canım her zaman düzeltemek için uğraşmanı tavsiye ederim ama sen bir ayrılık yaşamışsın oda ölüm değimi??
kızlar !!!!!!!!!!karısı ölmüş adamla asla evlenmeyin neden mi? en kötü kadın bile değerki oluyor ölğnce...hep onunla kıyaslanıyorsunuz..
birde ailesinin seni istememelerinin nedenini anlamadım...çok komik geldi kusura bakmasınlarda dul çocuğu olan oğullarını kim alacaktıki kız mı arıyorlardı acaba?
canım bak çocuğun için konuşuyorum..:::(((
çocuğun babam olsun dediği için evlenmişsin çocuğun için böyle bir karar vermişsin o mutlu olsun diye dimi
senin yerinde ben olsam , ben kiiii boşanma diyen biri olarak anında bu adamı çocuğumun psikolojisine daha fazla zarar vermemesi için boşardım...çocuğumm varsa arada gece sivrisinek kondurmam üstüne nöbet tutarım, dişi kaplan olurum..kimse evladımın huzursuz bir ortamda ağlamasına neden olamaz..
sana diyeceğim ailene vakit geçmeden durumu anlatman...çantanı bavulunu derleyip toparlayıp işler daha kötüye gidiyor diyorsun ki daha da kötü olmadan çekip giderdim...ne kendisi ne ailesi yola gelecek gibi değiller...bu yaştan sonra adamın çocuğuyla huzuru araması gerekirken daha kötüye gidiyor diyorsun...demekki bu adam değil huzur için değil gece yanında kadın olsn diye evlenmiş seninle...kendini kocanda olsa kullandırtma..kendini bundan da kurtar....korkma cesur ol..ailene anlat...çocuğunu huzursuzluğunu söyleyerek başla lafa...torunlarına asla dayanamazlar...sevgiler
Bilirsiniz çocuklar için doymak diye bir kavram yoktur. Hele de anneanne, babaanne, dede yanında büyüyenler için. Ne yapsamm yada yapsakk yetmiyorki onlara...:bbo: İşten gel, yemek yap, yedir, azıcık zaman geçir sonrasında yatır.. Bu durumda bize zaman mamann kalmıyorr... kafamçokkarıştı
kizlar kreste ! ailede zaten uzak sadece telefonla ulasiyor ! ve sencildirmak uzeresin oylemi??
sakin sen kocandan bekledigini blamamis olma??
Ben çalışıyorum zaten. Mecburen kızlar kreşe gidiyorlar. Akşam alıp eve geliyoruz, kızım beni ufaklıktan ve eşimden kıskanıyor. Ufaklık babasını bizden. Kızım babam benimle ilgilenmiyor kıskançlığında. hiçbir şeyi paylaşamayan 2 küçük çocuk, Ufaklık neredeyse 4 yaşına girdi hala konuşamıyor, anlatamadığı içinde mütemadiyen ağlıyorr. abartısız 2 saat susmadan ağladığı oluyor. Masa kurulunca altına girip saatlerce ağlayan bir çocuğu düşünsene. Kızım şu an 5,5 yaşında, 1 yaşında çişi bırakmıştı. Gözümün önünde ayakta olduğu yere çiş yapıyordu. Gece ortalama 3 kez yatak yorgan değiştirdim yaklaşık 2 ay. Şu anda bezliyorum. Ufaklık 2 aya kadar altına kaka yapıyordu, Allahtan onu öğrettim.
Ailesine gelince; annemle bir kez yalnız kaldılar... Annemin bile burnundan getirmiş. Zavallı annem kızımm kendine çook dikkat et diyerek gitti yanımdan. Şu an gelemeselerde; öncesinde her fırsatta burdalardı.
Annesi henüz 2,5 yaşındayken vefat etmiş yani çocuğun gözünde onu bırakıp gitmiş. Ne bekliyorsunuz ki. Nasıl normal bir psikolojide büyüyebilir bu çocuk.
Ve en çok kızdığım nokta. Nasıl olurda siz vefat etmiş bir annenin yerine geçersiniz. Nasıl olur da kendi isteğiyle değil de takdir-i ilahi sonucu yavrusunu bırakmak zorunda kalmış bir anneyi yok sayarsınız. Hiçmi vijdan yok sizde hanfendi.
O kadıncağız 9 ay karnında taşımış, 2,5 yaşına getirmiş, gözünden sakınmış yavrusunu ve gitmek zorunda kalmış. Nasıl silersiniz onu hayattan. Allah aşkına onun yerine koysanıza kendinizi. içiniz elverirmi yavrunuzun sizi hiç bilmemesine dayanmaya. Her ne olrusa olsun iki çocukda gerçekleri bilmeli. Siz onun annesi değilsiniz ama annesi kadar iyi büyütebilirsiniz buna lafım yok. Ama hiçkimse bir anneyi yok edemez. Ne acıdır ki yavrucak annesinin bir resmini bile göremeyecek. Annesine bi fatiha bile okuyamayacak.
Allah sizin kalbinize biraz insaf yerleştirsin dilerim ki.
Annesi henüz 2,5 yaşındayken vefat etmiş yani çocuğun gözünde onu bırakıp gitmiş. Ne bekliyorsunuz ki. Nasıl normal bir psikolojide büyüyebilir bu çocuk.
Sizin kızınıza anneanne bakmış yıllarca sonra bambaşka bi ortama girilmiş. O çocuk nasıl etkilenmesin.
Ve en çok kızdığım nokta. Nasıl olurda siz vefat etmiş bir annenin yerine geçersiniz. Nasıl olur da kendi isteğiyle değil de takdir-i ilahi sonucu yavrusunu bırakmak zorunda kalmış bir anneyi yok sayarsınız. Hiçmi vijdan yok sizde hanfendi.
O kadıncağız 9 ay karnında taşımış, 2,5 yaşına getirmiş, gözünden sakınmış yavrusunu ve gitmek zorunda kalmış. Nasıl silersiniz onu hayattan. Allah aşkına onun yerine koysanıza kendinizi. içiniz elverirmi yavrunuzun sizi hiç bilmemesine dayanmaya. Her ne olrusa olsun iki çocukda gerçekleri bilmeli. Siz onun annesi değilsiniz ama annesi kadar iyi büyütebilirsiniz buna lafım yok. Ama hiçkimse bir anneyi yok edemez. Ne acıdır ki yavrucak annesinin bir resmini bile göremeyecek. Annesine bi fatiha bile okuyamayacak.
Allah sizin kalbinize biraz insaf yerleştirsin dilerim ki.
Siz yazmışsınız kızım eşimi baba diğer çocuk da beni anne biliyor bırakıp gitmem mümkün değil diye...
bu kadar kırıcı olamaya ne gerek var arkadaşım
çocukların yaşı küçük daha
belki ilerde anlayabilecekleri bir yaşta açıklayabileceklerdir durumu
ömür boyu annesini bilmeyecek diye bir şey söylememişki arkadaş
hem problemi buda değil zaten
sevgiler
yanlış anlaşılmış galiba .arkadaş sadece beni anne biliyor demiş.annesinin yerine geçtim annesini asla söylemiycez dememişki.kız küçük olduğu için ona zaten annen vefat etti diyemezsinki.bu daha çok psikolojisini bozar.ilerde daha olgun bir yaşında belki bir psikolog yardımıyla söylenmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?