görüyo diye ümit ediyorum çünkü geçen mesela eşimden önce bize geldi kontrol etmeye gelmiş gibi bakındı gitti eşimle karsılasmış hadi git eve karın tadsız tuzsuz corba yapıyo demiş adam eve geldi direk ocakta crbanın tadına bakıp oh şahane fln diye annesiyle dalga geçerek anlattı bana olayıKadının şu yaptıklarını eşin görmüyorsa, yazık size hakkaten.
Ne denir bilemedim
farkında mı bilmiyorum beni asla ezdirmez ondan eminimde ben ne zaman kadar sessiz kalabilirim saygımı korurum onu bilmiyorumEsin de farkinda gibi sanki annesinin? Oyle ise bu bi avantaj..
şimdilik susuyorum hiç bişey demiyorum acaba işe yarar mı anlar mı hatasınıBelli ki eşin işin eğrisini doğrusunu görüyo. Bırak ne hali varsa görsün, aranızı bozamadıkça pes eder.
Anneye karşı doldurma ama hakkını kadının karşısında çatır çatır ara
Kavga etmeden gereken yerde sınırını ciz o zaman.. Esinden emin olman buyuk bi nimet, cok sukur yani ne guzel.. Gerisi boş..farkında mı bilmiyorum beni asla ezdirmez ondan eminimde ben ne zaman kadar sessiz kalabilirim saygımı korurum onu bilmiyorum
evet eşim konusunca hiç sesini cıkartamıyo benimkide ama anlatınca da sanki bak bak ana ogul arasını bozucak fln diye anlaşılır kokusu yaşıyorumIlk 1 sene filan bende problem yaşamistim. Ben anlatiyordum valla eşime bilsin anasinin ne olduğunu. Rahatsizligimi belli ediyordum. Kv ile kendim muhattap oldugumda daha buyuk olay cikiyordu cunku, benimde sinirlerimi bozuyordu. Oğlu laf soyleyince agzini acamiyordu.
Eşinizi araya sokun, boyleleri sizi sallamaz daha cok sinir etmek icin ugrasir, hoşuna gidiyor cunku. :) Önünü anca eşiniz kesebilir. Biz öyle çözmüştük.
hayır hiç bi şekilde eşimin yanında bana bulaşmıyo hatta sevimli bile olabiliyo ne yapıyosa o yokken ya da ben eşimin yanında yokken yapıyoEşin hak verdiğini nereden çıkardınız ki? Ben mi yanlış anladım, sadece kuş olayından şikayet etmiş bayan, adam ona bile kızmış.
O sofrada eşiniz yok muydu? Kadın gelip sizin yerinize oturunca bişey demedi mi? Ya da size becereksiz dediğinde falan ses çıkarmadı mı?
evet eşim konusunca hiç sesini cıkartamıyo benimkide ama anlatınca da sanki bak bak ana ogul arasını bozucak fln diye anlaşılır kokusu yaşıyorum
umarım özgür ruhlu bi kv olursun canımcanım eşinden eminsin o yüzden kv salla gitsin
ben nasıl kv olacağım acaba inan artık bu kv konuları bunu düşündürüyor bana
doğrudur canımNerede okumustum hatirlamiyorum ama yazasim geldi. Erkekler annelerinin fena oldugunu bilirlerse karisiyla ikisinin arasinda kalmaktan dirdir dinlemekten nefret edermis ve geneli annelerini tutup eslerinden sogurmus. Ama karisi,annesi fesatken esine annesinin ne kadar iyi oldugunu vb.overse yani safa yatarsa, koca kisisi annesinden cok esine yakinlasirmis. 'Annemin kotulugune ragmen ne kadar iyi niyetli karim var' hesabi. Dogru mu bilemem tabi.
ama annesinin yaptıgı kötülükleri bilmeden nasıl olcak o işNerede okumustum hatirlamiyorum ama yazasim geldi. Erkekler annelerinin fena oldugunu bilirlerse karisiyla ikisinin arasinda kalmaktan dirdir dinlemekten nefret edermis ve geneli annelerini tutup eslerinden sogurmus. Ama karisi,annesi fesatken esine annesinin ne kadar iyi oldugunu vb.overse yani safa yatarsa, koca kisisi annesinden cok esine yakinlasirmis. 'Annemin kotulugune ragmen ne kadar iyi niyetli karim var' hesabi. Dogru mu bilemem tabi.
haklısın 20 günlük evliyim eve koşarak gitmem gerekirkn ya bu akşamda gelirseler korkusuyla ayaklarım geri gidiyoBenim icimdeki dilimdedir öyle ucuz oyun, iftira peşinde olmayacagimi eşim bilir. Bu yuzden esim tarafindan yanlis anlaşılma korkum olmadı hiç. Onun disinda anasinin ne dusundugu beni baglamaz. Ogluyla arayi bozmak istemeyen, esinede duzgun davranacak.
yaa canım ben anne babamın evine dahi gitsem 1 günde evini özleyen biriyimumarım özgür ruhlu bi kv olursun canımve oğlunla gelinini özgür bırakırsın ziraa ben sanki bize bagımlı ve mecburlar gibi sürekli dip dibe olmaktan felaket sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?