- Konu Sahibi elifak0106
-
Radikal bir kadarla ailenin yanından ayrılıp hiç bilmedigin bir şehre yerlesiyorsun ama elin herifini kapının önüne koyamıyorsun
Biz şimdi ne diyelim sana.
Bilemiyorum ama kadınların çoğu bu konuda mazoşist. Anne babalarının onlara prenses gibi davranmasina ragmen onlari dinlemezler, özgürlerdir (!) ama elin herifi sert yaptığı zaman süt dökmüş kedi gibi olurlar. Beni manipüle eden eşimdi ve çok şükür artık buna izin vermiyorum.Bu tip adamlar basta süper davranır sen de o halini sever aşık olursun...2 ay içinde maskelerini çıkarıp inanılmaz kötü bir adama yani özüne dönüşürler...ama kurban bunu anlamaz...adam buna sebep sensin der, senin yüzünden bu hale geldim der...kadın kendini suclar ve ilk haline döndürmeye çalışır imkansız oldugunu bilmeden....işin içinde manipülasyon var oyle kolay değil...ama zaman daha da gecmeden ayrılmalı
Bilemiyorum ama kadınların çoğu bu konuda mazoşist. Anne babalarının onlara prenses gibi davranmasina ragmen onlari dinlemezler, özgürlerdir (!) ama elin herifi sert yaptığı zaman süt dökmüş kedi gibi olurlar. Beni manipüle eden eşimdi ve çok şükür artık buna izin vermiyorum.
Evet bende yukarda izah ettim narsis hastalarini bu hastalar cok iyi oyuncudu ve kendilerine kurban secerler hemen kandirabilcegi insani asla kacirmazlar icten ice curuturler degersiz hissettirip intihara kadar suruklerler ama asla kendileri zarar vermez kurbanin kendine zarar vermesini amaclar degersiz hissettirerek ama tabiki disardaku ortama cok iyi oynarlar sen bi baskasina bu adam boyle boyle dediginde inanmazlar oyle guzel oynarki sacmalama bu adam oyle bir insan degil abartiyorsun cumlesini duyarlar uzak durulmasi gerekAdam narsiste benziyor. Siz de narsistle beraber olan kurbana... cunku narsistle birlikte olan kurbanlardaki psikolojiye burunmussunuz gibi. Ozguveninizi yenidrn kazanin. Narsism de kisilik bozuklugudur. Bu adamdan kurtulmadiginiz surece iyilesemezsiniz.
Aynen bu. Bir de antalya gayet de eglenip dagilabilecegin bir yer. Sabit kalicam diye korkma. Cesitli gruplara kayil srkadaslarda edinirsin dusunmene de firsat kalmaz.Sevilmiyorsun yarın radikal bir kararla adamin eşyalarıni toplayıp kapınin önüne koyuyosun adamıda hayatından çıkarıyosun bu kadar sonra da arkana bakmadan işine devam.ediyosun
Once adami def et. Sonra keyfine bak. Adam karaktersiz diye niye yas tutasin. O kendi derdine yansin.Nasıl atlatacağım ben bunu
narsist miydi. esiniz ayrildinizmi yada ayrılmadıysanız nasıl manipüleden kurtuldunuzBilemiyorum ama kadınların çoğu bu konuda mazoşist. Anne babalarının onlara prenses gibi davranmasina ragmen onlari dinlemezler, özgürlerdir (!) ama elin herifi sert yaptığı zaman süt dökmüş kedi gibi olurlar. Beni manipüle eden eşimdi ve çok şükür artık buna izin vermiyorum.
Siz fibromiyaljiden nasıl kurtuldunuznarsist miydi. esiniz ayrildinizmi yada ayrılmadıysanız nasıl manipüleden kurtuldunuz
kurtulaMadım. temenniM sadece aylık hacamat ile rahatliyorum sizde de mi varSiz fibromiyaljiden nasıl kurtuldunuz
Eşimde var maalesefkurtulaMadım. temenniM sadece aylık hacamat ile rahatliyorum sizde de mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?