E heralde güzelim sen ondan üstün olacak değilsin ya kız küçük dağları yaratmış sen kimsin ki onun yanında değil mi? :)))
Sen git 4 yıl oku çok saçma bişey yani bak kıza 2 senede tüm dünyanın hakimi olmuş kimbilir nerenin CEO su olmuş baksana :))))
salak bunlar yaa ben artık bakıp bakıp dalga geçiyorum.bazen kendilerini yüceltmeye çalışırken o kadar salak duruma düşüyolar ki o hallerini onlara bi göstersem yerin dibine girerler belki.
Ama yok yok anlamazlar valla.
Bizimkilerden biri diksiyon dersi alıp kanallarda haber falan sunmak istiyomuş.Bunca iletişim mezunu dururken bütün kanallar açmış kollarını seni bekliyo diyemedim tabi :))) Sesi ve diksiyonu çok güzelmiş herkes çok beğeniyomuş ve kelimeleri çok güzel kullanıyomuş.Telefonda konuşurken kullandığı kelimeleri duydukça kendimi zor tutuyorum.Abiye kuzu gibi Türkçesi var hala tırmalıyo.
Hatta kendisi "boğaziçi üni. de hukuk bölümünü" sadece 3 puanla kaçırmış geçenlerde söyledi.
Ama ne hikmetse "açık öğretim kamu"yu geçen sene bitirdi :))) inanmadım hatta hala gülüyorum neymiş başka üni de okumak istememiş orayı kazanamayınca hatta alışamamış anadolu üni.ye
resmen çocuk kandırmaya çalışıyo asalak şey
5 gün izin alıcam müdür sorun çıkartıyor düşünecekmiş yıl sonu bitmemiş sigortalar varmış cart curt cuma okul kapanıyor cocuklarımla memleketime gidicem ya ayıp be bu kadar da olmaz ki başıma öyle bir ağrı girdiki çatlıycam sinirden ellerim titriyor
5 gün izin alıcam müdür sorun çıkartıyor düşünecekmiş yıl sonu bitmemiş sigortalar varmış cart curt cuma okul kapanıyor cocuklarımla memleketime gidicem ya ayıp be bu kadar da olmaz ki başıma öyle bir ağrı girdiki çatlıycam sinirden ellerim titriyor
Ahh ahh benim çalıştığım yerd etam bir cadı kazanı
-Excel kullanamayıp rapor yapmaya talip olup yeteri kadar yardımcı olmuyorum diye tavır yapan bir tip hemen sağımda
-Henüz bu işte tecrübesi 1 sene olan herşeyi kendi biliyor sana ,müdüre yılbaşında çikolata gönderip kendine pozisyon açan sol yanımda
-Müdürlere yanaşan başkalarına yalan dolan iftira atan karşımda
bende eziklerde oynuyorum allah bana hayırlısını versin diyecek lafım yok :44:
ay bugün bi hemşire arkadaş doktorla biraz atışmış bende gülümseyerek o senği düşündüğünden öyle söylemiştir dedim ay kusurura bakma ama gerçekten saçmalıyorsun demez mi şok oldum ya valla bugün şunu öğrendim kimseyle iyi olmaya çalışmıyacaksın, kimseye iyi davranmayacaksın, kimsenin ne yaptığını umursamayacaksın moralim çok bozuldu ya kimse bana böle bişey dememişti
Boğaziçinde hukuk bölümü yok canım. Yeni mi açıldı diye sorsaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?