını hiç zannetmem. Hatta adamı tahrik etmişsindir diye sizi suçlayabilirler bile.
Yine de adalete olan güveniniz güzel. Umudunuzu kaybetmeyin.
Denemeye değer.
İki sene yi geçti ben evi terk ettikten sonra telefon da söyle di boşanma gerçekleşmeden önceNerde ne zaman nasıl ne şekilde söyledi size bunları? Deliller varsa eğer çok iyi olur evet açabilirsiniz. Ne demek “25 yerinden bıçaklayacam” allah korusun. Vakit kaybetmeden açın.
Üç dört gündür aramıyor hırs yaptım açıkcası kafam dan atsam rahatlıycam antidepresan kullanırken aklıma gelmiyor du pek şuan kafam çok açık uyuşmuyor beynim gidip kırmak istiyorum eşyaları ama memur olma durumu var yapmıyorum geç kaldım en başta kırıcaktımHala rahatsiz ediyormu sizi?
Yoksa hirs mi yaptiniz? Hirs yaptiysaniz hic bulasmayin hazir kurtulmus iken.
Enerjinizi kendi hayatinizi güzellestirmek adina harcayin.
Üç dört gündür aramıyor hırs yaptım açıkcası kafam dan atsam rahatlıycam antidepresan kullanırken aklıma gelmiyor du pek şuan kafam çok açık uyuşmuyor beynim gidip kırmak istiyorum eşyaları ama memur olma durumu var yapmıyorum geç kaldım en başta kırıcaktım
Çocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani2018 yilinda bosandim yazmissiniz?
O günden bu güne hala iletisiminiz kopmadi mi.. üc dört gün önce ne konustunuz?
Niye iletisimi engellemiyorsunuz?
Iletisim kopmadikca önünüze bakamazsiniz yeni bir hayat kuramazsiniz.
Cocuklariniz mi var yoksa
Çocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani
Sen 3.4 gundur aramıyor dıye bukadar cıldirdın. Barısmak ıstıyorsun, esyadaa bahane, kndıne gel lütfen derdın ne kndınleÇocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani
Kızlar 2018 haziran da anlaşmalı boşandım bir şey istemiyorum dedim mahkeme de şimdi dava açabilirmiyim eşyalarım için. Ayrıca bana karşı tehditleri oldu eski den işte seni 25 yerinden bıçaklıycam yürürken arkana bak falan dava açsam hapse girer mi
ona tek yapabılecegınız sey uzaklastırma kararı aldırmanızÇocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani
Manyak mısın sen çocuk yok görüşmeyi konusmyai gerektirecek birşey yok boşanmışsın kurtulmuşsun önüne baksana.. 2 yıl geçmiş hâlâ niye muhattap oluyorsun.. gelsin beni kessin derdinde misin.. ben olsam 2 yolda çoktan unutmuş hayatın tadını çıkarıyordumÇocuk yok 6 7 ay önce ilaç kullanımı nı bıraktım arayı arayıp eşyaları mı ver haram olsun falan diyorum oda barışalım diye arıyor bu süre de kendim sataşıyorum yani