anlatmazsam öleceğim sanki.

Bu adamı evden gönder, yatılı kalmasına, yemekli gelmesine izin verme, yemek yemek istiyorsa seninle davet etsin dışarda yiyin, belki bi kahve olabilir maddiyat konusunda da kullandırma kendini ne de onu kullan; tüm bunlardan sonra adam hala seninle ise bir sevgiden söz edebiliriz ....

Ne duymak istiyorsun .. ?? Paranı yemeye başlamış bi sekilde.. seni beğenmeye başlamış.. Allah bilir kendi tipsizin önde gidnidir. Sen ona bağımlı değilsin .. işin evin paran araban var kendine denk birine bak antalyadasin

Niye hiç hayır demedin, mesela
-Hayır seninle sabaha kadar eğlenemem
-Hayır evimde yatılı kalamazsın
-Hayır ben bunu istemiyorum
Ve en önemlisi en başta olması gereken bir hayır denilmesi gereken var ki
-hayır seni istemiyorum.
Bunları demeyi geciktirmemiş olsaydınız şimdi böyle olmazdı. Arkanda kimse yok olarak düşünüyor şimdi hakkında haddinden fazla bilgiye sahip olmuş ve seni aslında değersiz bir bireymişsin kalıbına sokup seni kendisine mecbur bırakmaya çalışıyor. Güzel değilsin bakımsızsın yemek yapmıyosun veya bilmiyosun vs. vs. gibi sözlerle canını sıkıp seni bunalıma sürüklüyor. Bi yerden sonra gerçekten öyle mi diye düşünmeni sağlayacak ve içine düşmüş bir elif yaratacak. Kurtul bu adamdan.

Kendinize saygınızı kaybetmek istemiyorsanız, bir an önce kurtulun bu kişiden, zaten eleştirileri yüzünden uzun bir süre kendinizi tam olarak toparlayamayacaksınız.Çoktan kendinizi işe yaramaz, beceriksiz ve çirkin görmeye başlamışsınızdır bile.Bu algınızı düzeltmeniz için zamana ihtiyaç duyacaksınız.Adam sinsice yamanmış size.

Sevilmiyorsun, kullanılıyorsun. Kaç yaşlarında insanlarsınız bi de işin gücün durur durduğu yerde al karşına konuş ben seninle birlikte olmak istemiyorum özgüvenimi mutluluğumu çalıyorsun de. Lütfen bana daha fazla zarar vermeden dostça noktalayalım ben çok yoruluyorum diye. İnsaniyetle anlat. Ha diyorsan ki ben yapamam çok aşık gibi davran evlenelim hemen çocuk falan yapalım de kendi kendine kaçsın gitsin.

insanlar hak ettiği gibi yaşar sizde hak etmişsiniz. Aynı şeyleri bir daha yaşarsanız hic şaşırmayın. Bekarken ayni evde yasamakmi insanların keskin çizgileri olmalı bence yoksa alay eder elin oğlu.
Sırf bir imza attı diye, kimse melek olmuyor.Ama algı meselesi değil mi? Burada onca evli insan konu açıyor ve anlatılanlar alay etmeyi geçmiş, cehennem çukuru gibi.Ama doğru ya devlet sevişebilirsiniz izni verdiği için onlar alay ediyor algısıyla değerlendirilmiyor, karı koca anlaşmazlığı denilip geçiliyor.Dünyadaki tek algı ve kültür sizin algıladığınız değil.Adam edepsizin tekiymiş, evli olmadıkları için değil, adam beş para etmez olduğu için mesele böyle gelişmiş.Evli olsalardı da beş para etmez bir kocası olmuş olacaktı.Adama haysiyet yüklenmeyecekti evlenince.

Yazinin sonuna dogru "ayrildim ama aci cekiyorum"yazmani daha mantikli bulurdum.Sende kullaniĺdiginin farkindasin daha niye ayrilmayi dusunmuyorsun?Esin degil,ortada cocuk yok ee ne var?bosanma gibi surec alan bir vukuat da yok.Sen kendine sadist misin?

Hiçbir şey yapamıyorsan anneni vs çağır seninle kalsın 1 ay hem gezmeye tozmaya çıkmamak için bahanen olur hem o da istediği zaman evine gelemez, hatta annem artık benimle kalacak falan de yani.

Dört bir yandan kuşatılmış şehre dönmüşsünüz. İsterse sizi dünyalar kadar sevsin 9 ayda birinin hayatına bu denli sızmak,mıçmıç olmak kabul edilir bir durum değil. Üstelik ilişkide hesapları tek bir kişinin ödemesi bana çok abes geliyor hele bizim toplumumuzda sürekli kadının ödemesi daha da abes. Önce eşyaları evden gönderin daha sonra mesafe koyun. Yeni arkadaşlar ve yeni ortamlar edinmeye çalışın muhakkak bir hobiniz olsun. Bu süreçte onunla herhangi bir sırrınızı paylaşmamaya özelinizi açmamaya gayret edin hesapları asla ama asla ödemeyin. Sonra da ayrılın tabii ki. Bu süreci yavaş yavaş yapma sebebiniz de böyle insanlarla bir anda ilişkiyi keserseniz çirkefleşirler arkadaşlarınız da ortakmış huzurunuz kalmaz. Adam bağımlı kişilik bozukluğundan muzdarip,sizi elde tutabilmek için aşağılayıp duruyor istiyor ki özgüveniniz düşsün,siz de ona bağımlı hale gelin. Elinde herhangi bir görüntünüz,sonradan tehlike oluşturacak yazışmanız varsa da ayrılmadan evvel yok edin.

Esyalarini bir cop posetine koy, kapinin onune birak. Bitti demene bile gerek yok. Anahtarin gobegini degistir. Cok rahatsiz ederse polisi ara ya da savciliga gidersin. Ama bitmeli bu iliski. Umarim bitirdim dedigin mesajini buradsn okumak kismet olur. Once bu adami bir hayatindan cikar ve bir nefes al. Sonra yavas yavas cevren olur.

insanlar hak ettiği gibi yaşar sizde hak etmişsiniz. Aynı şeyleri bir daha yaşarsanız hic şaşırmayın. Bekarken ayni evde yasamakmi insanların keskin çizgileri olmalı bence yoksa alay eder elin oğlu.
Ne alakası var?Biz de eşimle evlenmeden önce beraber yaşadık bir süre.

Bir psikolog olarak sunu soyleyebilirim anlattiklarindan Narsis kisilik bozukluguna cok benziyor internetten bakin bu kisiler size baska disari baska.oynar disarida oyle bir oynarki arkadas aile ortaminda cevrede sizi zirveye cikarir siz bile sasarsiniz cok iyi oyuncudular ama sizleyken sizi yok ederler sizi icten ice cokertirler degersiz bir varlikmis gibi hissettirirler elde etmek istedigini elde edene kadar sizlede iyidir buda evinize yerlesmek amacliymis derdi kendini sizin ustunuzden kurtarmakmis amacina ulasmis simdi sizo perisane tmede sira narsis bozuklugu com ciddi bir sorundur intihara kadar surukler kendisi asla zarar vermez sizin kendinize zarar vermenizi saglar sizi disarda millete karsi zirveye cikaran adam sizle birebirlen o zirveden yere calar genelde kendisi ile cezalandirir seni sevmem bunu yapmazsan seni sevmeyi birakirim bu kisiler en buyuk cezayi kendileri ustunden verdigini dusunur cunku cok iyi kurban secerler ve kurbanlariyla cok guzel oynarlar siz kirbani olmussunuz en kisa zamanda kurtulun beklemeyin asla

Hemen at kapının önüne koy eşyaları kimse senden değerli değil..

Aslında kendin de biliyorsun Elif sağlıklı bir ilişki asla değil nerden dönsen kar sana...yavaş bir dönüş yap daha az zarar alırsın bence ama bitirmeye odaklan ..çok aklı başında gördüm seni gayet de ifade güçlü. ..sevgiler canım (Samimi istediğin için sen dedim yoksa diyemezdim ☺)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…