• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlasmali Boşanma

• Konu Sahibi Konu Sahibi 9184
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Tekrar ve bu durumla ilgili son konuyu açıyorum umarım. Çünkü durusma zamanım geldi.
Şunu sormak istiyorum, eşi boşanmak istemediği halde anlasmali boşanan var mı aranızda, eşine öfke ya da herhangi bir his vs duymayıp . Esi bosanmamak icin direnmesine rağmen.. sadece esine karşı bisey hissetmedigi ve edemeyeceği için... ?

eşiniz boşanmak istemediğini söylerde çekişmeliye döner

eşiniz boşanmak istemediğini söylerde çekişmeliye döner
Ins söylemez öyle bisey yapacağını söylemedi, aklına sokmamak için de sormadım. Geri dönüşü olmayacak diye ısrar ettiğini düşünüyorum bosanana kadar. O seviyorum dese bile kesin dille istemediğimi söylesem hakim boşar mi acaba

Iki tarafın rızası lazim anlasmalida biri istemezse cekismeliye donuyor malesef

İnsanda biraz gurur olur ya sevmiyorum diyorsanız bi zahmet bitirsin o kadar gurursuz değildir inşallah.. dilekçe ve protokole imza attı dimi siz kesin gün aldınız mı dava için

İnsanda biraz gurur olur ya sevmiyorum diyorsanız bi zahmet bitirsin o kadar gurursuz değildir inşallah.. dilekçe ve protokole imza attı dimi siz kesin gün aldınız mı dava için
Evet attı, şöyle diyeyim hatalı olduğunu biliyor ama param olmadığı için yalnız kaldın normal olamadım falan diyor. Şimdi iş kurmuş rahatmış para kazanmaya başlamış onun yüzünden boşandigimizi bildiği için bundan sonra her şey farklı olcak diyo bu yüzümü göstermeme izin ver diyor. Olmazsa gene bosaniriz Bi de böyle deneyelim.diyor. o kdr bekledin şimdi zamansiz gidiyorsun diyor. Bennde ne yaparsa yapsın ona bir şey hissetmeyecegjm için bosaniyorum. Ama huzursuzluk da yaşıyorum ısrar ediyor şans vermiyorum diye.

Yani şu an imkanları var zamanında gereken özeni gösteremedi bu yüzden gitme.bi şans ver diye ısrar yapıyor gurur vs düşünmüyor her şeyi o batırdı o düzeltebilir kafasında

Back
X