Lorena ilk basta sayfa sayfa okurken sana hak vermistim. Bazi yerlerde kiskancliklarin asiriya kacsa da yine de hakli oldugun noktalar oldugunu görüyordum. Hatta cok uzun bir yazi hazirlamistim. Internet baglantisi kopunca yazi gitti.
Aradan zaman gecti simdi tekrar baktim da konu dallanmis budaklanmis.
Kuzeniyle nisanlinin samimi olmasini istememek cok farkli bir konu Lorena, hani ne bileyim kuzen nisanlini hic yalniz birakmaz, siz yanyanayken kiz sürekli nisanlinin koluna girer, sürekli onun yanina oturur, seni birakmaz vs. olsa tamam da, daha ortada bir sey yokken sen kiskaniyorsun.
Ayrica hala icin gelen hemsireyi kiskanman da ayri bir durum olmus. Normalde hastaligin durumunu anlatirken her normal insan bu tarz ayrintilari verir. Durumu ciddi demek ki eve hemsire gelmis yani.
Diger konuda da haklisin. ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZ. Evet niye baskalari hakkinda dedikodu olmuyor da senin nisanlin hakkinda oluyor? Var demek ki bir seyler, haklisin.
O zaman birak gitsin artik. Senin nisanlina zerre güvenin yok. Nisanlin da belli ki coktan bikmis, sana söylemiyor bile gittigi yerleri, yaptiklarini. Daha neyi sürdürme cabasindasiniz? Neden? Aileler arasinda is anlasmasi falan mi var? Olur ya dizilerde, is ortakligi nedeniyle aileler ogullarini kizlarini birbirlerine vermeye calisirlar?
Öyle bir sey yoksa, disardan bakan her normal insan, -senin mi nisanlinin mi hakli haksiz oldugu tartismasini bir kenara birak- bu iliskinin normal olmadigini görüyor. Evlenirseniz de mutlu olmayacaksiniz zaten. Simdi ayni evde degilsiniz, kacacak nefes alacak alanlariniz var. Evlenince ne olacak? Her aksam kiskanclik yüzünden kavga edeceksiniz.
Bitir gitsin artik, mutluluk yok bu iliskinin sonunda, cok acik ve net.