• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatmazsam öleceğim sanki.

kadın parası yiyen adamlar bunlar arkadaşım
Adil Yıldırım öyle güzel anlatıyo ki bunları
al karşına konuş ben böyle bir ilişki istemiyorum de açık ve net bir şekilde ne istediğini söyle
lütfen güçlü ol sen o adam olmadan neler başardın şimdi onsuz yapamayacağını mı zannediyosun o kim ki ya
ellini sallasan ellisi boşversenee
bırak lütfen önce ağla ağlaa sonra git konuş ben artık seninle mutlu değilim ayrılmak istiyorum de için yansa da bunu yap lütfenn
sonra da eşyalarını alıp gitsin kendine bu kötülüğü yapma senin kesip çöpe attığın tırnak var ya o bile o adamdan daha değerli bunu unutma sakın

Işinizi gücünüzü bırakmayın bu paraziti defedin. O gitmezse evden siz gidin gerekirse başka bir yere taşının kısa süreliğine ama ayrılın bu heriften. Ilk zamanlar baskı su bu yapar ama taviz vermeyin dik durun . Parazit ya ne güzel böyle başkasının omzundan birde eleştire eleştire yaşamak .

Durumu Türk filmi tadında dramatikleştirmene gerek yok.. Adam olaya sen gibi duygusal bakmıyor, ne güzel bir sözü var ne inceliği...Kendini o kadar nimetten sayıyor ki hiç sormadan evine yerleşmiş, izin almayı bırak bunu lütuf olarak görüyor...Bir de seni pinti ilan etmiş

Çok belli adam narsist...

Madem zor elde ettin işi, Aynı işyerinden biriyle ilişki kurman yanlış...Kursan bile bu kadar hızlı sekilde evde kalmalara kadar götürmek cok yanlış...Sen kendini kolay vermişsin bi de, su anda daha flört halinde olman gerekirdi evine almaman gerekirdi..
Şimdi işyerinde de herkes öğrenmiştir diğer kısmetleri de kapattın..

Bence bu adamdan uzak dur ayrıl yoksa işinden olma noktasına gelirsin benden soylemesi

Ben anlamadım 3 ayda mı sevgili oldunuz ve adam evinize yerleşti?
Gurbette tek olmak nedir çok iyi bilirim ama zamana bırakın zamanla çevreniz oluşuyor.

herkes herseyı en dogru seklıyle yazmıs zaten
sevılmıyorsunuz ve kullanılıyorsunuz evet
ama zaten ınsanlar boyle seyler yasayarak tecrube eder
bu tecrubeyı hataya cevırmemek ıcın hayatımızda koca bır hata olarak kalmaması ıcın yanlıs gıden seyı durdurmanız bıtırmenız gerek

hadı bunca zaman sızın bır sucunuz yoktu adam yanlıs ve karaktersız cıktı
bundan sonra devam edersenız bu sızın bıle ısteye yaptıgınız yanlıs olur

Radikal bir kadarla ailenin yanından ayrılıp hiç bilmedigin bir şehre yerlesiyorsun ama elin herifini kapının önüne koyamıyorsun :bicak::bicak::bicak:
Biz şimdi ne diyelim sana.

Bu tip adamlar basta süper davranır sen de o halini sever aşık olursun...2 ay içinde maskelerini çıkarıp inanılmaz kötü bir adama yani özüne dönüşürler...ama kurban bunu anlamaz...adam buna sebep sensin der, senin yüzünden bu hale geldim der...kadın kendini suclar ve ilk haline döndürmeye çalışır imkansız oldugunu bilmeden....işin içinde manipülasyon var oyle kolay değil...ama zaman daha da gecmeden ayrılmalı

Aşağılık kompleksini siz de nerede görseniz tanırsınız aslında. Ama olayın içinde olunca, insan göremiyor demek ki. Bu adam kompleksli, sizi ezerek egosunu şişirmeye çalışıyor. Sevgi, saygı yok ki zaten. Peki size ne veriyor da hala yanınızda tutuyorsunuz bu ruh hastasını?

Bu tip adamlar basta süper davranır sen de o halini sever aşık olursun...2 ay içinde maskelerini çıkarıp inanılmaz kötü bir adama yani özüne dönüşürler...ama kurban bunu anlamaz...adam buna sebep sensin der, senin yüzünden bu hale geldim der...kadın kendini suclar ve ilk haline döndürmeye çalışır imkansız oldugunu bilmeden....işin içinde manipülasyon var oyle kolay değil...ama zaman daha da gecmeden ayrılmalı
Bilemiyorum ama kadınların çoğu bu konuda mazoşist. Anne babalarının onlara prenses gibi davranmasina ragmen onlari dinlemezler, özgürlerdir (!) ama elin herifi sert yaptığı zaman süt dökmüş kedi gibi olurlar. Beni manipüle eden eşimdi ve çok şükür artık buna izin vermiyorum. 😊

Bilemiyorum ama kadınların çoğu bu konuda mazoşist. Anne babalarının onlara prenses gibi davranmasina ragmen onlari dinlemezler, özgürlerdir (!) ama elin herifi sert yaptığı zaman süt dökmüş kedi gibi olurlar. Beni manipüle eden eşimdi ve çok şükür artık buna izin vermiyorum. 😊

Sevgi açlığı

Sürekli kendinizi suçlama moduna girmiş veya sokulmuşsunuz. Her durumun bir önceliği var, ilk olarak bu adamdan kurtulun ama bilin ki normal bir ayrılma olmayacak. Sizi manipüle edip durumun devamını sağlamaya çalışacak. Böyle yalancı tipler, bildiğiniz size aşık moduna bir günde girip hemen sonrasında normale dönebilir, senin buna ihtiyacın var, seni benden başkası bu kadar sevemez gibi akla ziyan açıklamalara hazırlıklı olun. Ağlama krizleri, pişman olma vs her şey olabilir. Kesinlikle geri dönmeyin. Mümkünse iş yerinde herkesin ortasında ayrılın. Konuşalım diye bir yere gitmeyin.
Eve annem gelecek diye söyleyip eşyalarını toplayıp bir yere bırakın, anahtar varsa evin anahtarını değiştirin. Çanta yapıp işe götürürsünüz. Eve gerçekten aileden birisini çağırın, sizinle bir süre kalsın. Sonra bu olmuyor, iyi birisin ama istediğim bu değil der detaylara girmezsin, sizin yerinizde olsam aileme bahsettim, kesinlikle artık görüşemeyiz der hayatınızdan şutlarsınız.

Adam narsiste benziyor. Siz de narsistle beraber olan kurbana... cunku narsistle birlikte olan kurbanlardaki psikolojiye burunmussunuz gibi. Ozguveninizi yenidrn kazanin. Narsism de kisilik bozuklugudur. Bu adamdan kurtulmadiginiz surece iyilesemezsiniz.

Adam narsiste benziyor. Siz de narsistle beraber olan kurbana... cunku narsistle birlikte olan kurbanlardaki psikolojiye burunmussunuz gibi. Ozguveninizi yenidrn kazanin. Narsism de kisilik bozuklugudur. Bu adamdan kurtulmadiginiz surece iyilesemezsiniz.
Evet bende yukarda izah ettim narsis hastalarini bu hastalar cok iyi oyuncudu ve kendilerine kurban secerler hemen kandirabilcegi insani asla kacirmazlar icten ice curuturler degersiz hissettirip intihara kadar suruklerler ama asla kendileri zarar vermez kurbanin kendine zarar vermesini amaclar degersiz hissettirerek ama tabiki disardaku ortama cok iyi oynarlar sen bi baskasina bu adam boyle boyle dediginde inanmazlar oyle guzel oynarki sacmalama bu adam oyle bir insan degil abartiyorsun cumlesini duyarlar uzak durulmasi gerek

Sevilmiyorsun yarın radikal bir kararla adamin eşyalarıni toplayıp kapınin önüne koyuyosun adamıda hayatından çıkarıyosun bu kadar sonra da arkana bakmadan işine devam.ediyosun
Aynen bu. Bir de antalya gayet de eglenip dagilabilecegin bir yer. Sabit kalicam diye korkma. Cesitli gruplara kayil srkadaslarda edinirsin dusunmene de firsat kalmaz.

Vay be sen mis gibi Antalya’ya git güzel bir iş bul kendine ait bir evin olsun sonra adamın biri gelip hayatının içine etsin. Gerçekten insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz. Kendine gel nolur. Pek çok kişinin istediği bir hayata sahipsin bu parazit dışında. Kurtul bu kan emiciden. İşini asla bırakma. Asıl o zaman çok çok pişman olursun. İnsan nelerin üstesinden geliyor. Yaşın daha genç. Acıtır ama öldürmez. Yavaş yavaş iyileşip toparlarsın ama bu adamdan mutlaka kurtulman gerek. Ve çok büyük artın sana yaptıklarının farkındasın. Özünde iyi aslında beni seviyor vs saçma sebeplerin de yok

narsist miydi. esiniz ayrildinizmi yada ayrılmadıysanız nasıl manipüleden kurtuldunuz

Back
X