• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatmazsam öleceğim sanki.

Yani sence seven bunları yapar mı? Sana gecenin şu saati bunları yazdıran herife kapıyı göstereceksin. Senin için harcadıklarım da başımın gözümün sadakası diyeceksin. Hem de bunu öyle profesyonelce yapacaksın ki dibinde gezdiği halde onu görmeyecek, duymayacaksın. Aklını kullan işine yansıtma bu olayları. Kimseye belli etme bitti gitti. İşinden de olma sonra düzenini oturtmuşsun boşluğuna gelmiş o adam :KK59:

Evet kullanıyor mu bilemem ama seviyor gibi gelmedi :(
Atlatırsın daha yaşın çok genç.
Hayatın basındasın.
Çok daha iyi insanlar tanır unutursun.

Valla keske sadece sevilmeseymissin Elif. Bu daha iyi bi seçenek. Bi güzel gözünü boyayıp senden maddi manevi yararlanıp yolunu bulmaya calısmıs bir süre😕

İyi akşamlar. Lütfen sadece yazdıklarıma cevap verin. Verebileceğim her ayrıntıyı vereceğim size. Bu gece hiç iyi değilim, lütfen yardımcı olabileceğinizi düşündüğünüz hiçbir cevabını esirgemeyin.

26 yaşımdayım. Yıllarca ailemle yaşadım. Kalabalık bir aileydik.iyi bir maaşla iş buldum, kasım ayında Antalya'ya taşındım. her şeyi ve herkesi arkada bırakıp radikal bir kararla apar topar geldim buraya. bir ev tuttum, ailemin desteğiyle gelmeden bir araba aldım, minik minik eşyalarımı alıp tek başıma yaşamaya başladım. uzun ve keyifsiz bir ilişkiden çıkalı çok uzun zaman olmuştu. iş yerimde biriyle tanıştım. benden 9 yaş büyük biriydi. mesleklerimiz yakın ve aynı alanda çalışıyoruz. birkaç hafta içinde apar topar nasıl olduğunu anlamadan bir ilişkinin içinde buldum kendimi. ilk başlarda çok ilgiliydi. naif, düşünceli davranıyor, beni her ortama davet ediyor, tüm çevresinin içine sokuyor, sabahlara kadar eğleniyorduk.
Sonrasında birkaç gece kalmaları sonrası baktım ki benimle birlikte yaşamaya başlamış, eşyalarını ufak ufak taşımış, banyomda diş fırçası, giyinme odamda kıyafetleri.. bundan rahatsızlık duymaya başladım. birinin evine yerleşeceksek bu konuşulmalıydı, ben böyle bir duruma alışkın değildim falan filan. uzatmak istemiyorum. bir anda mutfak masraflarını, aracın yakıtını, gittiğimiz yerdeki hesapları ben öderken buldum kendimi. ilk başta o kadar verici davranıyormuşum ki, düşününce kestim hemen. Ulan bu adam benimle bunun için mi birlikte yoksa? korkusu oluştu bende. birkaç şakası, esprisi gıcıkladı içimi.

170 boyunda 58 kilo, kumral biriyim. çevrem tarafından beğenilirim. fiziğim, vücudum, tüylerim, konuşmam, yürümem, giyinmem, yemek yapmamam bir anda her şeyim eleştirilrken buldum. ağzından güzel bir laf duymak çok zorken bunlar öylece çıkıyordu. çok kavgalar ettik, çok tartıştıki ona yaptıklarının yanlış oldupunu anlatmaya çalıştığımda paragoz, pinti, alıngan, her şeye surat asan, şakadan anlamayan ilan edildim.

kendini beğendiğini sürekli dile getiren, çevresiyle övünen, arkadaşlarına ve ailesine karşı aşırı iyi ama bana karşı sürekli bir dürtükleme halinde olan, her hareketimi eleştiren, çabucak sinirlenen, duygularını ifade edemeyen bir adamla birlikte olduğumu fark ettim. ve tüm alanımın kuşatıldığını. bir tane bile kendi kendime edindiğim arkadaşım yok antalyada. tüm iş arkadaşlarım onun da iş arkadaşları, neredeyse kapı komşusuyuz. O kadar bunaldım ki. bu işi çok zor şartlarda edindim, vazgeçemem. ama öyle güzel duygularla başlayıp öyle güzel kullanıldım ki bu olanları o gözümün önündeyken atlatamam. İçimde kocaman bir hayal kırıklığı var. kendimi yalnız, bomboş, çaresiz hissediyorum. hiç böyle hayal etmemiştim. ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. biri bana SEVİLMİYORSUN ELİF desin. sevmiyor seni, kullanıyor diye yüzüme haykırsın istiyorum. bir yandan da gelsin dizlerinde ağlayayım, beni neden sevmedin bana neden bunu yaptın diyeyim istiyorum.

HİÇ İYİ DEĞİLİM YARDIM EDİN...
Bence sen kendin yazmışsın zaten herşeyi. Yazdıklarını bir daha okusan yeter.

Bariz sekilde sevilmiyorsunuz , lutfen kendinize gelin
Alin esyalarini koyun kapiya , inanin cok kolay

Hayatina adam gibi adam girince sevildiğini anliyacaksin ama bundan cok once kendine deger ve kendini topla kuaföre git alışveriş yap ye ic kimse yokmus gibi davran kendinle mutlu ol hepsini kapi dışarı et kimin ne düşündüğünu onemsrme

İyi akşamlar. Lütfen sadece yazdıklarıma cevap verin. Verebileceğim her ayrıntıyı vereceğim size. Bu gece hiç iyi değilim, lütfen yardımcı olabileceğinizi düşündüğünüz hiçbir cevabını esirgemeyin.

26 yaşımdayım. Yıllarca ailemle yaşadım. Kalabalık bir aileydik.iyi bir maaşla iş buldum, kasım ayında Antalya'ya taşındım. her şeyi ve herkesi arkada bırakıp radikal bir kararla apar topar geldim buraya. bir ev tuttum, ailemin desteğiyle gelmeden bir araba aldım, minik minik eşyalarımı alıp tek başıma yaşamaya başladım. uzun ve keyifsiz bir ilişkiden çıkalı çok uzun zaman olmuştu. iş yerimde biriyle tanıştım. benden 9 yaş büyük biriydi. mesleklerimiz yakın ve aynı alanda çalışıyoruz. birkaç hafta içinde apar topar nasıl olduğunu anlamadan bir ilişkinin içinde buldum kendimi. ilk başlarda çok ilgiliydi. naif, düşünceli davranıyor, beni her ortama davet ediyor, tüm çevresinin içine sokuyor, sabahlara kadar eğleniyorduk.
Sonrasında birkaç gece kalmaları sonrası baktım ki benimle birlikte yaşamaya başlamış, eşyalarını ufak ufak taşımış, banyomda diş fırçası, giyinme odamda kıyafetleri.. bundan rahatsızlık duymaya başladım. birinin evine yerleşeceksek bu konuşulmalıydı, ben böyle bir duruma alışkın değildim falan filan. uzatmak istemiyorum. bir anda mutfak masraflarını, aracın yakıtını, gittiğimiz yerdeki hesapları ben öderken buldum kendimi. ilk başta o kadar verici davranıyormuşum ki, düşününce kestim hemen. Ulan bu adam benimle bunun için mi birlikte yoksa? korkusu oluştu bende. birkaç şakası, esprisi gıcıkladı içimi.

170 boyunda 58 kilo, kumral biriyim. çevrem tarafından beğenilirim. fiziğim, vücudum, tüylerim, konuşmam, yürümem, giyinmem, yemek yapmamam bir anda her şeyim eleştirilrken buldum. ağzından güzel bir laf duymak çok zorken bunlar öylece çıkıyordu. çok kavgalar ettik, çok tartıştıki ona yaptıklarının yanlış oldupunu anlatmaya çalıştığımda paragoz, pinti, alıngan, her şeye surat asan, şakadan anlamayan ilan edildim.

kendini beğendiğini sürekli dile getiren, çevresiyle övünen, arkadaşlarına ve ailesine karşı aşırı iyi ama bana karşı sürekli bir dürtükleme halinde olan, her hareketimi eleştiren, çabucak sinirlenen, duygularını ifade edemeyen bir adamla birlikte olduğumu fark ettim. ve tüm alanımın kuşatıldığını. bir tane bile kendi kendime edindiğim arkadaşım yok antalyada. tüm iş arkadaşlarım onun da iş arkadaşları, neredeyse kapı komşusuyuz. O kadar bunaldım ki. bu işi çok zor şartlarda edindim, vazgeçemem. ama öyle güzel duygularla başlayıp öyle güzel kullanıldım ki bu olanları o gözümün önündeyken atlatamam. İçimde kocaman bir hayal kırıklığı var. kendimi yalnız, bomboş, çaresiz hissediyorum. hiç böyle hayal etmemiştim. ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. biri bana SEVİLMİYORSUN ELİF desin. sevmiyor seni, kullanıyor diye yüzüme haykırsın istiyorum. bir yandan da gelsin dizlerinde ağlayayım, beni neden sevmedin bana neden bunu yaptın diyeyim istiyorum.

HİÇ İYİ DEĞİLİM YARDIM EDİN...
insanlar hak ettiği gibi yaşar sizde hak etmişsiniz. Aynı şeyleri bir daha yaşarsanız hic şaşırmayın. Bekarken ayni evde yasamakmi insanların keskin çizgileri olmalı bence yoksa alay eder elin oğlu.

Onun sizi kullanması sizin hatanız değil onun şerefsizliği, önce bunu kabullenin ve kendinize öfkelenmeyin. E artık gözünüz açıldığına göre halâ ayrılıp göndermezseniz, işte o zaman kendinize acıyın. Hatalar insanlar içindir. Ağlamasına, zırlamasına aldırış etmeyin lütfen, siz ona göre toy olduğunuz için sizi kafaya almaya çalışacaktır, asla dinlemeyin, çokta sert çıkmadan güzelce bitirin, ne manyak çıkacağı da belli olmaz çünkü.

Hayvanı örnek alması gereken erkek modelleri çıkıyor karşımıza.Belgesel izlese utanır belki bu tipler

Bir insan, karşısındakine güvendi ve evinin kapısını açtı diye; saf duygularının suistimal edilmesini hak etmez, öncelikle bunu söylemek isterim hırsızı(!) aklayanlara (Ve elin her bekar oğlu, kendi çevrenizde gördüklerinizden ibaret bir ilişki anlayışında değil); devamında da zaten rahatsız olmuş, duruma uyanmaya başlamışsınız.

Bizim ekstra söylememize gerek yok, görüyorsun.
İkna edilir, amiyane tabiri ile ikinciye zokaya gelirseniz ve bu sömürü devam ederse, işte o zaman yaşadığınız şeyi hak etmiş olursunuz ve pişmanlığınızı katlarsınız.

Son düzenleme:
Bir an önce postalamalısın.
Merak etme zamanla hepsi geçecek ,gözünün önünde bile olsa. Erkek adam sevgilisine siftiklenirmi ya...delircem bas tekmeyi totosuna acilllll

Siz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.
Ayrılın ve işinize gücünüze devam edin. Bu yüzden işinizi bırakmayın.
Utanması gerekenler utanmazken boşuna aşk acısı çekmeyin.

Seni manipule ediyor. O kim ki? Babanın oğlu değil. Bunlar böyle yaşamaya alışmışlar. Sana değişik gelmesi normal. Bu adam seni belki azıcık seviyor, o da kullanabildigi sürece. Değmez hiç değmez. Bu senin için bir tecrübe. En az 6ay süre tanı kendine. Bir ilişkiye başlarken. İlişki konusunda da kendini geliştirmeye çalış. Asla evde buluşma mesela dışarda buluş. Ne sen ona ne o sana yerlesemez. Bu bile bir adımdır

insanlar hak ettiği gibi yaşar sizde hak etmişsiniz. Aynı şeyleri bir daha yaşarsanız hic şaşırmayın. Bekarken ayni evde yasamakmi insanların keskin çizgileri olmalı bence yoksa alay eder elin oğlu.

7 küsur milyar insanın keskin çizgileri sizinkilerle aynı olmak zorunda mı acaba?
Bekarken aynı evde yaşayıp hiçbir sorun yaşamayan insanlar var.
Şu an bulunduğunuz BDV ise evli insanların sorunlarıyla dolu. Fiziksel, cinsel, psikolojik şiddet, aldatma, sevgisizlik vs... Ne ararsan var.
Herkesin tek derdi kendileriyle alay edilmesi olsaydı keşke.

Back
X