• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı boşanma velayet nafaka

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Yüzsüz misafirlerimi anlatmıştım, bugün ufak tefek eşyalarım kaldı ve evime geldim, 1 saat sonra eşim geldi, ben gelmezler diyordum çünkü çok cüzi bir üvrete misafirhaneye götürmüştür demiştim, onları misafirhaneye götürmemiş kişi başı 40 liradan otele götürmüş yarı yarıya ödemişler falan...
etrafı kolaçan etmeye gelmiş ben evde yoksam onları eve getirecek, bugün de otelden çıkınca denize yüzmeye gitmişler ve benim burada ailem dağılıyor, inanabiliyor musunuz?kuzenlerden erkek olam geldi daha aklı başında, bu kız bana netten adamlarla tanışıp arkadaş olduğunu söyledi, sadece telefonda konuşuyorlar ve ben de iç çamaşırı ikinci kez görünce aklıma doğal olarak farkklı şeyler geldi, kocama kadın gibi kadın lazım diyorlar, kınıyorum, artık biz boşanınca yakın çevreden evlendirirler, sonra o iç çamaşırlarını ben ortalığa koymuşum, iftiradır, hakkım helal değil.bir tek eşşekliği o kızın bana söylediklerini söylereyerek yaptım, hataydı kocamın ilgisizliğine sinirlendim, eşimle tartıştık falan, çocuğun yanında tokat yedim...aile sırlarımızı açıkladığım için, ama artık öyle bir nokttaya geldiği bu evlilikte benim neler yaşadığım bilinsiz istedim....Sonra eşim ççocuğa sen git dedi, biz eşimle bayağı tartışıyoruz, derken yine zile basıldı, şaka gibi ama 'abi kızlar çok terlemiş, duş yapıp yola çıkmak istiyorlar, abla ne olur izin versin dedi,' kocam da dedi ki'ulan burada benim ailem dağılıyor, sen hala duş diyorsun dedi kapıyı kapadı, sonra eşim bana döndü bak ona sert davrandım hoşuna gitti mi, onlar için o kadar para harcadım dayılarım beeni artık silicekler dedi.Çocuk duştan önce de 'ne olur bu gece burada kalalım, tek odaya sığışırlar, seni rahatsız etmeyiz' diye yalvardı, hayır dedim, onlar artık bu eve gelemez, ben olduğum sürece ki halen kocam ve ben siz gidene kadar burada kalacağım, kocam yine otele götürsün dedim...
kocamla nafakayı falan konuştuk, adamakıllı evlendik ve boşanalım böylesi ikimiz için de daha iyi dedim, senin arabanı ya da arsanı istemiyorum, sadece nafaka sağlık eğitim giderleri, nafaka adil olacakmış, sağlık giderleri yarı yarıya olacak falan dedi, anlayamadım bunu, saçma geldi
sormak istediğim velayet, 2.5 yaşında çocuğumun velayeti almada sıkıntı yaşar mıyım, ya da nelere dikkat ediyim, bir profesyonel hukuki destek alacağım çocuğum için.neler tavsiye edersiniz, kocam çocuğun velayetini alabilir mi, çünkü istiyordu, lütfen yardım edin

3 gundur kamu yoklamasi gibi bi konu :110:
Bi de ruyama gircek bu dantelli sutyen :işsiz:

Yemin ediyorum hiç bir konunuzu anlamıyorum

Günde 3-4 defa konu aciyorsunuz içerik oraya buraya atılmış don sütyenden öteye gitmiyor

Bosanin kurtulun biz de kuzenlerin iç çamaşırlarından kurtulalım

Çocuk küçük alamaz

Odak noktanızı eşinizin kuzenlerinden ilişkinize çevirseniz artık? Bununla ilgili konu açmıştınız zaten. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Size zarar en başta. Tamam affetmeyin, sevmeyin ama bırakın bi kenara onları.
Önce iyi bir avukat lazım size. Oturup boşanmanın çerçevesini oluşturun. Sonra da eşinizle konuşup anlaşmalı boşanmaya çalışın. Çocuk da daha küçükmüş. Babasına vermezler.

Odak noktanızı eşinizin kuzenlerinden ilişkinize çevirseniz artık? Bununla ilgili konu açmıştınız zaten. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. Size zarar en başta. Tamam affetmeyin, sevmeyin ama bırakın bi kenara onları.
Önce iyi bir avukat lazım size. Oturup boşanmanın çerçevesini oluşturun. Sonra da eşinizle konuşup anlaşmalı boşanmaya çalışın. Çocuk da daha küçükmüş. Babasına vermezler.
garip olan şu dğn o kadar tartışıldı ve onlar bugün burada kalmak için geldiler hayır diyorum bari bir duş alalım vegidelim diyorlar.ne biçim bişi nasıl bir insanlık
ve bütün bunlar olurken biz boşanıyoruz nafaka konuşuluyor bunlar duş almak istiyor...nasıl bişi

garip olan şu dğn o kadar tartışıldı ve onlar bugün burada kalmak için geldiler hayır diyorum bari bir duş alalım vegidelim diyorlar.ne biçim bişi nasıl bir insanlık
Yüzsüz olmasalar zaten gelmezler. Siz sakin olun. Artık o insanlar hayatınızda olmayacak. Kendinizi doldurup durmayın. Faydası Yok. Enerjinizi çocuğunuza harcayın.

Bazı üyeler sınırları çok zorluyor sizin gibi,çatladim burada

Bakın arkadaş demiş ki kuzeni vs boş ver kendi evliliğine odaklan hala duş yapalım dedi şunu dedi bunu etti

Sorun o değil sorun zaten evliliğiniz bitmek üzereydi şimdi de bitiyor

Bakın arkadaş demiş ki kuzeni vs boş ver kendi evliliğine odaklan hala duş yapalım dedi şunu dedi bunu etti

bitiyor evet ve eşimin değer verdiği insanlar için benim evliliğim bu kadar değerli olanlar çok saçma

ayrıca evliliğim onlar yüzünden bitmiyor bir birikim var bu belki son damlaydı zaten boşanacaktık ama ben halen insanların yüzsüzlüğündeyim

ayrıca evliliğim onlar yüzünden bitmiyor bir birikim var bu belki son damlaydı zaten boşanacaktık ama ben halen insanların yüzsüzlüğündeyim
Canım stresli bi dönemdesin kuzenlerin ve eşiyin davranislari normal değil ama sen de normal değilsin bavulu toplayip o evi terkediyosun madem neden eve girmelerine müsaade etmiyosun asla tenezzül bile etmem kimi alirsa alsin o eve hem KURTULMAK MI KURTARMAK MI istiyosun inan sen de ne istedigini bilmiyosun çünkü hala eşini onlardan kiskaniyosun biliyorum olanlari hazmedemiyosun yediremiyosun kendine ama eşini sana karşı daha fazla dolduruyosun keşke onlarin yaninda hiç eşinle tartismalara girmeseydin çünkü eşini sen biliyosun ne kadar cirkinlesecek neden kendine bu kadar eziyet değer mi madem kafaya koydun bosanmayi onlar gelmeden gitseydin emin degilsin onlarin yaninda sabirli olup herseye sussaydin bekleseydin gitsinler belki bi şansınız daha olurdu valla üzüldüm yasadiklarina

Back
X