• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatmazsam öleceğim sanki.

Sevilmiyorsun yarın radikal bir kararla adamin eşyalarıni toplayıp kapınin önüne koyuyosun adamıda hayatından çıkarıyosun bu kadar sonra da arkana bakmadan işine devam.ediyosun

İşte aradığım yorum. Hicbi tartışmaya mahal vermeden paketle herif gitsin. İşyerinde de ciddiye alma, seni rahatsız ederse "böyle durumlards profesyonelce davranamiycaksan işyerinden biriyle sevgili olmamaliydin" falan diye dalga geç, onemsemedigini, onun yorumlarını takmadigini kendine güvendiğini her fırsatta hissettir. Hicbisey açıklamak, tartışıp haklı çıkmak zorunda değilsin ki "evet ben bencilim, evet ben pintiyim, evet ben şaka kaldirmiyorum ve seni hayatımda istemiyorum" bitti gitti.

İşte aradığım yorum. Hicbi tartışmaya mahal vermeden paketle herif gitsin. İşyerinde de ciddiye alma, seni rahatsız ederse "böyle durumlards profesyonelce davranamiycaksan işyerinden biriyle sevgili olmamaliydin" falan diye dalga geç, onemsemedigini, onun yorumlarını takmadigini kendine güvendiğini her fırsatta hissettir. Hicbisey açıklamak, tartışıp haklı çıkmak zorunda değilsin ki "evet ben bencilim, evet ben pintiyim, evet ben şaka kaldirmiyorum ve seni hayatımda istemiyorum" bitti gitti.
Aileni tetkettin bumu zor geliyo

Yalnız yaşamaya başlamışsın . Iyi maaşlı işin, araban var. Biraz hayatın tadını çıkar.

Saçma salak bir erkek için harcadigin zamana çok yazık. Üstelik böyle aptal bir tiple anilacaksin çevren tarafından.

Sevilmiyorsun Evet ama bundan önemlisi , haddini aşan , kendini tamamlamamış biri ile oturup 5 dk.Çay bile içmem. Sen gündüz ve geçeni veriyorsun.

Hayat senin , ister çöp yap , ister keyif al. Herşey senin elinde.

Denedin , kokuşmuş çıktı , at kapıya. Hepsi bu kadar. Dramatize etmenin anlamı yok.

Bir dahakine 40 adım attıktan sonra alırsın hayatına. Tecrübe olmuş oldu.

demek istemem ama
sevilmiyorsunuz Elif sizi kullanıyor

sizi aileniz elin herifine paspas olun diye doğurmadı!!

Siz daha bu beş para etmez herifi kapı dışarı etmediniz mi? Eğer öyleyse müstahak size. Millet evladını kaybediyor ama hayata tutunuyor, siz sizi kullanan ve zerre sevmeyen bir sünepeden ayrılamıyorsunuz. Bu akılla devam edersiniz daha çoook kullanılırsınız.

Bu ilişki değil bu düpedüz kullanılmak..Hertürlü sömürüyor sizi, hem duygusal hem fiziksel hem maddi hertürlü..Bu ilişkide alma verme dengesi denen bişey kalmamış siz sorgusuz sualsiz vermişsiniz vatandaşta oh canıma minnet deyip almış. sizi aşağılamaya başlaması da , ''ne olduğunu anlamadan'' evinize girmesi de sizin sorununuz..Sınırlarınız yok mu sizin?? Hiçbir sınır çizmemişsiniz hiçbir engelle karşılaşmamış hayır cevabı da hiç almamış adam size göre hareket etmiş.Hemen defedin başka türlü daha fazla sömürülmeye devam edersiniz.Yaralarınız derinleşir.Hatta size tavsiyem bir terapistle görüşün hayatınıza bir insanı böyle almanız çok anormal..

yani bu kadar şey olurken farketmemişsiniz. belki de farkedip hoşunuza gitti yanınızda biri olması falan ama ortalık böyle sümsük erkek kaynıyor. çıkartın bence hayatınızdan bir an önce. kazık kadar olmuş hala bir kadından medet uman insandan ne beklenir ki ! yalnız yaşamayı kafanıza koyduysanız bazı şeylerin de sorumluluğunu almalısınız. gidecekse gönderin, yok ben onsuz yapamam da derseniz geçmiş olsun. hayatınız böyle çöp olur, istediğiniz kadar güzel kariyeriniz eviniz arabanız olsun..

Bacım ben orada olsam tutar ensesinden atarım sokağa.. evli değilsen kurtulmaya bak. Seni seven adam sana kıyamaz ve sınır koymamış siniz oda sınır yok diye sizi huncara kullanmış. Hiç mi gider lere ortak olmuyor?

Merhaba Elif lütfen kurtul ve sürünsende yeniden başla hayata.
Çünkü aynı olayları yaşadım malesef evlendim maddi ve manevi bitmiş durumdayım..

Back
X