Anlatıcak 1 kişi bile yok.Fikir verin lütfen

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Kızlar selam. ilk açtığım konuyu biliyorsunuz.Eşimle o konuların üstünü kapattık ve bana gayet iyi davranıyor,aramızdaki herşey iyi.ne istesem yapıyor,bende öyle..şakalar espiriler çok güzel devam ediyorduk.
Dün beni annesi aramış bende evde süpürüyorum duymadım.Tam süpürgeyi topladım.teli elime aldım eşim kapıdan girdi. ver telefonu dedi. Al buyur ne oluyo dedim.Sen bi b*klar karıştırıyorsun dedi.süpürüyodum tam toparladım sen geldin dedim. Başta aklıma gelmedi iması.sonra beni şuan yapmadıgım bişey için suçlayınca delirdim...siz bana boşan bu evlilik gitmez vs diyordunuz(çoğunluk).. Ben yinede eşim beni affettiği ve aramızın düzeldiğini varsayarak devam ettim. Ama o an çıldırdım çünkü gerçekten bişey yapmadım...Bağrındım çağırdım ben gidiyorum senden de boşanıyorum dedim. Demez olaydım delirdi kolumdan tuttu 'senı burdan bir Allah ın kulu alamaz,ölün çıkar ancak baban gelsin onuda kovarım..zamanında görüşmiycektin,,yapmıycaktın vs ' vs. demeye başladı..Ben sınırden ağlamaya başladım.bana ' yaptıklarına rağmen 1 dediğini iki etmedim bana bunu needen yapıyosun,Sana asla yapamıycagım seylerı yaptırdın bana' dedi. Kızlar ben bişey yapmıyorum dedikçe çıldırdı. Yahu üstünden sene geçmiş. Dört dörtlük davrandım. Ben daha ne yapayım ki. Akşamda ağlamaktan yemek falan hiçbişey yapmadım. Bişeyler almış gel yiyelim falan normal davranıyor ama çok gergin.
Muhattap olmadık gün boyu birbirimizle.Birazdan sakinleşsin istedim. Bu akşam konusmayı düşünüyorum.ne düşünüyosun ne istiyosun..yada ben bıraz annemlere gidiym yada sen git düşünelim. sonrasında bi karar alalım. ya bu konu sonsuza dek kapansın(bi yandan korkuyorum bunu söylemeye.. ya yaşadın yaşadın şimdi kapansın tabi der diye ) yada bitsin' demeyi düşünüyorum.sizce?

Herkese sevgiler..Yorumlar için teşekkürler..

Güvenini mi sarstınız gecmiş de? Ne yasadınız büyük bir mevzu ise atlatamaz aklından silemez sürekli başınıza kalkacaktır ayrılmak en iyisi. Yok ufak tefek birşey eşiniz büyütüyorsa siz tavırlarınıza dikkat ederek olayı ona hatırlatacak hatalar yapmazsanız arada sevgide varsa unutabilir belki?

Hergün şiddet gördüğünüz için boşanmak yerine başka adamla yattınız.

Kocanız sizi sevmediği halde neden affetti onu çözemedim.

İğrençsiniz karı koca.

Ben böyle kadinlarida erkekleride anlamiyorum aldataan insanı neden affederler sonra böyle oluyo işte .bence ayrilin en güzeli adam gurursuz yasamasin sizde daha rahat edin

Kendinizi eşinizin yerine koyun..
Eşiniz sizi aynı şekilde aldatmış olsaydı; sizinde tepkileriniz aynı ölçüde olurdu. Hem olay üzerinden sene bile geçse; taze sayılır. Güven öyle hemen oturacak birşey değil.
Yani bunlara hazırlıklı olmanız gerekiyor zaten.
Aslında en mantıklısı zamanında boşanmış olmanızdı. Ama devam ettirilmiş işte.

Merakımdan soruyoum, evi damı varken, güzel güzel geçinirken, bir insan neden eşini aldatır?

Merakımdan soruyoum, evi damı varken, güzel güzel geçinirken, bir insan neden eşini aldatır?
Eşi şiddet gösteriyormuş yeni evliyken , kv kaynaklı.

Konu iğrenç, tek soyleyebıleegım bu

Evi damı yoksa, guzel guzel geçinemiyorsa da aldatmaz. Gider bosanır. Rezilliğin, şerefsizliğin bahanesi olmaz.

itekleyerek götürmeye çalışıyorsun ama her zaman cicim balımla geçmez. geçmişte yaşanmış büyük sıkıntılar var ve unutulmaması çok normal. sevgi yoksa güven yoksa bırakın devam etmesin. her iki tarafa da yük böylesi

Unutulmaz. Üstelik eşine dürüst davranmamışsın duygusal olarak aldattığını sanıyor, cinsel olarak da birlikte olduğundan haberi yok.

Güven tek kullanımlıktır. Diye boşuna söylemiyorlar..
Emin olun zaman geçtikçe hazmetse daha az bahsetse bile hiç unutmıcak ve en ufak tartışmasa kafanıza kakacak böyle.
Şimdi de anladığım kadarıyla hırs yaptı, ayrılmak istemiyor.

Merhaba
Yaptığınız büyük bir hata olduğunu biliyorsunuz. Bu saatten sonra durumu kabullenin, sürekli eşinize karşı savunmaya geçmeyin fakat kendinizi de ezdirmeyin. Bazı erkekler böyle iftiralar karşısında aşırı tepki veren kadınlara ‘demek ki bi açığı var ki ondan böyle bağırıyor’ diye düşünebilir. Siz kendi içinizde yokmuş gibi davranın (elbette hatanın pişmanlığı olmalı), eşinize de aşırı çook iyi davranıp sahte durmayın. Güleryüzlü, pozitif olun ne kadar sizin eşiniz üstünüze gitse de dramalı durumlar yerine kendine güvenli ikna edici bi duruş sergileyin.. samimi şekilde mutlu etmeye ve olmaya, sakin bi ortam yaratmaya bakın ve lütfen lütfen tekrar böyle bişi yaşamaya yaklaşsanız bile direkt boşanın..

Duygusal ve cinsel olarak bir erkek karisini aldatsa ne derdiniz ? Hata yapmis affet ve hicbirsey olmamis gibi evliligine devam et diyebilir miydiniz ? Hadi duygusali gectim bir hata diyelim ama cinsel yonden eslerin birbirini aldatmasi affedilir birsey degil. Kimse kizmasin ama ben esinehak veriyorum guven kirildimi tamir olmuyor. Buyuk konusmak istemiyorum Allah sasirtmasin ama esimi cinsel yonden aldatmis olsam o beni affetse de ben geri donmezdim bir daha yuzune bakamazdim yolumu ayirirdim.
Esinin diken ustunde olup boyle davranmasi cok normal. Alttan alin ve ustune gitmeyin umarim zamanla duzelir

TESEKKUR EDERİM HER YÖNDEN BAKICI BI YORUM YAPTIGINIZ İÇİN.

İyi de çocuğunuzda yok, bu adam neden ayrılmak istemiyor ki. Sevgi demeyin lütfen, seven insan eşine şiddet uygulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…