anlatmakla doğru mu yaptım yoksa çocukça bir davranış mı?

konu sahibi haksız bana görede ama saten bunun farkında bu konuyu geçtim de burdaki yorumları okuyorum bazı üyeler gerçekten konu sahibine 40 yıllık düşman sanki de öle yorumlar yazmış bi sakin olalım dimi ama? bu kadar yüklenmeye ne gerek var bu benim fikrim sadece sanki agresif yorum yapanlarda başka bişeye sinirlenmiş bu konuda soluk almış gibi

bende zaten bağırmasına sinir oldum o kadar insanın içinde yoksa ne diye kimliğimi göstermeyim...

Aslında hayatın her anında karsımıza bı tıpte ınsanlar cıkyor cok sasırmadım ben durumunuzaaa. Bugun o polıs ordaysa senın benım sayemde parasını alıyor.

Bence bundan sonra kımlını goster bas gec mutahap dahı olma derım

evet öyle oldu malesef, bugun sanırım bana "bağırma günü"...bende yanlış olduğunu biliyorum ama 1 üye üstüme geldikçe geliyor..ben alttan aldıkça tepe çıkıyor...

yok zaten göstereceğim bugun düzgünce sorsaydı yine gösterirdim ama işte uslupta yanlışlık var bende bunu söylemeye çalışıyorum..

pardon . ben mı dogru okudum ? yoksa sen POLİS BENIM SAYEMDE PARA ALIYOR MU YAZDIN ???

polise sen kendı cebınden mı verıyorsun maaşını yoksa gece gunduz calıstıgı ıcın mı kazanıyor...

PES DIYORUM BASKA DIYECEK ŞEY BULAMIYORUM . BOYLE INSANLAR VARKEN YAZIK O GAZİLERİMİZE, YAZIK O ŞEHİTLERİMİZE, YAZIK

DAHA BEBEKKEN ANASIZ BABASIZ KALAN ÖKSÜZLERE....

kusura bakma da sevgılının senınle evlenmedıgı kadar ''var''.........

bazı polislerin uslübu ağır oluyo yaptıkları işlede alakalı tabi siz kimliğinizi gösterin geçin gidin işinize ne geriliyorsunuz ki takmayın bence daha fazla burdaki kötü yorumlarıda boşverin çok takmayın haklısınız demiyorum ancak arkadaşlar saten en ağır şekilde eleştirdi daha fazla üstünde durmanın bi anlamı yok

emniyet müdürünün çocuğuna ders veriyorsunuz diye bu ayrıcalığı anlayamadım. size bu kadar ayrıcalık olacaksa, diğer yakınlarına ne hürmetler gösterildiğini düşünemiyorum.
sonuçta güvenliği önemli bir yere gidiyorsunuz, size kimlik sorsunlar, sormasınlar göstermek zorundasınız. tanıdık bir kişi varsa, size zaten geç der. siz yine de o kimliği çıkarmak zorundasınız. kadının size kimlik sorması çok doğal, sizin verdiğiniz cevap çok uygunsuz olmuş. sonuçta siz o kurumun personeli değilsiniz.
kadının sonraki fevri lafları kaçınılmazdı bence. üzgünüm ama hata sizde. verdiğiniz cevaplar, o çalışanın cevaplarına zemin hazırlamış. tehdit eder gibi, konuşmuşsunuz en sonunda da. kime şikayet ederseniz edin, o kadın görevini yaptığı için tepkiyle karşılaşmamalı. size yapılan bir terbiyesizlik yok ki mehmet beye yapılmış olsun, niye üstüne alınıyor?
siz ders için değil, art niyetle de polis evine girebilirdiniz, yaptığınız her şeyde suçlanacak ilk kişi o çalışan olurdu.
size sert bir tepki vermiş olabilir ama bence haklı...

e. müdürünün cevaplarına yapacak yorum yok. kadın işini yaptı diye bir de özür diletecekmiş... ben olsam teşekkür ederdim, herkesi kolayca içeri almıyorlar, kontrol ediliyor diye... sonuçta ailelerini, evlerini emanet ediyorlar o kişilere...

yarın ve her gün kimliğinizi gösterin. siz üstünüze düşeni yapın. onlar ister kayıt etsin, ister direkt geç desin...

Ben bu ulkuye vergımı aslanlar gıbı verıyosam karsımdakı ınsana saygıda kusur etmıyorsam herkez haddını bılıcek bu polıste olsa savcıda olsa memurda olsa boyledır

insanlar varken bana bağırılmasından hoşlanmıyorum hele ki bu durumda..düşünün 1 ay boyunca sorulmuyor bir anda bağırılarak sorulunca insan affalıyor..

arkadaslar biraklim benim paramla maas aliyor mantigini

sanki yatip uyuyor memurlarda,milletten zorla para toplaniyor...

bu söz gercekten cok klise ve haddinden fazla gereksiz birsey

yil olmus 2013 hala unutulmamis

Bence o görevlinin yerinde sen olsaydın ve tanımadığın biri size emanet edilmiş bir yere elini kolunu sallayarak girseydi sanırım farklı davranış sergilemezdin.şahsen bende kimlik sorardım.bana göre hata yapmışsın çünkü bu devirde insanlar o kadar kolay mazeretlerle işten çıkartılıyor ki umarım bu olay öyle sonuçlanmaz.yanlış anlama belki sende haklısın ama o kadın sadece görevini yapmış.senin yerinde olsam sorsalar da sormasalarda ne kadar tanınmışta olsam orada yaşamadığım için kimliğimi gösterirdim.yine de sen bilirsin tabi...

1.siz de herkesle aynı kategoride oldugunuza göre kimliğinizi göstermek zorundasınız..ben sizin yerınızde olsam 10 sn sürmeyecek olayı bu kadar büyütmezdım...
2.hiç kimse ister emnıyet muduru ister komıser vs..kimse kamu görevlisini işten atamaz
3.kimse görev başında ki memura hakaret edemez..insanlar görevini yapıyor.yapmasalar ayrı bir suç...bence siizn davranışınız yanlış ,siz bi havaya girmişsiniz...o emnıyet mudurude başka havalara...
4. görev başında ki memura ne emir verildiyse onu yapmak zorunda,sizin kim olduğunuz kimseyi bağlamaz çünkü

Ayyy hiç güleceğim yoktu.
Herkesin gücü garibana yetiyor.
sizi sorgulayan savcıya,davanıza bakan hakime gidin de benim paramla maaş alıyorsun,lafını bil deyiverin bakayım.
Feleğiniz dönüyor mu dönmüyor mu :)
Bu arada herkez değil herkes olacak.

ya olay bana kimlik sorması değil ki ben mi anlatamıyorum..olay kimliği sorarken BAĞIMASI. yoksa ne diye göstermeyim..biri size bağırarak kimliğini ver dese herkesin içinde emin ol sende benim gösterdiğim tepkiyi gösterirdin..

Polis gorevini yapmis tabi ki. Biz bile askeri lojmana her giris cikisda kimlik gosteriyoruz. Bizi birak esim rutbeli oldugu halde her gun girip ciktigi kapida kimlik gosteriyo. Cunku gorevliler sabit degil. Burda hata sizde

Memurların da vergi verdiğinden habersizsiniz.Verginin büyüğünü memur veriyor,kimse kimsenin vergisiyle maaş almıyor,evde oturup alsa neyse,o da hizmet veriyor,üzerine vergisini ödüyor,üzerine de böyle önyargılarla uğraşıyor.

Bu aynı şuna benzedi.
Hani trafikte alkol muayenesi yaparlar bazılar çıkar "ben yaptırmıyorum sen benim kim olduğumu biliyor musun" der ya..
Genelde de bir kamu personelinin yeğeni kuzeni amcasının oğlunun torunu ıvırı zıvırı falan çıkar.
Genelde zaten böyle çıkışları dıdısının dıdısı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…