• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık. Yeter !!!!!!!!!

herkese güzel haberlerim var..... çocuk geldi babam da gayet mutlu oldu geldiğine. Hatta hep birlikte yemeğe gittik. Hiç bir sorun da çıkmadı.

şimdi ortalığı karıştıran arkadaşlara burdan sesleniyorum..... Amacınız köstek değil destek olmak olsun......

Son düzenleme:
Son habere sevındım ama bu konu resmen gerdı benı. Butun sorun aılen ıstemeden evlendıgın ıcın pısmansın ve cekırdek aılenın ıplerı kendı annen babanda. Kendıne dıkkat et. bu sınır ıyı degıl. Kuzey guney de kı Handan hn a donersın boyle gıderse. Iyı nıyetlı olmaya calıs. Bellıkı kocaman cocukta dayısını ozlemıs ona gelmıs. kız olsa anlarım belkı annesıne laf yetıstırır dıye ama erkek.

esmer226 sağol. gerçekten neler anlatmak istediğimi anlamışsın. allah razı olsun.. o çirkef kaynanam boşanalım diye neler yaptı. benim yanımda ailemin yanında; oğlum sen boşan gel ben sana ne kızlar bulurum dedi.
hadi gel de ittirme bu kadını. üstelik ben onu ittirmeden eşimden tokatlar yedim. yerlere sürükledi beni. bu kadar derin anlatmayım dedim ama buradaki bazı kişiler olayların iç yüzünü bilmedikleri için bana kızıyorlar. benim yerimde kendileri olsa bırak ittirmeyi kafasını gözünü kırarlar öyle kaynanın.
ama dilerim kınayanın başına daha beteri gelsin...

Okurken sinirim bozuldu!Kv ittirmek kucuklere yakismiyor yazmis arkadasin biri deee...koca musluman kadina oglunu doldurmak,bosan baska bulurum demek,dayak yemesine bile sebep olmak yakisiyor mu?Kusura bakmasin kimse boylelerini evire cevire dovmek bile az!Benimki de cok doldurmustu zamaninda(ayni evde yasamistik)ama simdi uzaktayiz ve hic takmam,varliginin farkinda bile degilim!Okadar!Yerinde olsam lafi geveleme bile gerek duymadan direk gel de biz calisiyoruz,ustelik biliyorsun annemler de bizde derim.Boyle yuzsuzleri hic sevmem ve boylelerine dusunceni direk soylemek lazim,lafi dolandirinca anlamiyorlar veya islerine gelmiyor.

herkese güzel haberlerim var..... çocuk geldi babam da gayet mutlu oldu geldiğine. Hatta hep birlikte yemeğe gittik. Hiç bir sorun da çıkmadı.

şimdi ortalığı karıştıran arkadaşlara burdan sesleniyorum..... Amacınız köstek değil destek olmak olsun......

sonunu okumamistim.Baban icinde hic kin beslemeyen bir adam sanki...Keske herkes oyle olsa

Sizin hem eşinizle hem de ailelerinizle ilişkiniz çok laçkalaşmış, görümceniz size karışıyor diye evden kovdunuz, daha sonra bir tartışmada eşiniz size vurdu siz kayınvalidenizi iteklediniz, sonra aileler birbirine girdi. Duruma objektif yaklaşırsak aslında burada tek hatalı eşiniz ve eşinizin ailesi değil, siz ve ailenizde bir o kadar hatalısınız. Anne ve babanız sizin evinizde kalıyor, yani orası sizin eviniz ve sizin aileniz kalabiliyorsa eşinizin yeğenide kalabilir, neticede çocuk. Ama nedense ben bazı bayanlarda şunu görüyorum kendi ailesi gelip kaldığında ev hiç küçük olmuyor fakat eşinin ailesinden biri gelecekse evimiz zaten küçük biz zar zor sığıyoruz deniyor. Eşim benim ısrarlarıma dayanamayıp ailemle barıştı, ama ben onlar bana sıcak davranmayacak diye barışmadım diyorsunuz. Her ne olursa olsun eşiniz sizin ailenizle sizin hatırınız için barışıyorsa, sizin de eşinizin ailesiyle eşinizin hatırına barışmanız gerekiyordu. Mesafeli olabilirsiniz sonrasında sıcak olmanıza gerek yok. Eşinizle birlikte yaşadığınız eve sizin babanız dahi olsa müdahale etme hakkını vermemeniz gerekiyor. Neticede orası sizin eviniz.

Aynen bazi gelinler kendi aileleri her yere sigar kocalarin ailesi biryere sigmaz....

BIzim gelinde bana ayinisini yapti, ev alacakalrdi 4-5 odali, arkasindan bana diyorki 4-5 odali ama bizim cekirdek aileye ancak yeter yani o , kardesim yigenim ancak onlara yetermis siz gelip kalamyin yani demeye getiriyor, ayri sehirlerde oldugumuz icin yilda 1-2 kez gidiliyor yani , bi annemler bi ben...
Kendi ailesi10 ksiiden fazla ayni sehirdeler ama kalmaya gidiyorlar ablalarina onlara her yerde yer var bize yok oldugunu ima ediyor.
Ben bu gittigimde onlarda kalmadim, mahcup oldular gel kal dediler gitmedim.....
Insanlikdan nasibini almamis insanlarla ugrasmasi gercekden cok zor.

Konus sahibi icin demiyorum kendine göre belki haklidir ama idare edecek kocasinin yigeni belki dayisi cagirdi?

görümcem oratalığı karıştırmak fesat sokmak için gönderiyor çocuğu. babamlar benim kendi çocuğuma bakmak için bende kalıyorlar çünkü ben çalışyorum. memlekette değiller, benim yanımdalar yani. dediğim gibi babamların rızası olmadan evlendim. ama onlar eşimi yine bağırlarına bastılar. ama eşimin çirkef pislik ailesi aynısını bana yapmayı başaramadılar...[/QUO

görümcen ortalığı karıştırmış.onun yüzündende kayın valideni ittirdin belliki.baban ise haklı. iyisimi sen kocanla bunları düzgünce konuş,anlat.

Back
X