Ben ikinci evliliğimi yaptım. Eşiminde ikinci eşiyim. Ben bir ayrılık, oda bir vefat yaşamıştı. Evlendiğimizde benim 4 onunda 2,5 yaşında birer kızı vardı. ılk evliliğimde aldatılmayı, fiziksel ve ruhsal olarak şiddeti yaşadım. Çook yıprandım. 3 sene sonra, ta ki kızım "anne benimde babam olsun" diyene kadar evliliği hiç düşünmedim. Eşimle evlilik kararı aldığımızda; benimde kızımında duygusal anlamda çok yıprandığımızı, sevgi ve ilgiye ihtiyacımız olduğunu, defalarca anlattım. Bunlara doyacağımızı, hatta bıkacağımızı söyledi, inandım. Ben o kadar çook inandımm ve güvendimki, arkadaşlarımı, ailemi, akrabalarımı arkada bırakıp, başka bir şehire geldim.
Eve adım attığımızda; tam anlamıyla tanımadığım bir adam, konuşamayan ve mütemadiyen ağlayan 2,5 yaşında bir çocuk, ve
çalıştığım için annemin büyüttüğü, birbirmize çook alışık olmadığımız kızımla beraberdim. 3 sene yalnız yaşamış biri olarak, benim için çok zor olan bir süreç başlamıştı. Ev, iş, 2 küçük çocuk. ılk zaman çıldırıyorum sandım laelaelaelaelae. Çünkü hiç bir şey istediğim gibi gitmiyordu. Kızlar sürekli ağlıyorlar, uyum problemleri yaşıyorlardı. 2 dk olsun sessiz sakin bir ortamın hayalini kurar olmuştum. Bu arada eşimle ve eşimin ailesiylede sorunlar çıkmaya başladı
klava: . Eşimin ailesi açık açık beni istemiyor. Eşim bana destek olmaya çalışsada ailesi baskın çıkıyor. Eşimlede o kadar çok nedenli, nedensiz kavgalar ediyoruz ki :sinifsinif: ... Evleneli daha 14 ay oldu ama gün geçtikçe herşey sanki kötüye gidiyor. Bu koca şehirde; kendimi yorgun, yapayalnız ve kandırılmış hissediyorum... -tatlicadiarzu-