Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya Lorena şaka gibisinitiraf et aşık olduğun bir insan değil değil mi muhabbet kuşu
sağlam kafa buluyorsun bizimle hadi hayırlısı
![]()
Senin ki sapık falan mı herkesin üstüne mi atlıyor.
Yoksa üst model yakışıklımı herkes üstüne mi atlıyor.
30 un üstünde ve 16 yaşındaki hala kızından kıskanıyorsun.
Ben birbirini akrabadan kıskanan insanşara normal gözle bakamıyorum.
Çünkü bizim aile ilişkilerimiz çok sıkıdır.
Benim sevgilimin kuzenleriyle boy boy fotoğrafları vardı , ne sorun yapcam ya o kadar sapıksa gitsin zaten.
16 yaşında kızı var diye istemiyorsun gitsin.
Benim dayımın teyzemin oğullarıyla aramızda 3 5 yaş oynar en küçüğü 95 li en büyükleri ben 90 lıyım.
Bizi görsen ölürsün o zaman senSürekli toplanırız aynı evde kalıyoruz ne sapıkız biz be
kuzeniyle arasındabir şey mi var diyorsun?
neden bekliyorsun ki zaten senin için daha fazla yüz göz olma yani.
zaman geçince barışacaksan bekle ama barışmayacaksan bitir. beklemez sadece yorar
Zihniyetinizi hiç beğenmedim. Sizin erkek kuzenleriniz var mı? Hiç aynı evde beraber kaldınız mı? Kuzen kardeş yarısıdır. Benim çoğu akrabam ve kuzenimle aram iyi değil, hiçbirini de sevmem ama keşke iyi olsa aram bende gidip kalırdım dayımda halamda o zaman... Sevgilimde kalabilir... Sevgilim kuzenleriyle tatil yapmak için yurtdışına gitti ve kız kuzeni de vardı. Vay be sapıklarmış o zaman yaksaydım keşke dünyayı. Ne bileyim çok itici bir kıskançlığınız var...16 yaşındaki hala kızını kıskanmak nedir ya? Neymiş bu zamana kadar kalmamış ama şimdi neden kalıyormuşta falan. Ne yani 16 yaşındaki hala kızına göz mü koyacak nişanlınız? O zaman nişanlınızın da zihniyeti kötü. Ha değilse bunlar sizin hüsnü kuruntunuzsa eğer nişanlınız iyi bile sabrediyormuş size.
Bence o liseli hala kızı sınıf arkadaşlarını da çağıracak, sabaha kadar sevgiline liseli fantazisi yapıcaklar.![]()
benim de erkek kuzenlerim var ama hepsi küçük benden.nisanlımın kuzenleri var mesela hem kız hem erkek hepsi yetişkin ama çok uzaklar yani hiçbir yakınlıkları muhabbetleri yok bende öyle bi ortamda büyümedim belkide o yüzden garip geliyo bana,hem ben kızı tanımıyorum bile kişilik olarak sadece nişanda taıştık ve ertesi gün gitiler ztn,belkide çok sırnaşık bi kızdır nereden bileyim
benim de erkek kuzenlerim var ama hepsi küçük benden.nisanlımın kuzenleri var mesela hem kız hem erkek hepsi yetişkin ama çok uzaklar yani hiçbir yakınlıkları muhabbetleri yok bende öyle bi ortamda büyümedim belkide o yüzden garip geliyo bana,hem ben kızı tanımıyorum bile kişilik olarak sadece nişanda taıştık ve ertesi gün gitiler ztn,belkide çok sırnaşık bi kızdır nereden bileyim
Kendinden kaç yaş büyük kuzenine sırnaşacak kadar karakteri bozuktur diyorsunuz. Vay canısına!.. Ama sevgilinizde koca adam yani kendine biri sırnaştığında mesafe koymasını biliyordur. Bilmiyorsa zaten böyle biriyle beraber olmanıza gerek yok.
çok haklısın pıtırcığım,abladan kız kardeşten hatta kaynanadan kıskananların yanında hala kızı gene olası bir durumAslında abladan bile başka gözle kıskanan yakınlar diye ensest damgası vuracak kadar sapık düşünceliler varken senin hala kızını kıskanman bir derece normal olabilir.
Ama bana göre değil.
Her nefes alan bayana potansiyel tehdit olarak bakmak nasıl bir bakış açısı.
Özgüvenin 0 senin.
kuzenleriyle oynaşacak kadar adi bir insan mı?
Sesli güldüm :) hayat zaten zor neden her şeyi kafanıza takıp hayatı daha da zorlaştırıyorsunuz, anlamak çok zor.yok işte tahammül edemem ben bunlara kmse gelip sırnaşamaz o mesafesini koruduğu sürece bence,kabullenemiyorum bazı şeyleri
geçen gün annesi aradı bilmiyo tabi görüşmediğimizi,cuma istanbula gidicekmiş utanmadan ve halasında kalıcakmış halasınında bi kızı var 16 yaşındaydı galiba,o kadar sinirliyim ki ama beni ilgilendirmemelli artık
sadece kızı tanımadığımı söylüyorum,elbette kendine sırnaşan birine mesafe koyar ama gidip orada kalmaasına ne gerek var,kalıcak başka yer de var
kuzenleriyle oynaşacak kadar adi bir insan mı?
30 yaşındaki adamın 16 yaşındaki kızla ilişkisi olabilir diye düşünecek kadar ne yapıyor bu adam merak ediyorum.
demek ki potansiyel sapık.
onlarda kalması garip diyor birde yani zaten onların bir şeyler yaşayacağına emin olmuş
ya bir kere hepsinden öte sen günah alıyorsun lorena
tabi gerçeksen
artık lorenanın gerçek olduguna inanmıyorum ben![]()
Senin tanımana gerek mi var? Halasının evinde kalmak için senden izin mi istemeli bu adam? Boynuna tasma da tak bari. Ya da evine zincirle. Sahibi misin nişanlısı mısın? Durduğun yeri bil bence.
ben de
işte inanmadığım biri 2. üyelik çıktı.lorenedan da bir şeyler çıkacak![]()
eğer o benim nisanlımsa hayatında da söz hakkım olcak,tabi tanımam lazımdı budan doğal ne var
ama zaten bi önemi yok artık görüşmyoruz etmiyoruz
kafa mı buluyorum,o zaman yorum yapmayın ne diyim yani
hayır öyle bşy demiyorum tabi ki