Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

Kızlar bu zamana kadar kendimi yanlız sanıyodum, meğer herkesin sorunları varmış işiyle ilgili. Ben bi kaç görevi bi arada yürütmeme rağmen çok az bi ücret alıyorum okuldan arkadaşlarım benim yaptığım görevlerden tek bir tanesini yapmasına rağmen benden daha fazla ücret alıyorlar.( İşin ücretinden geçtim diyelim çalışma ortamı da bi o kadar kötü, hiç arkadaş olabileciğim bir insan yok herkes birbirinin arkasından konuşuo özellikle bayanlar. En yakın arkadaşını bile bana çekiştiren bi insandan ne beklersin ki, bi de benim hakkımda söyledikleri kulağıma geldi şimdi o insanla konuşmuyorum ama aynı yerde çalışmak zorundasın o yüzden biraz geriliyorum ve kendi kabuğuma çekilmeye başladım artık tek takılıyorum, yemeğe yanlız gidiyorum, onlar muhabbet ederken ben internete falan giriyorum ama çok mutsuzum (( daha anlatamadığım çok şeyler var (((

Son düzenleme:
işyerimde tüm soruınlarımı paylaştığım bir kız arkadaşım vardı. onu seviyorum ancak bazı hareketleine gıcık ötsi oluyorum. daha iki dakka önce konuştuğumuz konuyu müdür yardımcımıza açtım arkadaşım naptı dersiniz 360 derece döndü ben suçlu oldum ve sustum böyle bişey varmı ya bıktım artık müdürün yanında kendini göstermeye çalışmak yaptığı şeylerden.

ya hiçmi adam yok etrafta. sırf evliyim diye beni kıskanırken şimdi çocuğum olcak diye kıskanıyor pes. hani en iyi arkadaştık. herşeyimi senle paylaştım suçmu ettin her defasında tepeme çıkmaya çalışıyosun.

cumartesileri çalışmak, uzun mesailer, gereksiz kaprisler, gereksiz insanlar...

son bir haftadır yasadığım sıkıntıları anlatsam bitmez yönetimimiz değişti patron şirketinde calışıyorum 10 yıldır genel müdürümüz patronun oğluydu gidince diğer oğlu hafta 3 gün geliyor ve dışarıdan genel müdür yardımcı aldılar 3 ay önce bende yönetici asistanı olarak 5 aydır görev verilmişti elimden geldiğinin daha fazlasını yaparak çalışıyordum yeni gelen genel md.yard.belirtmiştim yeni başladığımı kendisde bana yardımcı olacağını ve bu konuda beni eğitceğini söylemişti istediği herşeyi istediği gibi yapmamama rağmen hiçbirşeyi beyenmiyor istediği herşeyin birebir aynısını bile yapsam beyenmiyordu kafasından gecen cümlelerin bilmeni istiyor o derece ama elimden gelenin fazlasıyla yapmaya calıştım bir hafta önce öğrendimki gizli ilan vererek asistan arıyorlarmış ve görüşmeye geliyorlar gelen insanlar ik sorumlusu ve güvenlik bile tembihlenmiş sakın x duymasın diye sok geçirdim patronumla konuştım oda benim duymama şok geçirdi neden dedim ben eğitilmiyorum da dışarıdan eleman alınıyor bende şimdiye kadar yaptığım hiçbirşeyi beyenmediğimi anlattım oda sen görevinde devam ediyorsun eksik gelen yerlerin eğitilecek dedi inanmadım tabi çünkü beni sakinleştiriyor genel müd.yrd tavırlıyım eskisi kadar gitmiyorum yanına oda biliyor ama ne soruyor nede bi acıklama yapıyor ne yağıcam hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar ben çıldırmak üzereyim.kamuda mühendis olarak çalışıyorum ve resmen psikolojik şiddet görüyorum.çalıştığım ortamda sürekli il müdürüne yalakalık yapan işi gücü dedikodu olan,bayanların mühendislik yapamayacağını ıspat etmeye çalışan 2 gerizekalı var ve bunlardan bir tanesi de benim şube müdürüm.adam ben geldiğim günden beri arkamdan benim bişey bilmediğimi konuşuyor.çok kötü geçidiğim altı aydan sonra abim (oda benimle aynı kurumda) bu adamı çekti bir kenara ve biraz korkuttu.3 yıldır dedikodusu bitti ama bana çaktırmadan her fırsatta işlerimi zorlaştırmaya çalıştı.bu halini takmamaya çalıyodum.3 ay önce bende şef olarak atandım ve adam iyice üstüme oynamaya başladı.size dün yaşadığım bir olayı anlatayım ; biz burda hepimiz sabahları kontrolü olduğumuz inşaatları denetleriz,bende dün öyle yaptım.kontrolü olduğum inşaat 3 km gibi bir mesafe ve yürüyerek gidiyorum .arabası olan arkadaşlara daha uzak inşaatlar veriliyor.öğleden sonra bu adam yanıma geldi.sizin inşaatta demir bağlanmış teslim aldınız mı dedi.bende evet sabah aldım dedim.ben şimdi gelirken kontrol ettim eksik var dedi.hayır tam saydım dedim.bana eksik gibi geldi birdaha gidin bakın dedi.yarın sabah gittiğimde bakarım git gel yorucu oluyor dedim.hayır şimdi gidiceksiniz dedi.bende bana göre doğru siz yanlış olduğunu söylüyorsunuz zaten arabanız da var siz sayın yanlışsada isterseniz tutanak tutun dedim ben doğru olduğuna eminim sonuçta.adam bir anda bağırmaya başladı gidecekmişim efendim,yürüyemiyorsamda bir iş makinasının üstüne biner gidermişim,bayan olmam mühendis olduğum gerçeğini değiştirmezmiş.........birsürü bişey saydı.şu an tek istediğim burdan kurtulmak ,çok kötüyüm

böyle bi sayfa olduğunu gördüğümde inanınki çok sevindim, çok sıkıntılıyım etrafımdaki seviyesiz insanlardan bıktım. torpille gelen bir kadın bütün düzeni mahfetti. o değilde yanlızken bana iyi davranıyor sanki arkadaşmışız gibi, bi hafta önce izinde olan arkadaşımız vardı o sırada öyle aralarında bile beraber gezdik o derece samimiyiz ama izindeki arkadaş geldi ve bana ters davranmaya başladı anlamadım ona mı yanaşmak istiyor amiri desem değil benimi çekemiyor desem çok alçak gönüllüyümdür. memur amir ilişkisine takılmam ama bende o na ters davranmaya başladım zaten hiçbir iş yaptığı yok. zaten 4 tane bayanız ve en son gelen o. o gelmeden önce daha huzurluyduk olduğumuz gibiydik ama oyunlar işin içine girince renk değişti. beni önemsememesini ve yokmuşum gibi davranmasından nefret ediyorum. pis sürtük

böyle bi sayfa olduğunu gördüğümde inanınki çok sevindim, çok sıkıntılıyım etrafımdaki seviyesiz insanlardan bıktım. torpille gelen bir kadın bütün düzeni mahfetti. o değilde yanlızken bana iyi davranıyor sanki arkadaşmışız gibi, bi hafta önce izinde olan arkadaşımız vardı o sırada öyle aralarında bile beraber gezdik o derece samimiyiz ama izindeki arkadaş geldi ve bana ters davranmaya başladı anlamadım ona mı yanaşmak istiyor amiri desem değil benimi çekemiyor desem çok alçak gönüllüyümdür. memur amir ilişkisine takılmam ama bende o na ters davranmaya başladım zaten hiçbir iş yaptığı yok. zaten 4 tane bayanız ve en son gelen o. o gelmeden önce daha huzurluyduk olduğumuz gibiydik ama oyunlar işin içine girince renk değişti. beni önemsememesini ve yokmuşum gibi davranmasından nefret ediyorum. pis sürtük

Boğaziçinde hukuk bölümü yok canım. Yeni mi açıldı diye sorsaydın:)

öyle gıcık olduğum şeyler var ki nerden başlasam bilemiyorum birtanesi şu an karşımda oturan adama fazla iş verilmiyor neymiş o yapamazmış iyide o yapamaz diye fazladan calışmak zorundamıyım aha işte şimdi de cıktı gıttı mesele sadece fazla çalışmakta değil maddi sorumluluk getiren gecikme ,idari para cezası işler bazılarına veriliyor bazısına verilmiyor birde işin bu tarafı var insanın en güzel zamanları işyerlerinde uyuzlarla geçiyor

Ahh ahh benim çalıştığım yerd etam bir cadı kazanı

-Excel kullanamayıp rapor yapmaya talip olup yeteri kadar yardımcı olmuyorum diye tavır yapan bir tip hemen sağımda
-Henüz bu işte tecrübesi 1 sene olan herşeyi kendi biliyor sana ,müdüre yılbaşında çikolata gönderip kendine pozisyon açan sol yanımda
-Müdürlere yanaşan başkalarına yalan dolan iftira atan karşımda

bende eziklerde oynuyorum allah bana hayırlısını versin diyecek lafım yok :44:

5 gün izin alıcam müdür sorun çıkartıyor düşünecekmiş yıl sonu bitmemiş sigortalar varmış cart curt cuma okul kapanıyor cocuklarımla memleketime gidicem ya ayıp be bu kadar da olmaz ki başıma öyle bir ağrı girdiki çatlıycam sinirden ellerim titriyor

patronlardan özellikle patronların gereksiz karılarından nefret ediorum :2::2:

patronlardan özellikle patronların gereksiz karılarından nefret ediorum :2::2:

aynı ben

evet. herkesle iyi geçineyim. herkesin her dediğini yapayım. kimse üzülmesin kırılmasın vs... yok arkadaş böyle olmuyor... yani son 1 aydır yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor... ben böyle kişiliksiz insanlar görmedim ha!

Aradan baya zaman geçmiş şimdi yöneticimin altına birini verdiler ki ohoooo zavallım beni mumla arar oldu.
bi arkadaş vardı ona da öyle arkadaşlar geldi ki bana yaptıkları başına geldi.Ezilip büzülüyo bişey diyemiyo.
Daha beter olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…