• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatılmaz yaşanır :)

şu an kan beynıme çıktı sinirden...
bunlar benım evde gitmemişler....

buda yetmez gibi bana netten halıları soruyolar nerdeymiş .ya benden sonra kayınvalıdem kapıyı kitleyıp çıktı o evden ben nerden bileyım...

kı benım onlara hesap sormam lazım.
benım halıları yıkayacakmış kayın validem duydum kan beynıme çıktı ya yesyenı halı tertemız tolladım ben kaldıkı yıkanması lazımsada ben yıkarım siz nıye karışıyorsunuz..
ayrıca benım 2 alım el dokuması öle elde fırçayla yıkanmaz bozulur.yıkamayın dedım ama allah bılır keyın valıdemküçük dıye yıkamıştır.

allahım ya sen bana sabır ver..

şu an kan beynıme çıktı sinirden...
bunlar benım evde gitmemişler....

buda yetmez gibi bana netten halıları soruyolar nerdeymiş .ya benden sonra kayınvalıdem kapıyı kitleyıp çıktı o evden ben nerden bileyım...

kı benım onlara hesap sormam lazım.
benım halıları yıkayacakmış kayın validem duydum kan beynıme çıktı ya yesyenı halı tertemız tolladım ben kaldıkı yıkanması lazımsada ben yıkarım siz nıye karışıyorsunuz..
ayrıca benım 2 alım el dokuması öle elde fırçayla yıkanmaz bozulur.yıkamayın dedım ama allah bılır keyın valıdemküçük dıye yıkamıştır.

allahım ya sen bana sabır ver..

Haklısın ama sabret. Eşin söylesin eşyalarımızı ellemeyin, zaten biz yakında geleceğiz, kendimiz yapmak istiyoruz, biz gelene kadar siz misafirlik yapın desin. Sen de muhatab olmazsın hem de eşin açıkça tavrını koymuş olur.

Bacılarımm Edanazcım çok sevindim senin adına bi yer bulman çok sevindirici umarım her işin böyle rast gider..
Tanger canım sen nasılsın? kan beynine sıçramasın ellemeyin de yaa bunlar sen gelmeden çıkcağa benzemiyorlar atla gel bebem sen bi el at bunlara..

tr lellicim bende ne yapayım cuma türkıyeye gelıyorum. evi haşerelere karsı ilaçlatcam başka türlü gidecekleri yok...

sen ne yapıyorsun? kayın valıden gitti
rahatmısın

tr lelli eşimle konuşuyorduk dedım tepkını bellı edeceksın başka yolu yok..

ban dediki ben tepkımı bellı edersem ailem bana küser.bende dedım tepkını bellı etmesende ben küseceğim.oda dedı sen küssende barışıyorsun.ailem barışmaz. bende dedım sendur böle devam et ben küsünce tam küsem dedım.
ben küsünce sen beni kaybedincee aklın başına gelecek senın dedim..

türkıyeye gelmesem söle bir hafta kseyım bakalım nasıl oluyormuş göstercem eşime.....

Rahatım bacım geziyorum..
gel bacım gel kafan dağılır..

gelicem hiç pas vermiycem kayınvaldemlere hıh
dönüşüm muhtesem olacak...

ayya ben çok kötü olmaya başladım ya şu hale bak
hoş haketmıyodeğiller ama yınede ınsanlıktan çıkarıyolar ya

Bacım alışmışlar alıştırmışız küssende barışıyorsun gibi
Bende surat astım bi kaç gündür pek konuşmadım ama tartışmadıkda geliyo konuşuyo arıyor yanaşıyor biz mi yüz veriyoruz ne
Ben küs kalırımda eşim pek kalamaz..
Küs valla bazen erkekler hak ediyor annemin bir babannesi vardı rahmetli erkeğin 2 tası varsa birini kırıcan derdi kocanında kocaman derdi olur derdi..
Kız bunların taslarını tabaklarını kırmalı parasını yiyom ben şimci alışveriş guclubacismile

Hiç de kötü değilsin bacım iyilik ediyoruz da iyi diyolar mı valla ben hiç duymadım
Kaynanama giderdim (idim geçmiş zaman) alışveriş yapardım iç çamaşırına kadar alırdım hanii alim giysin sorardım hep bişe istiyorsmusun felan diye iyilik ettim de iyi mi dedi sankii
demedi..
Hep bişiyinizimi gördüm bişiymi aldınız sanki yok öle yok böyle valla ben artık kötüyüm eşimin ailesine eşim yapma etme diyo ama öylede kötüyüm böylede kötüyüm diyorum bari kötülük edimde hak yerini bulsun..
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümzemuszemus
sevmesinler beni istemiyorum Rabbim sevsin beni..

tr lellicim sefan olsun şeker harca paraları bende eşime deım türkıyeye gidiyorum dedım
eeee dedi...
bir maaaşını banavereceksın dedım...
amaneyyy dedii..
kafayımı yedın 15 gun sonra gelıcem bende dedi..
bende yarısından biraz fazlası olsun barıdedım o nasıl oluyo dedi
4/3 dedım uçmuşun sen dıyorr...

puhahahaha.....

Sefamız olsun vercekler dabii
Bende kazanıyorum ama o karışmaz benimkine
ona diyorum kii "SENıN MALIN BENıM MALIM BENıM MALIM YıNE BENıM MALIM":lepi:
Bir sürü kapriler badyler çıkmışş etekler cıvıl cıvıl çantalarr ohhh hepsinden alasım var..

Bende giymediklerimi ayırıyorum atıcaklarımı vericeklerimi..
Okadar güzel şeyler var kii yenileyelim tabiki
beyaz spor aykkabı converse de olabilir beyaz bi fular ve beyaz çantam yok böyle bi kombine düşünüyorum tam mevsim baharken güneş gözlüğümüde takar vazifemi yaparım..kaydirigubbakcemile4

Kızlar yolculuk bitti sonunda, Foça'ya döndüm. Ben yollardayken siz ne kararlar vermişsiniz. Tanger bacım sen br an önce gel evine, eşin tamam tavır koymasın ama en azından senin gideceğini evde eşyaları ellememelrini, misafirliklerinin evsahibi gelince biteceğini şaka ile karışık söylesin. Ben gidince onlara hizmet mi edeceğim de...
tr-telli bacım seninde havan yerinde bakıyorum.. Alışverişler filan ohhh... Ben ev taşıyayım siz bana yardıma gelmeyin alışverişe gidin. Taşınıp yerleşeyim de ben geleyim beraber gezlim

Canımm benim sen yeter ki kur düzenini yardımın lafımı olur..
tangeride kaparım ne de olsa o da tr ye geliyor uçarız gelirizkaydirigubbakcemile4
Bu aralar havam yerinde yarın sosyete pazarına gidiyorum ciciler alıcam..

Back
X