Bence avukata danışınMerhaba , onumuzdeki ay basina kadar anlasmali bosanmaya karar verdik aldatmaya meyilli olmasina ragmen anlasmali bosanacaktik. Es kisisi evden gitti bana aldigi esyalari gelip alacagini soyledi issizim ve gelirim yok . Dugundeki altinlarida kendisi issiz oldugu icin bozdurduk. Ben protokolde dugunde takilan altinlari talep edebilir miyim?
Çocuğuda ne deniliyor acaba ? Çocuk kişisi mi ? Sonuçta o çocukta eş kişisinden ...Hahah bende burada gordum eşim demeye dili varmayanlar kullaniyor sanirim
Belirtisiz isim tamlamasiHahah bende burada gordum eşim demeye dili varmayanlar kullaniyor sanirim
Hepsi değil. Yargıtayın yeni kararına göre erkeğe takılanlar erkeğin kadına takılanlar da kadının artık hepsi kadının değil.. sallıyorum adama 10 çeyrek takıldıysa o 10 çeyrekti kadının hakkı yok gibi.Takılan takılar ortak değildir. Bölüşülmez. Size aittir. Avukatınızla görüşün.
Peki eş ailesinin taktığı bilezik set vs onlar da kadının mı acabaHepsi değil. Yargıtayın yeni kararına göre erkeğe takılanlar erkeğin kadına takılanlar da kadının artık hepsi kadının değil.. sallıyorum adama 10 çeyrek takıldıysa o 10 çeyrekti kadının hakkı yok gibi.
Benim takı dediğim ziynet eşyasını ifade ediyor. Eş onları harcadıysa bile belgelendiriliyorsa video vs ile geri ödemek durumunda. Bu arada yeni kanunu bilemiyorum. Bundan 7 yıl önce çok yakın arkadaşım boşandı. Altınlar dahil tüm takılar arkadaşıma verildi.Hepsi değil. Yargıtayın yeni kararına göre erkeğe takılanlar erkeğin kadına takılanlar da kadının artık hepsi kadının değil.. sallıyorum adama 10 çeyrek takıldıysa o 10 çeyrekti kadının hakkı yok gibi.
Ziynet eşyaları kim takarsa taksın kadınındır.Peki eş ailesinin taktığı bilezik set vs onlar da kadının mı acaba
Kadına takılan kadının erkeğe takılan erkeğin.Peki eş ailesinin taktığı bilezik set vs onlar da kadının mı acaba
Bu yıl çıktı kanun. Yargıtay bütün takıların kadına verilmesini bozdu.. ziynet eşyaları tamam ona birşey demedim bel genel olark takılanlarn tamamını kasteddim. Yukarda da yazıyı paylaştım zatenBenim takı dediğim ziynet eşyasını ifade ediyor. Eş onları harcadıysa bile belgelendiriliyorsa video vs ile geri ödemek durumunda. Bu arada yeni kanunu bilemiyorum. Bundan 7 yıl önce çok yakın arkadaşım boşandı. Altınlar dahil tüm takılar arkadaşıma verildi.
Evet dediginiz gibi kanunda açıkça yazıyor.Bu yıl çıktı kanun. Yargıtay bütün takıların kadına verilmesini bozdu.. ziynet eşyaları tamam ona birşey demedim bel genel olark takılanlarn tamamını kasteddim. Yukarda da yazıyı paylaştım zaten
Eş kisisi işte adı üzerinde, eş olamamış. Sadece eş unvanını taşıdığı için rutbesi düşürülmüş, eş kisisi olmuş.Konu hakkında pek bilgim yok fakat ben şu “eş kişisi” ne takıldım. Acaba Türkçede yeni bir kelimemi bu ?
Eş kişisi : Eş görünümlü mikro organizma demek. Üreme yetenekleri yoktur. Tek hücreli mikroskobik canlılardır. Dışa bağımlı yaşarlar. Sıcak ortamlar en sevdikleri ortamlardır halk arasında ana kucağı olarak bilinen bölgede kendilerini güvende hissederler. Gelişmiş mikroskoplar sayesinde görülebilirler bunun haricinde görülmesi zor bir canlı türüdür.Konu hakkında pek bilgim yok fakat ben şu “eş kişisi” ne takıldım. Acaba Türkçede yeni bir kelimemi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?