• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık. Yeter !!!!!!!!!

Ben olsam babami bu kadar takmazdim boyle bi konuda sonuçta bu benim olayım benim hayatım ama asla gorumcemin çocuğunu kabul etmezdim bi günlüğüne bile olsa istemezdim

Evet aslinda ben evde olsaydim sorun olmazdi.dedigim gibi hem evimiz iki odali hem de babamlar evde.hem yer sikinti olacak hem de huzursuzluk olacak.sadece ben olsam neyse.bakalim yarin soylicem evdekilere.

Ya niye kabul ediyosun ki cocuğun gelmesini. Hemen ara görümceni yollama cocuğu benim ailemle mı oturmaya geliyo ne alaka de kapat telefonu ne yuzsuz kadinmis ya sınır oldum vallaha

meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn

meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn
cevap atın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Konu sahibinin konusunu okurken şaşırdım doğrusu çünkü benim iki yıl önce yaşadıklarımı yaşamış diyebilirim.ben de çok sinirliydim doğumdan sonra ve bu sinirli halimle eşimle ve ailesiyle sorunlar yaşadım sizin gibi......ve hayatımı ,ilişkilerimi düzene sokmama antidepresan tedavisi oldu.o yüzden sizin yaşadıklarınızı, yaşayan biri olarak söylüyorum ;psikoloğa gidemiyorsanız bir eczacıdan size önereceği antidepresan yardımı alın en azından ve en kısa sürede psikoloğa gitmeye çalışın derim...

eşi ve eşinin ailesi kısmına girip yeni konu aç diceksin cnm.biraz incele bulursun bu bir..
ikincisi biraz daha akıcı Türkçe ile yaz ...
bunun için ayrılınmaz kıskanmıştır uzak oldugu içinde bu tepkiyi vermiştir merak etme.
tabiki anormal biri değilse eşin.

canım esine çok kırıldığını söyle "bana nasıl güvenmezsin" filan de. ben bu kadar sıkıntı çekiyorum senin yollarını bekliyorum senin bana yaptığın muameleye bak benim yerimde sen de olsan kimsn diye sorardın . ne var bunda. sana çok kırıldım . gibi şeyler söyle. hayal kırıklığına uğradığını söyle bu defa o alttan almaya başlayacak. ama kavga etme çok üzgün bir sesle sakince konuş. zaten yalan da değil yani üzülmüşsün. o zaman vicdanı sızlar belki seni üzdüğü için.

Öncelikle anlamadiim burda birbirinden bagimsiz 2 konu var:27:

Neyse ben konu sahibine cvp yazayim..Surayi anlayamadim siz annenin evindemi kaliyosunuz..Evetse neden...???

öyle farzedersek bir hafta kalabilir cocuk gelse bile..Bunda abarticak ne var cocugun ne sucu var cnm hemm...

BABAN bu kadarini düsünemiycek biri dgldir heralde...

öyle bir an geliyo ki kocaman kadını değil ittirmek saçını bşını yolası geliyo insanın..yaşmayan bilemez gerçekten..bazen insanlar yanlış bile olsa yaptırıyolar....

Evet ınsanı yoldan çıkarmak ıcın yapıyorlar zaten akıllı ınsanı delı edıyorlar canım cırkef sevıyesı olmayan ahlakı değerleri düşük hadsiz kişilerle uğraşmak cok zor onlar senı kendı sevıyelerone zorla çekmeye çalışıyorlar sonra yiyorsun kendını canım sen düşünme fazla hersey olacağına varır kendını Üzme Allah iyi kulunun yanında olur:28:

Esin cocugun gelmesini istiyorsa bence hicbirsey söyleme, gelsin, kalsin. Sen iyi davran cocuga evde oldugun zaman, babanda birsey yaparsa ikaz edersin, baba huzurumuz bozuluyor, lütfen idare et vs gibisinden. Zaten cocugu sirf sizin durumlarinizi ögrenmek icin yolluyorlardir, cocuk bu, onun agzindan ögrenirler ne olup bitiyor sizin evde, kendileri gelemiyorya. Mutlu aile tablo cizmek en iyisi sanirsam. Birde kendini esinin ailesine karsi okadar doldurma, yapmislar bir hata, sende yapmissin, ama bunun illede devami gelmesine gerek yok.
Bundan sonra soguk bir sekilde mesafeli durursun, olur biter.

İstisnasız burada yazan bir çok kadının kendi ailesi harika insanlar, hep destek oluyorlar, her şeyi onlar yapıyorlar, damatlarını aşırı seviyorlar ama eşlerinizin aileleri çok fena, çok kötü insanlardan oluşuyor. Hep eşlerinizin parasını yiyor, sizin kötülüğünüzü istiyorlar. Sahi herkes bu kadar masum mu? Kendi ailelerimiz bu kadar harikayken öbürleri nasıl bu kadar korkunç oluyor, neticede aynı toplumun insanlarıyız... Elin ailesi ele ucuz olabilir mi acaba...

Eh tamam sizlerin ailesi harika insanlar, eşlerinizinki beş para etmez. Adamlar atsın, unutsun kendi ailelerini, sizinkilerin çocuğu olsun. Bir çok yazının verdiği genel izlenim bu... Herkes kendi ailesini başka, eşinin ailesini bambaşka görüyor...

Ha bir de kayınpederinize okumayacağı bir forumda bile olsa "şerefsizin teki" demeyin bence, hiç hoş değil. Mesafe koymak sadece görüşmemek değildir, hakaret de etmemektir aynı zamanda.

Dayanamıyorum artık.gerçekten yeter !!!!!!!!!
artık ben de içimdeki fırtınaları anlatmak istiyorum. ama anlatınca geçecek mi hepsi.... dinecek mi sızım ????
babamla ilgili sorunları yazmıştım. şimdi de eşim ve ailesi ile olan sıkıntıları yazmak, sizlerden fikir almak istiyorum. lütfen yardımcı olun...
ben eşimle severek evlendim. fakat ailem onaylamadı istemediler.keşke onları dinleseydim. aslında eşimin ailesi de beni istemiyordu.yani sadece eşimle biz istedik bu evliliğe. iki tarafta mecburen evet dedi. yani sorunlu başladık evliliğe. hep de sorunlu ilerledi. kısaca anlatayım bu güne kadar yaşadıklarımı.
evliliğimin daha 2. haftasında en küçük görümcem (3 görümcem var, olmaz olsaydılar) evime gelip kavga çıkardı. benim adıma kararlar vermeye çalıştı. nitekim ben de kovdum onu evimden.
sonrasında kaynanam geldi. evde yer yerinden oynadı. bana demediği lafı bırakmadı. eşim bana vurdu, ben de onun annesini itekledim. yani işler iyice büyüdü. acilen annemleri çağırdık. onlar gelince de yine aynı olaylar devam etti. herkes birbirine girdi. boşanma noktasına geldik. ama sona anda vazgeçtik. ama o sırada olanlar oldu. hem eşimle aramız bozuldu. hem ben annemlere mahçup oldum onları dinlemediğim için. hem iki aile birbirine küstü. hem ben eşimin ailesine küstüm. hem de eşim benim aileme küstü.
sonra zamanla benim ısrarlarımla eşimle benim ailem barıştı. ama benim ailem hiçbir şey olmamış gibi davrandı eşime. eşimin ailesi bana öyle davranmadığı için ben barışmadım onlarla.
3 yıl sonra bir bayram günü barıştım. ama pek samimi değiliz yinede. ben hala onların yaptıklarını hazmedemiyorum....
şuan evde annemler çocuğuma bakıyorlar. okullar tatil oldu diye görümcemin oğlu yanımıza gezmeye gelecekmiş. ben ne yapıcam şimdi. zaten babam yeterince asabi. eşimin ailesinin adını bile ağzına almıyor. onlardan birinin bize1 haftalığına geleceğini nasıl söylicem ben. hadi söyledim babam ne dicek. kıyameti koparacak. ama haklıda bu konuda babam. çünkü benim ailem bu kadar olayın üstüne eşimi kabullandi sevdi ama eşimin ailesin hala kin tutuyor. o çocuğuda sırf bizim evde dezünimiz bozulsun diye yolluyorlar. ben ne yapıcam nolu akıl verin.
üstelik kayınpederim şerefsizin teki. eşimi sadece para istemek için arar. düğünün ertesi günü babası aradı borcum var sana taktığım altınları ver dedi. verdik. yine aradı düğün borcum var para gönderin diye ben de patladım ağzıma geleni saydım. çünkü düğünü, ev eşyalarını, davetiyeleri, diğer herşeyi benim kendi babam yaptı. onların cebinden beş kuruş çıkmadı. sadece incecik 5 tane bilezik taktılar. onları da geri verdik. üstüne 4-5 milyara yakın borç para verdik gelmedi hala paralar. geçenlerde yine 3 milyar istemiş eşimden ben dayanamadım kendi maaşımdan biriktitip yolladım. üstünden 2 ay geçti hala vermedi. yani beni değil eşimi arıyor o da sadece para istemek için. artık yeterrrrrrr....
eşim de saf gibi onlar ne isterse yapıyor. ben sürekli eşimin ve kendi ailemin arasında kalıyorum.
şimdi görümcemin cocuğunun geleceğini nasıl söylicem. nasıl tepki verecek babam..

ooooofff allahım sen yardım et.

kızlar lütfen sizde kırmadan eleştirin. bana akıl verin, artık çıkamıyorum işin içinden :((((((((
canım ben de çok kötü şeler yaşadım düğünümden 2ün sonra kaynanam ve görümcemler bana hısız deiler evlerinden para çaldığımı idda ettiler sırf eşimi benen ve benim ailemden kıskandıkları için yaptılar. nasıl bir aileye gelin geldiğini şaşırdım. boşanmaya kadar vardık ama sonra kendimize geldik eşimle benim aramda hiç bir sorun yok vazgeçtik boşanmadık. ailelerle baıştık ama örümcemle konuşmuyorum şimdi arasa kocamı oğlumu göndeiyorum dese ben de istemem hele ki babam burdayken gelcek olsa ortalık karışır çünkü iki aile küs. o sebeple seni çok iyi anlıyorum. bence eşinle güzelce konuş. şimdi babam duyarsa gitmeye kalkar de babamlar gidrse biz zor duruma düşeiz çocuga kim bakacak de. eşin arasın ablasını desin ki abla durumları iliyorsun şuan çocuğa bakmak için kayınbabam bizde yiğenim yaz tatilinde gelsin hem havalar da iyi olur gezdiririz filan desin. sen eşinle güzelce konuşursan ikna olur belki. erkekler tatlı dilden alıyor

Son düzenleme:
arkadaşım canın çok yanmış belli.17 yaşında bir ergenin kalkıp size gezmeye gemeside çok ilginç.evde küçük üstelik, evde ailende var.babanın sinirlenmeside haklı olabilir.

ama; babanın sizin evinize müdahale etmesi normal değil.çocuğunuza bakıyor olabilirler ama bu sizin misafirlerinize karışmasını gerektirmez.

ayrıca senin sürekli dilinde bir beddua var.olumsuz yorum yazanlarada beddua ettin.eşinin ailesinede çocuklarından bulsunlar çeksinler diyosun.o çocukların ne günahı var.onlara bişey olunca mutlu mu olacaksın.

onlara karşı öfkeni anlayabiliyorum ama bu kadar sinirle evliliğine ve kendine zarar verirsin.biraz daha sakin ve olumlu olamazmısın.

sen neden bu kadar alındın ki üstüne. sana bişey diyen yok.... ayrıca o bedduaları da ben onlara ediyorum. sana ne oluyor , size ne oluyor....gidin işinize bakın..

canım ben de çok kötü şeler yaşadım düğünümden 2ün sonra kaynanam ve görümcemler bana hısız deiler evlerinden para çaldığımı idda ettiler sırf eşimi benen ve benim ailemden kıskandıkları için yaptılar. nasıl bir aileye gelin geldiğini şaşırdım. boşanmaya kadar vardık ama sonra kendimize geldik eşimle benim aramda hiç bir sorun yok vazgeçtik boşanmadık. ailelerle baıştık ama örümcemle konuşmuyorum şimdi arasa kocamı oğlumu göndeiyorum dese ben de istemem hele ki babam burdayken gelcek olsa ortalık karışır çünkü iki aile küs. o sebeple seni çok iyi anlıyorum. bence eşinle güzelce konuş. şimdi babam duyarsa gitmeye kalkar de babamlar gidrse biz zor duruma düşeiz çocuga kim bakacak de. eşin arasın ablasını desin ki abla durumları iliyorsun şuan çocuğa bakmak için kayınbabam bizde yiğenim yaz tatilinde gelsin hem havalar da iyi olur gezdiririz filan desin. sen eşinle güzelce konuşursan ikna olur belki. erkekler tatlı dilden alıyor

konuştum ama illa gelsin diyor. ailesi bunu iyice doldurmuş belli. ama gelsin. geleceği varda göreceği de vardır...

Esin cocugun gelmesini istiyorsa bence hicbirsey söyleme, gelsin, kalsin. Sen iyi davran cocuga evde oldugun zaman, babanda birsey yaparsa ikaz edersin, baba huzurumuz bozuluyor, lütfen idare et vs gibisinden. Zaten cocugu sirf sizin durumlarinizi ögrenmek icin yolluyorlardir, cocuk bu, onun agzindan ögrenirler ne olup bitiyor sizin evde, kendileri gelemiyorya. Mutlu aile tablo cizmek en iyisi sanirsam. Birde kendini esinin ailesine karsi okadar doldurma, yapmislar bir hata, sende yapmissin, ama bunun illede devami gelmesine gerek yok.
Bundan sonra soguk bir sekilde mesafeli durursun, olur biter.

aynen öyle. çocuk evin ortamına baksın diye gönderiyorlar. ama suna da eminin aradan çok geçmeden onlardan biri daha kesin gelecek. çünkü bunlar bu kadar yüzsüz insanlar..

sen neden bu kadar alındın ki üstüne. sana bişey diyen yok.... ayrıca o bedduaları da ben onlara ediyorum. sana ne oluyor , size ne oluyor....gidin işinize bakın..

zaten senin gibilere yorum yazanda kabahat.senin dilinde konuşmak gerekirse kendi çöplüğünde boğul.zaten bu asabiyetle sonun iyi değil. oldumu şimdi:)

Valla siz şaka gibisiniz. Burada insanlar ellerinden geldiği kadarıyla kendi doğrularınca cevap veriyorlar, siz insanları azarlayıp beddua ediyorsunuz. Siz kendinizce haklı olabilirsiniz belkide değilsiniz, bir de karşı tarafı dinlemek lazım belkide o insanların günahı yok.

Siz burada bile tanımadığınız insanları yanınızda olsa dövecek gibi cevaplar veriyorsunuz. Biraz kendinize gelmenizi öneririm.

Valla siz şaka gibisiniz. Burada insanlar ellerinden geldiği kadarıyla kendi doğrularınca cevap veriyorlar, siz insanları azarlayıp beddua ediyorsunuz. Siz kendinizce haklı olabilirsiniz belkide değilsiniz, bir de karşı tarafı dinlemek lazım belkide o insanların günahı yok.

Siz burada bile tanımadığınız insanları yanınızda olsa dövecek gibi cevaplar veriyorsunuz. Biraz kendinize gelmenizi öneririm.

ben de sana kendine gelmeni öneririm... karşı tarafı dinlemek istiyorsan git dinle. aynısını sana da yapsanlar. bu konuşmalardan rahatsız olduysan okuma. hatta cevaplama bile. ne diye rahatsız olduğun bi konuyu okuyup yorum yapıp beni azarlıyorsun ki.. senin buna ne hakın var?

AYRICA SENİN VE SENİN GİBİLERİN NİYETİ İNSANLARA YARDIMCI OLMAK DEĞİL. POLEMİK YARATIP ORTALIĞI KARIŞTIRMAK. TEKRAR EDİYORUM RAHATSIZ OLDUYSAN OKUMA VE YORUM YAPMA... KENDİNİZE BAŞKA OYUNCAK BULUN VE EGOLARINIZI ORDA TATMİN EDİN...

Back
X