Sizin hem eşinizle hem de ailelerinizle ilişkiniz çok laçkalaşmış, görümceniz size karışıyor diye evden kovdunuz, daha sonra bir tartışmada eşiniz size vurdu siz kayınvalidenizi iteklediniz, sonra aileler birbirine girdi. Duruma objektif yaklaşırsak aslında burada tek hatalı eşiniz ve eşinizin ailesi değil, siz ve ailenizde bir o kadar hatalısınız. Anne ve babanız sizin evinizde kalıyor, yani orası sizin eviniz ve sizin aileniz kalabiliyorsa eşinizin yeğenide kalabilir, neticede çocuk. Ama nedense ben bazı bayanlarda şunu görüyorum kendi ailesi gelip kaldığında ev hiç küçük olmuyor fakat eşinin ailesinden biri gelecekse evimiz zaten küçük biz zar zor sığıyoruz deniyor. Eşim benim ısrarlarıma dayanamayıp ailemle barıştı, ama ben onlar bana sıcak davranmayacak diye barışmadım diyorsunuz. Her ne olursa olsun eşiniz sizin ailenizle sizin hatırınız için barışıyorsa, sizin de eşinizin ailesiyle eşinizin hatırına barışmanız gerekiyordu. Mesafeli olabilirsiniz sonrasında sıcak olmanıza gerek yok. Eşinizle birlikte yaşadığınız eve sizin babanız dahi olsa müdahale etme hakkını vermemeniz gerekiyor. Neticede orası sizin eviniz.