Anlaşmalı boşanma sonrası eşya talebi

Ben aramın bozuk olduğu arkadaşımla /eski sevgilimle muhattap olmamak icin her yolu deniyorum. Benden uzak olsunlar. Bırakın giden eşya olsun. Sizin huzurunuzdan mutluluğunuzdan önemli değil.

Adama sen bulaşıyorsun şimdide mahkemeye mi vereceksin? Barışmak istiyorsan adam gibi görüş. Yok değilse tedavini acil devam ettir. Normal değil davranışlarınız. Doktor eşliğinde mi biraktiniz ilacı
Barışmak istemiyorum psikolog um ilaçları kesti bir aydır seansım bitti yeniden gitmek istiyorum

Üç dört gündür aramıyor hırs yaptım açıkcası kafam dan atsam rahatlıycam antidepresan kullanırken aklıma gelmiyor du pek şuan kafam çok açık uyuşmuyor beynim gidip kırmak istiyorum eşyaları ama memur olma durumu var yapmıyorum geç kaldım en başta kırıcaktım

Hasta mısınız? 2018 Haziran’da boşanmışsınız, şu zamana kadar bi şekilde irtibatta kalmışsınız, omu garipsemiyorsunuz; 3-4 gündür aramıyor diye garipsiyor hırs yapıyorsunuz.. iyi değilsiniz.

*anlaşmalı boşandıysanız eşyalarla ilgili de protokolde madde vardır, dolayısıyla artık talepte bulunamazsınız. Daha doğrusu burdan yürüyemezsiniz.

Bence neden bilmiyorum ama eski.eşinize hırslanmışsınız intikam almak istiyorsunuz büyük ihtimal sevgilisi var sizde hala takip ediyorsunuz huzuru bozulsun istiyorsunuz.

2018 de istemediğiniz eşyaları şimdi neden istiyorsunuz kendinizi küçük düşürmeye değer mi ayrıca eskiden tehdit etti diyorsunuz şu an böyle birşey yok adamın niye hapise girmesini istiyorsunız ne bu hınç yani bitmiş boşanmışsınız daha ne??

Kızlar 2018 haziran da anlaşmalı boşandım bir şey istemiyorum dedim mahkeme de şimdi dava açabilirmiyim eşyalarım için. Ayrıca bana karşı tehditleri oldu eski den işte seni 25 yerinden bıçaklıycam yürürken arkana bak falan dava açsam hapse girer mi
Allah korusun. Kendine çok dikkat et elinden gelen bütün yasal hakları kullan. Sanki derdin az gibi birde korku derdine düşürecekler..

Bence neden bilmiyorum ama eski.eşinize hırslanmışsınız intikam almak istiyorsunuz büyük ihtimal sevgilisi var sizde hala takip ediyorsunuz huzuru bozulsun istiyorsunuz.

2018 de istemediğiniz eşyaları şimdi neden istiyorsunuz kendinizi küçük düşürmeye değer mi ayrıca eskiden tehdit etti diyorsunuz şu an böyle birşey yok adamın niye hapise girmesini istiyorsunız ne bu hınç yani bitmiş boşanmışsınız daha ne??
Sevgilisi yok sadece yeni yeni beynim çalışmaya başladı uyuşmuyor artık

Back
X