Anlatıcak 1 kişi bile yok.Fikir verin lütfen

Birde ben şunu anlamıyorum Allah korusun ben böyle bir hata yapsam eşime beni affet diyemem.Yani o istese de ben onun yüzüne bakamam bir daha.Nasıl af dilediniz gerçekten.

adamdan ve ailesinden dayak yediniz bu yüzden boşanmak yerine başkasıyla sizin deyiminizle "hem duygusal hem cinsel" aldattınız sonra yine dayak yediniz sonra kendinizi affettirdiniz.şimdi hala kavga kıyamet dayak , yok canıım örnek ailesiniz maşallah ne boşanması 8 de çocuk tamamlar sizin minnoş çekirdek ailenizi.

Kiminle aldattınız?Ne kadar süre aldattınız?Eşinizi seve seve mi aldattınız?Kınamıyorum büyükde konuşmuorum o seninle rabbimin bileceği iş kulları sorgulamak bize düşmez.Ama eşin nasıl affetti seni?En önemlisi nasıl yakaladı?Bu bilgileride verir misin?Eşin zaten şiddete meyilli bir yapıda tekrar dövmeyeceğini nerden biliyorsun.Hem hayatının sonuna kadar yüzüne vuracak bu durumu.Al karşına konuş gerekirse tedavi olun.Ama bensenide sağlıklı bulmadım.Sen eşini seve seve mi aldattın?Keşke boşansaydın sonra kiminle ne yapıosan yapsaydın.Adam öfkesini kontrol edemiyo lütfen tedavi ol.

Tüm yorumları okudum ve bende şunu eklemek istiyorum. Eşin telefonunu vs kurcalar sonra bu konuyu açtığını görüp senin cinsel anlamda da aldattığını öğrenirse ben kötü şeyler olacağını düşünüyorum, lütfen boşanın daha fazla deşilmeden, onunda bi gururu var. Bari burdaki hesabını aktif tutma çıkarken çıkış yap, kadın cinayeti vs haberleri görmek istemiyoruz kocan meyilli gibi

Benim de aklıma o geldi. Ya okuyup öğrense ki bence de öğrensin zaten

Benim de aklıma o geldi. Ya okuyup öğrense ki bence de öğrensin zaten
Ne bileyim beşer şaşar Allah şaşırtmasın ama adam zaten şiddet gösteriyor, böyle gitmez bu evlilik adam elinde sonunda öğrenir, bari bu şekliyle bitsin de iki tarafda sağ kalsın, sağlıklı birliktelikleri olsun gelecekte, ay ne bileyim çok karıştı kafam Allah düşmanıma vermesin böyle çıkmazları

Amin... Bundan sonra sağlıklı bir şey olmaz. Kocası anca ölün gider diyormuş. Allah uzak etsin evlerden

Aldattığınız kişi de kötü bir insanmış, biraz merhamet olsaydı evli ve boşlukta bir kadına böyle yaklaşımda bulunmazdı.Esine haksızlık yapma derdi bence.Bosanmaniz ikinizin de selameti açısından en iyisi gibi görünüyor

Maşallah ne kadar şanslısınız eşinizi aldatmışsınız adam birde sizi affetmiş benim nişanlım eski erkek arkadaş konusu açılınca bile aslan gibi kükrüyor.Adamın güveni gitmiş bir kere her hareketinden tabiki şüphelenecek bu durum geçene kadar tüm hareketlerinr mecbur bir şekilde katlanacaksın.eğer birlikte olmak istiyorsan.Ama sizin ilişki artık dikiş tutmaz benden demesi

Büyük de konuşuyorum, kınıyorum da.
Bunun ne kadını ne erkeği yok. Hatta benim gözümde kadının aldatması iki kat daha büyük sorun.

Bunu düşünme sebebim ne mi? Erkekler cinsel ihtiyaçlarını gidermek için türlü türlü yollara başvuruyorlar değil mi?
Biz kadınlar ise cinsel bir birliktelik yaşamak için gerçekten duygusal anlamda bir bağ kurmuş olmalıyız. Tek gecelik ilişkiler pek kadın doğasına uygun değil. (yeri geliyor kocalarımızı bile reddediyoruz canımız istemeyince. demek ki bizde duygu önde)

Boşanın arkadaşım, boşanın.
Kocanıza saygınız yok onu anladık da bari kendinize saygınız var ise boşanın.

Ayrıca ben "kocası dövüyormuş, kadın da ilgiyi dışarıda aramış" düşüncelerine de katılmıyorum.

O halde aldatan erkekleri de "karısı evde güler yüz göstermiyormuş", "çok çekici ve aktif değilmiş" , "dırdırcıymış" vs gibi bilimum bahanelerle normalleştirelim mi?

Kadının da erkeğin de aldatması asla ve kat'a kabul edilemez.

Ben "benim kocam asla aldatmadı, aldatmaz" diyenlerden değilim. Beşer, şaşar bileemem. Ama bildiğim duyduğum anda biter. Bu kadar net. Kendimin de başka birine herhangi bir duygusal çekim hissettiğimi fark edersem gene biter.

Dik durun biraz yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…