Yanlışı yanlışla anlatmamak derdim o kaaa
bende zaten bağırmasına sinir oldum o kadar insanın içinde yoksa ne diye kimliğimi göstermeyim...
konu sahibi haksız bana görede ama saten bunun farkında bu konuyu geçtim de burdaki yorumları okuyorum bazı üyeler gerçekten konu sahibine 40 yıllık düşman sanki de öle yorumlar yazmış bi sakin olalım dimi ama? bu kadar yüklenmeye ne gerek var bu benim fikrim sadece sanki agresif yorum yapanlarda başka bişeye sinirlenmiş bu konuda soluk almış gibi
Aslında hayatın her anında karsımıza bı tıpte ınsanlar cıkyor cok sasırmadım ben durumunuzaaa. Bugun o polıs ordaysa senın benım sayemde parasını alıyor.
Bence bundan sonra kımlını goster bas gec mutahap dahı olma derım
Aslında hayatın her anında karsımıza bı tıpte ınsanlar cıkyor cok sasırmadım ben durumunuzaaa. Bugun o polıs ordaysa senın benım sayemde parasını alıyor.
kusura bakma da sevgılının senınle evlenmedıgı kadar ''var''.........
pardon . ben mı dogru okudum ? yoksa sen POLİS BENIM SAYEMDE PARA ALIYOR MU YAZDIN ???
polise sen kendı cebınden mı verıyorsun maaşını yoksa gece gunduz calıstıgı ıcın mı kazanıyor...
PES DIYORUM BASKA DIYECEK ŞEY BULAMIYORUM . BOYLE INSANLAR VARKEN YAZIK O GAZİLERİMİZE, YAZIK O ŞEHİTLERİMİZE, YAZIK
DAHA BEBEKKEN ANASIZ BABASIZ KALAN ÖKSÜZLERE....
bazı polislerin uslübu ağır oluyo yaptıkları işlede alakalı tabi siz kimliğinizi gösterin geçin gidin işinize ne geriliyorsunuz ki takmayın bence daha fazla burdaki kötü yorumlarıda boşverin çok takmayın haklısınız demiyorum ancak arkadaşlar saten en ağır şekilde eleştirdi daha fazla üstünde durmanın bi anlamı yok
emniyet müdürünün çocuğuna ders veriyorsunuz diye bu ayrıcalığı anlayamadım. size bu kadar ayrıcalık olacaksa, diğer yakınlarına ne hürmetler gösterildiğini düşünemiyorum.
sonuçta güvenliği önemli bir yere gidiyorsunuz, size kimlik sorsunlar, sormasınlar göstermek zorundasınız. tanıdık bir kişi varsa, size zaten geç der. siz yine de o kimliği çıkarmak zorundasınız. kadının size kimlik sorması çok doğal, sizin verdiğiniz cevap çok uygunsuz olmuş. sonuçta siz o kurumun personeli değilsiniz.
kadının sonraki fevri lafları kaçınılmazdı bence. üzgünüm ama hata sizde. verdiğiniz cevaplar, o çalışanın cevaplarına zemin hazırlamış. tehdit eder gibi, konuşmuşsunuz en sonunda da. kime şikayet ederseniz edin, o kadın görevini yaptığı için tepkiyle karşılaşmamalı. size yapılan bir terbiyesizlik yok ki mehmet beye yapılmış olsun, niye üstüne alınıyor?
siz ders için değil, art niyetle de polis evine girebilirdiniz, yaptığınız her şeyde suçlanacak ilk kişi o çalışan olurdu.
size sert bir tepki vermiş olabilir ama bence haklı...
e. müdürünün cevaplarına yapacak yorum yok. kadın işini yaptı diye bir de özür diletecekmiş... ben olsam teşekkür ederdim, herkesi kolayca içeri almıyorlar, kontrol ediliyor diye... sonuçta ailelerini, evlerini emanet ediyorlar o kişilere...
yarın ve her gün kimliğinizi gösterin. siz üstünüze düşeni yapın. onlar ister kayıt etsin, ister direkt geç desin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?