Anlatıcak 1 kişi bile yok.Fikir verin lütfen

Güven tekrar tekrar kazanılan bişey değil maalesef. Eşiniz şiddet yanlısı biri siz de güven zedelenmissiniz. Yani sizden olmaz artık. Olsa da ömür boyu böyle ite kaka geçecek. Ya böyle göze alın ya da boşanın.

Sizi yargılayıp, hüküm vermek kimseye düşmez burada ama bence siz kendiniz boşanmayı istemelisiniz, eşiniz istemese de.

4-5 senedir affedemediyse asla unutmayacaktır. Zaten çoğu insan böyle bir hatanın üzerine çizgi çekemez. Hayat ikinize de zehir olacak. Hazır çocuk yokken, siz de o da yolları ayırıp yeni insanlarla yeni bir yola çıkmalısınız.

Adam sizi dövüyor diye aldatmışsınız. Adama da yalan söylemişsiniz cinsellik yoktu diyerek. Size güvenmemesi çok normal. Şu anda da aldattığınız için adamın esiri gibi bir profil çizdiniz bana. Suyuna gittiğiniz için şiddet ortadan kalkmış. Evliliğiniz çok tuhaf. Adamın bu travmayı hala atamamış olması gayet normal.

Telefonunu ver bence adama istedigin kadar sende kalabilir de.Öncesini bilmiyorum ama delirmiş galiba aldatildiysa?
Güvenini kazan.
Keşke vileda yaparken basılsaydın.
Hanımım kendini işe güce vermis derdi.

Önceki konunuzu okudum.insaniz hata yapabiliriz.Eşin nasil ve ne şekilde öğrendi bu durumu?

Telefonunu ver bence adama istedigin kadar sende kalabilir de.Öncesini bilmiyorum ama delirmiş galiba aldatildiysa?
Güvenini kazan.
Keşke vileda yaparken basılsaydın.
Hanımım kendini işe güce vermis derdi.

Hattımı değiştiriyim demeyi düşünüyorum. yada istiyorsan boşanalım. yanı içini rahat edecek bişeyler yapmak istiyorum onun için. hangısı rahat ettirecekse onu yaşayalım.çünkü ben dersımı aldım ve ona yanlış yapmıyorum. herkesten pişman olan biri olarak fikir istedim ama çoğu kişi yerin dibine sokmak için yazmıs. insanım yaa ınsan. hiçmi bişey yapıp pişman olmadınız. tamam benımkı buyuk ama pişmanım

Zaten en basinda bitmesi gereken bir evlilikmis siddet gosteren bir adam icin ayy yazik ne duruma dusmustur aldatilinca diyemiycem olan size olmus size uzuldum hem siddet gormussunuz sevgi gormediginiz bir evlilik aldatarak kendinize kotuluk yapmissiniz ve simdi o adamla hala ayni evdesiniz gelecegi hic ic acici degil bu evliligin

Sizin tek hatanız size her gün şiddet uygulayan adami terketmek yerine aldatmaniz.esiniz büyük ihtimalle fiziksel olarak aldattığınızi bilse sizi bosar. O zamanlar şüphe ettiği için "dövmüş" ama affetmiş güya. Ama o şüphe hala var. Bence öyle veya böyle sağlıklı bir evlilik değil. Aile terapisi alın.
Ek not: sizi döven adami aldattığınıza zerrr üzülmüyorum. Keşke gitme cesarete bulsaydiniz. Ayrica "aldattım, beni haklı olarak dövdü" diye birşey yok. Aldatmadiginiz zaman da dövüyordu iğrenç herif

Kadin içinde erkek icinde geçerli ..malesef ki güven bittimi olmuyor...

Belli ki size güvenmiyor :/ güvenini yeniden kaznmaniz lazim ...

Aldatma olduysa kolay kolay güvenilmez ve unutulmaz her iki taraf içinde geçerli.. insaniz hepimiz hata yapabiliriz bu konuda sizi yargılayamayız sonuçta sizde kabul ediyorsunuz hata olduğunu hakkınızda hayırlısı olsun

Erkekler aldatıp kadınlar affedince burada artık affetmişsin konuyu açma diyoruz kadınlara.
Adam da madem affetti durmadan başına kakmasın.
Yalnız konu sahibi cinsellik yaşadığını gizlemiş.
Kocası bilse yine de affeder miydi?
Aldattığı için döven adam yattığını bilse öldürür müydü diye merak ediyor. Gerçi kocası ota b.ka dövüyormuş.

Seven insan aldatmaz, seven insan el kaldırmaz, sevgisiz de evlilik yürümez, boşanmak için ölmeyi beklemeyin derim, sonra kadına şiddet haberi falan, e boşan neyi bekliyo insanlar dayaktan öldürülmeyi mi ya, ne yazık ki sonrasında onları da duyuyoruz haberlerden. Üzücü

Eşinizle birbirinize layık bir çiftsiniz gibi görünüyor.Sana şiddet uyguluyordu , sen de aldattın.Boşanmanız en temizi ama ikiniz de buna yanaşmıyorsanız böyle yaşamaya devam edin.Eşin de kabullenmiş madem sesini çıkarmaya hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…