Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

kızlar benim sorunumda iş arkadaşımla ama işle alakalı bişey değil...
benim evim işyerime ço k yakın ..bu arada evliyim çocuğum yok..öğlenleri yemeğe eve geliyorum..
arkadaşımın evi uzak ilk başlarda eve çağırmaya başladım sonra ben çağırmadığım
halde işyerinden çıktığımız anda arkadaş bnm eve doğru yöneliyor..
ben bazen evde de yemek de yok falan diyorum ama kız hiiiçççç tınlamıyor sanki yemekhaneye gidiyor....
yemek içmek sorun değil ama kız beni hizmetçi gibi kullanıyor...
eve gideriz o lavobaya falan girer ben o sırada yemeği hazırlarım gelir oturur..
kalkar gider sonra hazırlanır.. hiç bakmaz bu sofra bulaşık ne olacak demez.
geçen de çıldırdım artık..
dışarıdan bişeyler alalım yiyelim dedim..
benim cebimde ne para ne de yemek fişi var dedi..
kız bana dayamış sırtını
kızlar maddi yönden değil ama manevi yönden yıprandım ya..
arkadaş olur böle şeyler diorum ama pes yani artık
ne dersiniz bu duruma???

ınsanız sonucta bır ıkı defa ıdare ederız ama hergun hergun gelmesı cok fazla !!!
ısyerınde mutfak varmı ? eger varsa
bundan sonra sabah yemegını getır evden oglen ısyerınde ısıtır yersın
boylece oda senınle evıne gelemez ,
yaptıgı cok sorumsuzca ayrıca nasıl rahat edıyor anlamadım gıttı

benım ısyerımde de halden anlamayan sureklı haksızlık yapan ıkı tane mudur bozuntusu var
sureklı ıs arkadasımı kayırırlar o hıc bırsey yapmaz ezılen yorulan emek veren benımdır ama hep begenılmeyen de benımdır
bu durumdan cok sıkıldım ısım ıyı kurumsal bı fırmada calısıyorum sırf parası ıcın katlanyorum gerısı hıc mı hıc umurumda degıl
ama artık bunların yuzunu gormeye bıle tahammulum yok napacagımı bılmıyorum cok mutsuzum

aynen cnm 1-2 derken 4 ay oldu
mutfak yok ama cattle m var onda ısıtırım buharla...birkaç gün böle olur sonra alışır heralde inşşşşşallah...
kalp kırmayım diorum ama anlasın artık ..
bende anlamadım cnm sorma bazen ima etmeye çalışıyorum ..yemek de yok..aman bulaşıklarda kaldı diyorum..
ama fıss..
sanki annesi veya ablasıyım..
başka konularda hiç yakın durmaz aramaz sormaz ama yemek ve ev söz konusu ise kanka oluyo :)

canım acıkca bellı kı bu kısı senı bu yemek konusunda kullanıyor...
yemek sorunsalı benım basımda da vardı bı ara yıne evden getırmeye basladım
sende ekmek arası tarzı seylerle ıdare et bır sure oda anlar sanırım
ayıp denen bırsey var ben olsam rahat etmem hergun bırının evınde yemek yemeye
hadı gıdersın bırseyler alır goturursun arada ne bılıyım bulasıklarını toplarsın en azından
senınde zoruna gıden bu anladım ama tavrını koy cekılecek gıbı degıl

sorma canım ya bıktım artık zaten ama içim rahat değildi sizlerinde fikrini aldım içim rahat artık..
ben asla gideemm ya aç kalsam yine gidemem. kimsenin evine...
cebinde paran var ayrıcaaa yemek fişi var..
daha ne istiyosun benden ..
artık tavrımı koydum dün kendim çıktım eve geldim kendim..
bugün ben bişeler söledim kendime.sonra o da sölemiş :))

eee yemek fıslerınız varsa onu kullanın sanırım o fıslerle de eve alısverıs yapıyorsun degıl mı ?
o kızda gelıp rahat rahat takılıyor evınde
neyse canım bıraz olsun anlamıs galıba senın bu durumdan rahatsız oldugunu
bır daha cagırma evıne

işyerimdeki yemekhaneci kadınaaa uyuz oluyrmm dövesim geliooooo...yemek dağıtılmadan öncee kendi evinee götürecek kadar arıyor..sonra herkesee azar azar verioo yemeklerii..vee güvenlklere yemek ayırmıoooo buu kadar insanlar açç gözz işteeee....hatda dahasııı hepp belden aşağıı konuşmasıı onuu terslememe neden oluooo sinrlenyrmm yaaaa.

gercekten cok faydalı bi konu olmus,bende yıllardır bir cok işyerinde calstım aslında iş değiştirmenin faydası olmadıgını anladım bekar iken bıkıp bi sorunla karsılasınca istifamı verirdim,şimdi öyle yapamıyorum evlendik borclarımız var ve eşimin maası kira vs.giderlere tek basına yetmiyor suan calsııtığım yerde maasım az servis ve yemek var ama yinede evli bi kadına göre saatleri uymuyor aksam 20.30 da evdeyim sabah 7 de servise biniyorum aldığım para ucup gidiyor cok caresiz hissediyorum kendimi bazen baya bunaldığım oluyor eşime yansıtmak istemiyorum ama olur olmaz patlıyorum ne yapıcam bilmiyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

merhaba...
sızın sorumlunuz yokmu canım ?
konussanız hal ve hareketlerı konusunda yemekhanecı bayanı uyarsa nasıl olur
yanı yemek kalınca evıne goturmesıne elbette kımse bırsey demez ama kalırsa(!)
yazık gunah neden calısanların hakkına gırsın kı ızın vermeyın cok yazık

öncelıkle amin dıyorum,
ben bekarım ama yınede ıstıfa etmıyorum , ısyerı evıme yakın ve saglık problemlerım yuzunden burada calısmak zorundayım
ayrıca artık ıs bulmak cok zor en azından burada bırkım yapabılıyorum zor ısler ya Allah herkese yardım etsın gercekten

Ya ben burayı yeni gördümm... Ne güzelmiş burası böle..

Ben yönetici asistanlığı yapıyorum ama gelin görün ki herkesin işime burnunu sokması beni çileden çıkartıyor. Yaptığım bir şeyi yapmamış muamelesi görüyorum, sanki işleri takip etmiyormuşum gibi. Herkes bana birşeyler yüklemek istiyor. Onu da yap bunu da yap diye diye. Sanırım yaza doğru işimden ayrılıcam. Hem burada köreliyorum. Bildiklerimin yarısını yapmıyorm! Allah herkese gönlünden geçeni versin inş..

ya zaten bizim amirimiz var burda.onun haberi var ama bir iki gün düzeltiyor kendini sonra yine devam edioo aynı şeylere..amirimizie bir bayan buldu evlenmesi için.hani vefa borcu vardır yaa ne yapsa göz yuöar aynı öle bişey

benim bu işyerimdeki sorunlar hiç bitmiyor ya.burda amirim diye geçinen bir ayı kütlesi var....temizlikçi abimiz iki gün boyunca bize kahve yapıp getirdi zaten işlerini bitiirip öyle getiriyordu bu davranış bizim kave içmemizz gözüne batmış olcak kii yasaklamış sadece bana yap demiş..ee ayıı kütlesi canavar sana yaptığı aralık bir bardak fazla koysa ölürmü işinemi ebgel olurr heeeinsanlar bu kadar ş....sizzzbende dedmki biz niye kahve içemiyoruz neden engel oldunki dedim adam çalışıyor dedi..dinlemedi bile benii suratına bakmyrmm bakmamda.evlenip gidicem eylül ayında biraz sabrediyorum

saol canım istifa etmek gercekten çözüm değil heryeerde sorunlu insanlar var ve iş bulmak iyice zorlaştı

her gün iş arıyorum netten evine yakın olması cok güzel

bende evime yakın bi yer istiyorum ins bulurum

kızlar bende size bişey anlatayım. İşyerinde biarkadaşım vardı özel hayatımızda da görüşüyoduk. kendisi hakkında bazı çirkin dedikodular duydum o kişilere gereken uyarıyı yaptım ve arkadaşımı da uyardım. bana kimden duyduğumu sordu bende kimin söylediği önemli değil böyle bişey yoksa sen davranışlarını düzelt dedim sonuç sizce ne olmuştur???? tabiki dedikoduyu benim çıkarttımı düşünerek tavır aldı şuan konuşmuyoruz :):):)

sana tavır alması cok sacma kendini suçlu durumuna düşürüyor

demek ki dedikodular bosuna cıkmamıs sen niye uydurasın böyle bir şey

bu benim fikrim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…