• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum Artık. Yeter !!!!!!!!!

Katılıyorum.. canım babann bu konuda ki hassasyeti biraz gereksiz.. tamam sevmiyor ama sen eşinle olduğun sürece, onlar senin ailen mağlesef :50:
Burda senin yapabileceğin bişey yok ki bunu güzelce anlat babana..

Canım belkıde babası bısey demicek ne bileyim herkesten önce çocuğu konu sahibi istemiyor ki...yazdıklarından ben bunu çıkardım yani..tmm buyuk sorunları olmus olmayada devam edıyor ama cocuğun gelip bi kaç gun kalmasını neden bu kadar buyutuyor kı anlamadım

sana tavsiyem öncelikle ailenle konuş bi öngörüşmeni yap bırak yiğenide gelsin çok iyi davranınki onlara cvp olsun eşinin gözünde bir kademe daha büyürsün sonrada otur eşinle bütün ayrıntılarını konuş bence böyle sıkıntı çekerek sürdürme hayatını yazık... inan samimiyetimle söylüyorum çok kısa hayat eşinle konuştuğunda sana derseki evet hep böyle gidecek veya bir çaba görmessen boşan arkadaşım zaten çocuğuna ailen bakıyor oda eşlik vazifesini yapamıyorsa ailesiyle senin ayrımını yapamıyorsa bırak gitsin ama önce çabalaki ilerde çocuğuna karşı mahcup olma derim... bu arada ailen senin için fedakarlık yapmışlar düzenlerini bozup yanına gelmişler evet ama bu durumda yanlış cnm eğerki durumun varsa birine baktırsan iyi olurdu eşinle akşam özel hayatınız olurdu ve senden uzaklaşmasına ailesine sığınmasına fırsat vermezdin... bu dönemde tensel ve sözel olarak seni sarması iyi olurdu tabi evde büyükler varken bunlar imkansız demek istediğimi anladın umarım....

haklısın . evde zaten pek bi özel hayatımız kalmadı. sorunlar hep üst üste geldi. zaten benim sinirlerim iyice laçka olsu. şimdi herşeye hemen ağlıyorum. göz yaşım akmak için an kolluyor. kendimi iyice değersiz işe yaramaz manavi anlamda çok zayıf hissediyorum. hep ileriyi düşünmekten anı yaşayamıyorum. çocuğumla bile doyasıya ilgilenemiyorum. ama maddi anlamda çok iyi olmadığımız için ben de çalışmak zorundayım. yoksa ben de isterim evimde olayım çocuğuma bakayım. ama olmadı işte. bakıcıya verecek paramız yok. zaten burada bakıcı bulmak da zor. kimseyi tanımıyorum. ailem de sırf çocuğum perişan olmasın diye geldiler. onlar da halldinden memnun değiller ama yaşamaya çalışıyoruz. bazen sorguluorum bu hayat mı diye. ama sonra şükrediyorum elimdeki nimetler için. dedim ya sinirlerim de iyice laçka oldu. ne hayattan zevk alıyorum ne yaşamaktan. bazen herşeyi bırakıp çekip gidesim var ama casaretim yok. psikoloğa gitmek istiyorum ona da gidemiyorum.
off allahım sen yardımcım ol..
ben daha ne yapayım kızlar ? nolur yardım edin. gerçekten iyi değilim..

kendini bu kadar sıkmana gerek yok ki..
çıldırıp bu kadar hakaretli konuşamana
bir arkadaş yazmış konumuyosan da msj at görümcene yerimiz yok diye o tarz bişey yapabilirsin
gelsede rahat edemicek zaten gibi şeyler..

esmer226 sağol. gerçekten neler anlatmak istediğimi anlamışsın. allah razı olsun.. o çirkef kaynanam boşanalım diye neler yaptı. benim yanımda ailemin yanında; oğlum sen boşan gel ben sana ne kızlar bulurum dedi.
hadi gel de ittirme bu kadını. üstelik ben onu ittirmeden eşimden tokatlar yedim. yerlere sürükledi beni. bu kadar derin anlatmayım dedim ama buradaki bazı kişiler olayların iç yüzünü bilmedikleri için bana kızıyorlar. benim yerimde kendileri olsa bırak ittirmeyi kafasını gözünü kırarlar öyle kaynanın.
ama dilerim kınayanın başına daha beteri gelsin...

keske ozaman ayrılsaydın sorunları en basından cozmus olurdun ,bırde beddua etmenıze gerek yok

images

anlamamakta neden direniyorsunuz. benim amacım bana % 100 hak verecek birini aramak değil. amacım derdimi paylaşmak mümkünse çözüm bulmak. ama siz olayları bambaşka taraflara götürdünüz.
benim bildiğim ortam hararetliyken daha da ortalık alevlendirilme, hafifletilmeye çalışılır. biraz olsun bu yönden bakarsanız hak verirsiniz. vermezseniz de ne yapıyım, canınız sağolsun..

yorumlarına dıkat edersen herkes senı daha ıyı anlayacak ve yardımcı olmaya calısıcaktır bıraz sakın olmaya calıs sakın cevaplar verırsen daha yardımcı cevaplar alıcaksındır.

haklısın . evde zaten pek bi özel hayatımız kalmadı. sorunlar hep üst üste geldi. zaten benim sinirlerim iyice laçka olsu. şimdi herşeye hemen ağlıyorum. göz yaşım akmak için an kolluyor. kendimi iyice değersiz işe yaramaz manavi anlamda çok zayıf hissediyorum. hep ileriyi düşünmekten anı yaşayamıyorum. çocuğumla bile doyasıya ilgilenemiyorum. ama maddi anlamda çok iyi olmadığımız için ben de çalışmak zorundayım. yoksa ben de isterim evimde olayım çocuğuma bakayım. ama olmadı işte. bakıcıya verecek paramız yok. zaten burada bakıcı bulmak da zor. kimseyi tanımıyorum. ailem de sırf çocuğum perişan olmasın diye geldiler. onlar da halldinden memnun değiller ama yaşamaya çalışıyoruz. bazen sorguluorum bu hayat mı diye. ama sonra şükrediyorum elimdeki nimetler için. dedim ya sinirlerim de iyice laçka oldu. ne hayattan zevk alıyorum ne yaşamaktan. bazen herşeyi bırakıp çekip gidesim var ama casaretim yok. psikoloğa gitmek istiyorum ona da gidemiyorum.

sen benı yanlıs anlıcaksın yıne ama ben yınede soleyım..
bak canım sende farkındasın sınırlerınının bozulduğunun eğer ozel bir psikolaga gidemiyosan sigortan vardır heralde devlet hastanesine git en azından bi ilaç verır daha sakın olursun..
smdı bırak su cocuğun gelmesını sorun etme kendınee bırak gelsın zaten rahat edemıcek bıraz kalıp gıtcek ıyı davran guler yuz goster esınlede daha samımı ol kı annesıne guzel seyler solesın sıkılma bu kadar...

biraz bekleseydin görürdün şimdi sıra banamı geldi arkadaşım hiç tavsiye etmem gereksiz bir msj olmuş seninki....

İlk önce benim cevap yazdığım saat ile senin cevap yazdığın saate bak o zaman boşuna "biraz bekleseydin" yazmazdın.
Ayrıca yorumum ve ya yorumlarımız(hani beğenmedikleriniz var ya) senin hoşuna gitmeyebilir ama bu 3. şahısların haddine değil .

sen benı yanlıs anlıcaksın yıne ama ben yınede soleyım..
bak canım sende farkındasın sınırlerınının bozulduğunun eğer ozel bir psikolaga gidemiyosan sigortan vardır heralde devlet hastanesine git en azından bi ilaç verır daha sakın olursun..
smdı bırak su cocuğun gelmesını sorun etme kendınee bırak gelsın zaten rahat edemıcek bıraz kalıp gıtcek ıyı davran guler yuz goster esınlede daha samımı ol kı annesıne guzel seyler solesın sıkılma bu kadar...

yanlış anlamıyorum sizleri ama bazen bazı kişiler yangına daha bi körükle gidiyor. ben buna çok sinirlendim. insanlarda beni eleştiriyorlar dşye sinirlendiğimi zannettiler. aslında ortada karşılıklı yanlış anlamalar oldu. yine de kırdıklarım varsa affola :(((
bakın yine söylüyorum yaşadığım yer küçük bi yer köy gibi. sadece devlet hastanesi var. orda da herkes bişrbirini tanıyor. doktorlar da buralı üstelik. sanki ben psikoloğa gidince herkes duyacak öğrenecek gibime geliyor.
yani kendimi her türlü arafta hissediyorum
.

Canım belkıde babası bısey demicek ne bileyim herkesten önce çocuğu konu sahibi istemiyor ki...yazdıklarından ben bunu çıkardım yani..tmm buyuk sorunları olmus olmayada devam edıyor ama cocuğun gelip bi kaç gun kalmasını neden bu kadar buyutuyor kı anlamadım

hakılısınız sorun cocugun gelmesınde degıl evdekı duzenı bozmasından korkuluyor konu sahbı duzenını kurmus annesını babasını yanına amıs cocuguna baktırıyor anne baba gelemeseydı kım bakıcaktı?

cocuguna bakıcı baksın kucuk yerde yasıyorlarmıs zaten uygun fıyata bırını bulurlar,kendı ılıskısıde duzelır annesı babasıda sorun yasamaz zamanında kavgalar ettıklerı damadın evınde kalmamıs olurlar herkes mutlu olur.

herkes kendı hayatını yasayacagı ıcın kımsede sorun kalmaz her ıkı taraftakı aılelerlede ılıskılerı duzelır,eve gelen mısafırlerıde daha rahat agırlarlar

Olan olmuş artık geçmişe takılı kalmak sizi gittikçe daha da gerecektir.
Benim anlamadığım şu; siz çocuğunuzu baktırmak için anne ve babanızı çağırmışsınız, duruma katlanıyorsunuz.
Peki sizin çalıştığınızı bilen görümceniz hangi akla hizmet ve kimin bakacağını düşünerek çocuğunu gönderiyor.
Çalışmasanız okey biraz idare edin derdim de , çocuğuna bakılan bir kadına çocuk göndermek ne alaka yani.
Babanızda karışır tabi sonuçta iki çocuklada onlar ilgilenmek zorunda kalacaklar.
Bence bunu eşinizle bu şekilde konuşmalısınız.

Olan olmuş artık geçmişe takılı kalmak sizi gittikçe daha da gerecektir.
Benim anlamadığım şu; siz çocuğunuzu baktırmak için anne ve babanızı çağırmışsınız, duruma katlanıyorsunuz.
Peki sizin çalıştığınızı bilen görümceniz hangi akla hizmet ve kimin bakacağını düşünerek çocuğunu gönderiyor.
Çalışmasanız okey biraz idare edin derdim de , çocuğuna bakılan bir kadına çocuk göndermek ne alaka yani.
Babanızda karışır tabi sonuçta iki çocuklada onlar ilgilenmek zorunda kalacaklar.
Bence bunu eşinizle bu şekilde konuşmalısınız.

eşimle konuştum bişey olmaz diyor. ayrıca ben annemleri illaki gelin demedim. bakıcı bulamadım zaten durumumuzda buna pek müsait değil. onlarda bunu bildiği için biz gelip bakalım dediler. aslında asıl fedakarlığı onlar yaptı. umarım anlatabiliyorumdur.

canım benim doktora gidip o uyuşturucu ilaçları alıcana Allaha yalvar dua et yardım işte Allaha ibadet et sevgini göster ki oda sana şevkatini yollasın emin ol Allah duana muhakkak cevap verir canım küçük şeyleri kafana takıp dahada büyütme belli şeyler unutulmaz ama öfken azalır zamanla ama onları aklına getirdikçe içindeki nefret seni sarar zararlı yine sen çıkarsın Allah yardımcın olsun hanene huzur mutluluk versin :16:

canım benim doktora gidip o uyuşturucu ilaçları alıcana Allaha yalvar dua et yardım işte Allaha ibadet et sevgini göster ki oda sana şevkatini yollasın emin ol Allah duana muhakkak cevap verir canım küçük şeyleri kafana takıp dahada büyütme belli şeyler unutulmaz ama öfken azalır zamanla ama onları aklına getirdikçe içindeki nefret seni sarar zararlı yine sen çıkarsın Allah yardımcın olsun hanene huzur mutluluk versin :16:

amin allah razı olsun. bakalım inşallah bir çıkış yolu bulunur..

konu sahıbı net yazmamıs ama cocuguna aılesı bakıyor ve aynı evde kalıyorlarmıs,konu sahıbı calısıyor gorumcenın oglu ıle evde annesı babası yanlız kalıcak tabıkı tepkı verıcekler.

ben olsam eger konusmuyorsam gorumcemle mesaj atar mısafır ıcın uygun degılız derım kusura bakmasın kımse evde annem bbam cocuga bakıcak benı adam yerıne koymayan gorumcemın cocugunun bır hafta gonlunu eyleyemem.

konu sahıbı aılenız sızın evınızdemı bakıyor cocuga?
Aslında ne kadarda sınırlı olsak, kendimize hakim olmalı ve durdurmalıyız.
Tam olarak konuyu anlayamadigim icin, biraz on yargılı yaklaşsamda konu sayibine, yinede bende haklı buldum!

Sonucda kendisi eşinin yiyeni bakmayacak, annesi yada babası bakacak. Ben olsaydım, belki bende ailemden cekine bilirdim.çalişmasaydi sanirim evde, olsaydı konu sayibi için sorun olmazdı.

ama böyle bir durumda ben olsaydım, cocuğumu yinede yolayamazdim. Elisi nasıl yoluyor, anlamış değilim.:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
once esinle guzelce konus
zor zamanlar yasadiginizi, gecmisteki olaylar seni cok etkiledigini biraz yardimci olmasini iste
ve en son yigenin gelmesindeki sikintilari dile getir

yok illa gelsin diyorsa guzelce babana sokul gonlunu ala ala anlat durumu

esinede babanada nasil uzuldugunu anlat
ve psikologa gitmek istedigini soyle nasil bunaldigini anlasinlar

psikologa guven gidip mahalle dedikoducusu gibi anlatmaz kimseye merak etme

ama sen kendini hirpalama fazla

esinede ailenede borclu hissetme kendinii evlendin diye

gecmis gecmistir cocugun olmus neyi kakacaklar basina kaksalarda bosver

biraz genis ol

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ne kadarda sınırlı olsak, kendimize hakim olmalı ve durdurmalıyız.
Tam olarak konuyu anlayamadigim icin, biraz on yargılı yaklaşsamda konu sayibine, yinede bende haklı buldum!

Sonucda kendisi eşinin yiyeni bakmayacak, annesi yada babası bakacak. Ben olsaydım, belki bende ailemden cekine bilirdim.çalişmasaydi sanirim evde, olsaydı konu sayibi için sorun olmazdı.

ama böyle bir durumda ben olsaydım, cocuğumu yinede yolayamazdim. Elisi nasıl yoluyor, anlamış değilim.:27:

Evet aslinda ben evde olsaydim sorun olmazdi.dedigim gibi hem evimiz iki odali hem de babamlar evde.hem yer sikinti olacak hem de huzursuzluk olacak.sadece ben olsam neyse.bakalim yarin soylicem evdekilere.

once esinle guzelce konus
zor zamanlar yasadiginizi, gecmisteki olaylar seni cok etkiledigini biraz yardimci olmasini iste
ve en son yigenin gelmesindeki sikintilari dile getir

yok illa gelsin diyorsa guzelce babana sokul gonlunu ala ala anlat durumu

esinede babanada nasil uzuldugunu anlat
ve psikologa gitmek istedigini soyle nasil bunaldigini anlasinlar

psikologa guven gidip mahalle dedikoducusu gibi anlatmaz kimseye merak etme

ama sen kendini hirpalama fazla

esinede ailenede borclu hissetme kendinii evlendin diye

gecmis gecmistir cocugun olmus neyi kakacaklar basina kaksalarda bosver

biraz genis ol

Ah biraz genis olsam keske de bu kadar herseyi dert etmesem kendime..yarin soylicem anneme.o da babama soyler.sonucu bende size soykerim.
Dua edin bana lutfen...

eşimle konuştum bişey olmaz diyor. ayrıca ben annemleri illaki gelin demedim. bakıcı bulamadım zaten durumumuzda buna pek müsait değil. onlarda bunu bildiği için biz gelip bakalım dediler. aslında asıl fedakarlığı onlar yaptı. umarım anlatabiliyorumdur.

Gayet iyi anlatıyorsun ve gerçekten gerginsin.
Ben neden geldiler senin çocuğuna bakıyorlar tarzı birşey demedim.
Elbette gelecekler ve evet fedakarlık yapan onlar.
Bu yaşta çocuk bakmak, düzen bozmak hiçte kolay değil.
Benim sorduğum görümcen senin çocuğuna ailenin baktığını biliyorken neden hala kendi çocuğunu göndermeye çalıştığıydı.
Eşinde ablasını arayıp bizim çocuğumuza annanne dede bakıyor evde değiliz gönderme yaşlı başlı insanlar , ikisiyle birden ilgilenemez
diyebilir.
Yada haftasonu sizde evdeyken gönderebilirler.
Bu insanları anlamıyorum, hele bu tipleri anlayamadan bu dünyadan göçücem herhalde.

Son düzenleme:
İlk önce benim cevap yazdığım saat ile senin cevap yazdığın saate bak o zaman boşuna "biraz bekleseydin" yazmazdın.
Ayrıca yorumum ve ya yorumlarımız(hani beğenmedikleriniz var ya) senin hoşuna gitmeyebilir ama bu 3. şahısların haddine değil .

başkalarının sıkıntılarını kendine malzeme yapanlarla dolmuş ortalık işine bak arkadaşım yada kendine bi konu aç orda içini boşalt burda başkasının konusunda gereksiz hareketlere hiç luzüm yok.....

biraz sakin ol ve diğer kızlarında dediği gibi devletten psikolojik bir yardım al tek çözüm bu önce senin beyninin rahat olması lazımki sonrada olayları çözmek için düzgün bir adım atabilesin... mademki eşinden yana boşanacak kadar sıkıntın yok güçlü olup bunu halletmelisin kimse seni anlamıyorsa sen kendini anla önemse kendine güvenin yerine gelsin biraz....

arkadaşım canın çok yanmış belli.17 yaşında bir ergenin kalkıp size gezmeye gemeside çok ilginç.evde küçük üstelik, evde ailende var.babanın sinirlenmeside haklı olabilir.

ama; babanın sizin evinize müdahale etmesi normal değil.çocuğunuza bakıyor olabilirler ama bu sizin misafirlerinize karışmasını gerektirmez.

ayrıca senin sürekli dilinde bir beddua var.olumsuz yorum yazanlarada beddua ettin.eşinin ailesinede çocuklarından bulsunlar çeksinler diyosun.o çocukların ne günahı var.onlara bişey olunca mutlu mu olacaksın.

onlara karşı öfkeni anlayabiliyorum ama bu kadar sinirle evliliğine ve kendine zarar verirsin.biraz daha sakin ve olumlu olamazmısın.

Back
X