Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yaa yepyeni bir şehir ve yeni bir hayat
Sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak..
ımreniyorum senin bu hayata karşı duruşuna mutlu olucaksın herşey güzel olacak..kaydirigubbakcemile5
kızlar size bişey soracagım benım eşim işten ayrılıyor.tazmınatını verecekler ama uzatıyorlareşimde dedıkı sen git türkıyeye ben senı bahane edertazmınatımı allır gelırım engeç mayısın 5 de dedı 5ini geçirmem söz dedi.sende kımseyı dinleme gez toz annene git dedi.evimize taşınamassak bile buyuk bir eve taşınacağız eşya bak sanada değişiklık olur sen burdayken ben çok bişeydiyemıyorum adamlara dedi. hem burdada sıkıldım çamasır makınam falan bozuldu.bunaldım.
sizce gideyım mı türkıyeye kalayım mı eşimın yanında ?
gidersem hem çok farklı olcam budefa hem bende işlerımı hallederim eşim gelıncede gezeriz bol bol..
ne dersınız gideyım mı hen 15 gun ayrı kalacagız çokdeğil...
kızlar durumlar değişti eşimın burda iş görüşmesı var bu iş olursa beraber 15 gun gider gelırız dıyor bosuna burdakı esyamı götürmeyeyım burda kalırsak eğer...
kısmet bakalımnasıl olur..
kızlar dun akşam eşimle konuştuk biraz
bana haklısın yerden göğe kadar haklısın diyor.ben senım üzülmene daha çok üzülüyorum diyor.bende dedım benım üzülmeme üzülüyorsunda neden bir tepkı vermıyosun bişey yapmıyorsun dedim.ailem karsı eskısı gibideğilim zaten dedi.
bende deım madem haklıyım me-adem üzülmemı istemıyorsun ozaman sende tepkınıgöstercektın dedım..
bak bende ailemi çok özledımi stesem giderdım ama sana dayanamadım kıyamadım senın anlamadığın bu dedım. sustu öe dıyecek bişeyı yok çunku halıyım haklıyım....
Kızlar ben geldim... Bugün işlerim çok güzel rast gitti.. ıstediğim yerde, uygun fiyata çok güzel bir ev buldum ve tuttum.... Sonunda şansım gülüyor. Evet her gün güneş batıyor ama yeniden doğmak için... Darısı başınıza....
edanazcım amim :Saruboceq:şekerim
allah bundan sonra şansını bol etsin.
işlerinin yolunda gitmesine çok sevindim....puyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
edanazcım nasıl iyi düşüneyım ya bugun gizli numardan evımı ardaım gitmemişler...
içimden birses belkı şimdi gitmişlerdır dıyorum gizliden arayım dıyorum oğlumun sesını faln duyarlar ayıp olur.neler yapıyorum resmen tlf sapıklığııı :)))
Telefon parana yazık. Görüp görecekleri bu olur zaten, senden daha ne bekleyecekler... Sıkma canını... Adamın kafasını etini ye, ağla, başın ağrısın, tansiyonun yükselsin, yataktan kalkma. Eşin evde yokken kalk keyfine bak. Adamların ailesi yüzünden ikyüzlü, hileci, yalancı olduk ya. Ne biçim insanlar bunlar.