• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

Lorena,
kıskançlık konusunda çığır açıyosun resmen.bu şekilde evliliğinizin sürmesi pek mümkün gözükmüyor bence.
gerçekten konularını okumak sabır istiyor.
ben ne yapıyorum diye oturup düşündüğün oluyor mu bazen.
çünkü anlattığın olaylar o kadar anlamsız kıskançlıklar ki insan ne diyeceğini şaşıyor.
hakikaten bizlerden ne dememizi bekliyorsun.
sana hak verilmesi mi beklentin, yoksa hataların için uyarılmak mi?
beni bi cevaplasana canım:))

Ayrıl da kurtulalım artık. Boğuluyorum bunları okurken. Ama sen nasıl yaşıyorsun bu hayatı hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum sana gerçekten.

Çocuklar başta öylesine demiş. Sen onlara diyemedin mi sen kimsin bu ne cüret bana nişanlımı şikayet ediyosun diye. Ama çocuklara güven sorunun olduğunu hemen belli et. Ve dalgaya alın. Akademisyen olmak için fazla çocukça hareketler bunlar. Öğrenciler sınırını bilmeli. Ama hala neyin derdindesin sen. Bunların bir önemi yok tabi senin için.

katılıyorum.
ben de araştırma görevlisiyim, bi öğrenci bana ABLA (!) eşini şurada gördük vs. diyemez. tanıdık da olsa diyemez.
sana ne derim yani, bi de sorgulayıp kiminle gördünüz, napıyolardı vs. diye onlarla muhatap olmam.
tutumun çok yanlış Lorena.

Konularını az çok biliyorum.
Sana daha önce ki konularında da sıkça söylendi psikolojik destek almalısın.
Kendi sağlığın açısından bunu yapmalısın bence.

Nişanlını seviyorsun kıskanman çok doğal ama aşırısı zararlı.

Bir de sende şöyle bir görüş var nedense neden bayan hoca bayanı götürmüyor aynısı nişanlında da var erkeklerle konuşmana kızıyor falan. Neden hayatı haremlik selamlık diye ayırdınız ki. Ben eşimin bayan arkadaşı olsa problem etmem :31:

katılıyorum.
ben de araştırma görevlisiyim, bi öğrenci bana ABLA (!) eşini şurada gördük vs. diyemez. tanıdık da olsa diyemez.
sana ne derim yani, bi de sorgulayıp kiminle gördünüz, napıyolardı vs. diye onlarla muhatap olmam.

Ben sadece doktoramı yapıyorum. Bir süre üniversitede de çalıştım. Şimdi dışarıda çalışıyorum. Bütün lisans öğrencileri tanır beni. Okulda çalışmadığım halde hocam diye hitap ederler. Etmeyeni de uyarma gereği duyuyorum. Abla denmesine ekstra uyuz oluyorum okul dışında bile ne çirkin bir kelime. Nerden ablan oluyorum ben senin..

Ayrıca şu muhabbeti lorena'nın nişanlısı lisans öğrencisi kızlarla yapsa lorena kızları yolardı eminim. :)

Bir de sende şöyle bir görüş var nedense neden bayan hoca bayanı götürmüyor aynısı nişanlında da var erkeklerle konuşmana kızıyor falan. Neden hayatı haremlik selamlık diye ayırdınız ki. Ben eşimin bayan arkadaşı olsa problem etmem :31:

Ayrıca olmalı zaten. Kızlarla oturup kalkmasını arkadaşlık kurmasını beceremeyen bir erkekten korkarım ben.:31:

Konularini biliyorum. Yorum yaptım mi hic hatırlamıyorum.
Seni anlayamıyorum fakat kendini kotu hissetmesen eminim buraya yazmazsin bunlari.
Dunyada bir tek sen ve sevgilin yok. Mutlaka bir bayan hep denk gelecek sevgiline. Yani kaciramazsin kimseden onu.
Inan kotu niyetle soylemiyorum, ama bence tedavi olmalisin. Insanin ruhunda herhangi bir duygu fazlaligi varsa bunu tedavi ile azaltmasindan yanayim.
Mesela ben de sinirlenince zangir zangir titrerim. Ben de bunun icin tedavi olmayi düşünüyorum.
Mutlaka tek çözüm yolu tedavi.

Gün içinde telefonda konuşmuyor musunuz?
Neden anlatmıyor avm deydim şununla gezdik böyle oldu falan.
Çiftler ne paylaşır ki başka?

Ben de başkalarından öğrensem böyle bir şeyi ben de şüphelenirim..

yine bir kıskançlık konusu ile gozun dönmüs
ve hem kendine hem de iliskine zarar veriyorsun...

ya haklısın ve bu adam hic tekin biri degil ve herkes bunun farkında seni uyarıyor, o zaman bitireceksin tumuyle.
ya da abartılı ve yersiz kıskanclıgının ogrenciler bile bunun farkında ve hassas oldugun noktaya oynuyorlar.
onerim bir piskologa gimen. evlendiginde cok daha zorlanırsın. cocuklara da yazık.

Ben sadece doktoramı yapıyorum. Bir süre üniversitede de çalıştım. Şimdi dışarıda çalışıyorum. Bütün lisans öğrencileri tanır beni. Okulda çalışmadığım halde hocam diye hitap ederler. Etmeyeni de uyarma gereği duyuyorum. Abla denmesine ekstra uyuz oluyorum okul dışında bile ne çirkin bir kelime. Nerden ablan oluyorum ben senin..

Ayrıca şu muhabbeti lorena'nın nişanlısı lisans öğrencisi kızlarla yapsa lorena kızları yolardı eminim. :)

evet lorena kesin yolardı kızları. :1:

lorena, siz nişanlınla, öğrenci - hoca ilişkisinden bu noktaya geldiniz sanırım.
şimdi de başka öğrenci/ler ile böyle bir durum yaşanır diye mi korkuyorsun?

lorena demiyim demiyim diyorum ama tutamıyciim daha fazla :ssz: kızım sen baya kezban olmuşsun farkındasın dimi? o adam hala senden ayrılmamışsa aşkından gözü kör demek ki. tut o adamı bırakma bence kolay denk gelmez sana öylesi.

sevgilin mi çok yakısıklı sen mi çok çirkinsin acaba nedir bu özgüven eksikliğin? dünyadaki tek erkek seninki mi yahu niye diğer kadınları canavar gibi görüyosun. sürekli gereksiz bi kapris, yersiz bi kibir.. yani bazen o kadar saçma ki anlattıkların ciddiye alıp yorum yazdığım için bozuldum su an kendime :19: forumu troller gibi bi halin var ama hadi bakalım:82:

kezban ne demek ya konuştuklarına dikka et biraz

ayrıl o zaman????

emin olsam ayrılırdım zaten

oooov ben 25-30 arası gençten bi araştırma görevlisi asistan falan sanmıştım. 35 yaşında adam için fazla dengesiz hareketleri var sanki nişanlının?

öyle galiba,yeternce olgun değil

lütfen yanlış anlama ama ruh sağlığın iyi mi canım senin ? adam öğrencisini hastaneye götürdü diye mi kıskanıyorsun ? hayır madem o kadar kıskançsın aynı ortamda çalışma bence... ruh sağlığın iyice gitmiş zaten elden azıcık kalanını da yitirirsin mazallah.

sadece bu kadar ilgilenmesini anlayamıyorum sonuçta çocuk değil onlar üni öğrencisi arkadaşları götürseymiş,ne diye bu kadar ilgileniyo ki

Ayrıl da kurtulalım artık. Boğuluyorum bunları okurken. Ama sen nasıl yaşıyorsun bu hayatı hiç bilmiyorum. Çok üzülüyorum sana gerçekten.

Çocuklar başta öylesine demiş. Sen onlara diyemedin mi sen kimsin bu ne cüret bana nişanlımı şikayet ediyosun diye. Ama çocuklara güven sorunun olduğunu hemen belli et. Ve dalgaya alın. Akademisyen olmak için fazla çocukça hareketler bunlar. Öğrenciler sınırını bilmeli. Ama hala neyin derdindesin sen. Bunların bir önemi yok tabi senin için.

okumayın ozaman yani kmse boğulsun istemem
o an çok kötüydüm hiçbirşey düşünemedim çnkü şok oldum

katılıyorum.

çok haklısın

oda cocuğun numarasını buldu ve ağzına geleni saydı zaten bu detayları anlatmadım bile

Konularini biliyorum. Yorum yaptım mi hic hatırlamıyorum.
Seni anlayamıyorum fakat kendini kotu hissetmesen eminim buraya yazmazsin bunlari.
Dunyada bir tek sen ve sevgilin yok. Mutlaka bir bayan hep denk gelecek sevgiline. Yani kaciramazsin kimseden onu.
Inan kotu niyetle soylemiyorum, ama bence tedavi olmalisin. Insanin ruhunda herhangi bir duygu fazlaligi varsa bunu tedavi ile azaltmasindan yanayim.
Mesela ben de sinirlenince zangir zangir titrerim. Ben de bunun icin tedavi olmayi düşünüyorum.
Mutlaka tek çözüm yolu tedavi.

bende sinirlenince kendime hakim olamıyorum işte gözüm bşy görmüyo
tşk ederim

Gün içinde telefonda konuşmuyor musunuz?
Neden anlatmıyor avm deydim şununla gezdik böyle oldu falan.
Çiftler ne paylaşır ki başka?

Ben de başkalarından öğrensem böyle bir şeyi ben de şüphelenirim..

konuşuyoruz ama daha çok mesajlaşıyoruz,o günde konuştuk ama akşam hiç konuşmadık bende erken uyudum ya normalde geç uyurum hep
anladığın için tşk ederim herkes kıskançlığıma takmış ama burda bana bşyleri bana anlatmaması benim derdim.kızlada bu kadar ilgilenmemeliydi orada o kadar insan var niye o bu kadar ilgileniyo kızlara yaranma çabası mı bu bilemedim

evet lorena kesin yolardı kızları. :1:

lorena, siz nişanlınla, öğrenci - hoca ilişkisinden bu noktaya geldiniz sanırım.
şimdi de başka öğrenci/ler ile böyle bir durum yaşanır diye mi korkuyorsun?

evt öyle oldu
belkide bilinçaltında böyle bi korku vrdı bilmiyorum

bi arkadaş ayrıl o zaman demiş sen emin olsam ayrılırım demişsin emin değilsen de arıza çıkarma

Herşeyi, aşırı kıskançlığını, kızlı erkekli bir yere gidemezlerini bir kenara bıraktım. Bir eğitimcisin anladığım kadarıyla. Öğrencilerinle nasıl bu kadar içli dışlı olabilirsin. Öğrenciler gelip sana bu olayı anlattıkları anda araya mesafe koyman, hepsini susturman ve bir daha sana böyle olaylarla gelmemelerini söylemen gerekmez miydi? Açık söyleyeyim ben nişanlının yerinde olsam dayanamazdım. Öğrenciler de açıkça senin kıskançlığını bildiklerini belli etmişler. Dalga geçmişler. Özel hayatınız okula yayılmış... Hem ne zamandan beri hastalanan bir öğrenciyi hastaneye götürmek kötü birşey oldu? Bence biraz kendine çeki düzen ver. Otur bir düşün.... Daha nişanlıyken böyle yaparsan evliliğiniz nasıl olur Allah bilir...

abla nedir yaa.ünv'de öğrenciler öğr.gör. akademisylere vs.. abla yada abi diye hitap etmez.öğrenciler hocalarının özel yaşantılarıyla ilgili gelip yorum yapamazlar. hocalarıda zaten yaptırtmaz.ayrıca nişanlınız bir eğitimci ; rahatsızlanan öğrencisi ile ilgilenmesi kadar normal bişey varmı ....çok basit kısaknçlıklarlar.bide emin değilim diyorsunuzu.emin değilseniz neden nişanlınızı ve kendinizi huzursuz ediyorsunuz

nişanlınla aynı yerde çalışıyorsun.

öğrencilerinle aranda çizgi yok sanırım. öğrencinden biri gelip nişanlını kızla gördüm diyor ve dalgaya alıyor.

tamam nişanlının hiç mi suçu yok. gideceği yeri daha önceden sana diyebilirdi... böylelikle o öğrenciye cevabın hazır olurdu...

ayrıca nişanlının, hastalanan bir kız öğrenciyi acile götürmesinde nasıl bir sorun gördün ki..

kronik bir rahatsızlığım var. sayısız kere acillik oldum. bazı arkadaşlar arabalarıyla beni acile yetiştirdi. şimdi onların eşleride benim için sorun çıkartsalar ne hissederdim... ben can derdindeğim... ya millet...

bazı zamanlar mecburen soğuk kanlı olmak gerekiyor. dışardan duyduğun dedikoduları sorun çıkartmadan, güzelce nişanlına sormalısın...

güvensizlik çok kötü birşey.. evlenince daha da zorluk çekersin.

ikinci olaydaki tavrın bencede abartılı.ilki için birşey diyemem. ama sonuçta sizin aranızda duygusal bir bağ yoktu diye biliyorum. yinede zor durum. bence evlenmemesi gereken iki insan varsa oda sizsiniz. :(

Herşeyi, aşırı kıskançlığını, kızlı erkekli bir yere gidemezlerini bir kenara bıraktım. Bir eğitimcisin anladığım kadarıyla. Öğrencilerinle nasıl bu kadar içli dışlı olabilirsin. Öğrenciler gelip sana bu olayı anlattıkları anda araya mesafe koyman, hepsini susturman ve bir daha sana böyle olaylarla gelmemelerini söylemen gerekmez miydi? Açık söyleyeyim ben nişanlının yerinde olsam dayanamazdım. Öğrenciler de açıkça senin kıskançlığını bildiklerini belli etmişler. Dalga geçmişler. Özel hayatınız okula yayılmış... Hem ne zamandan beri hastalanan bir öğrenciyi hastaneye götürmek kötü birşey oldu? Bence biraz kendine çeki düzen ver. Otur bir düşün.... Daha nişanlıyken böyle yaparsan evliliğiniz nasıl olur Allah bilir...

abla nedir yaa.ünv'de öğrenciler öğr.gör. akademisylere vs.. abla yada abi diye hitap etmez.öğrenciler hocalarının özel yaşantılarıyla ilgili gelip yorum yapamazlar. hocalarıda zaten yaptırtmaz.ayrıca nişanlınız bir eğitimci ; rahatsızlanan öğrencisi ile ilgilenmesi kadar normal bişey varmı ....çok basit kısaknçlıklarlar.bide emin değilim diyorsunuzu.emin değilseniz neden nişanlınızı ve kendinizi huzursuz ediyorsunuz

tam olarak öyle değil aslında,ben orada yukseklisans yapıyorum benım hocamın uygulama derslerıne gırıyorum bazen,ve sınavlara gozetmen olarak çağırıyolar,o cocuğuda eskiden tanıyodum yani gelip bizden not filan alıyodu yardımcı oluyoduk
bayılan öğrenciyi hastaneye götürmek kötü birşey değilse neden anlatmadı bana anlamıyorum demek ki herkesden önce o ilgilendi yani o kadar insan var orada onlar da yardım edebilirlerdi,bu konuda yalan söyledi bana üstelik.ben bu olayı ilk dıyduğumda ona sordum benım sınıfıda kimse bayılmadı dedi sıkıştırınca anlattı aklıma geldikçe çıldırıyorum yardımseverliği yüzünden bana yalan söyledi ne öğrenci meraklısıymış.

nişanlınla aynı yerde çalışıyorsun.

öğrencilerinle aranda çizgi yok sanırım. öğrencinden biri gelip nişanlını kızla gördüm diyor ve dalgaya alıyor.

tamam nişanlının hiç mi suçu yok. gideceği yeri daha önceden sana diyebilirdi... böylelikle o öğrenciye cevabın hazır olurdu...

ayrıca nişanlının, hastalanan bir kız öğrenciyi acile götürmesinde nasıl bir sorun gördün ki..

kronik bir rahatsızlığım var. sayısız kere acillik oldum. bazı arkadaşlar arabalarıyla beni acile yetiştirdi. şimdi onların eşleride benim için sorun çıkartsalar ne hissederdim... ben can derdindeğim... ya millet...

bazı zamanlar mecburen soğuk kanlı olmak gerekiyor. dışardan duyduğun dedikoduları sorun çıkartmadan, güzelce nişanlına sormalısın...

güvensizlik çok kötü birşey.. evlenince daha da zorluk çekersin.

bana söyleseydi dıuyduğumda zaten şok olmazdım ki eminim kim benım duydukları duysa ani bi şok geçirir
duyduğum herşeyi kızarak da sormadım güzzellikle konuştum ama olay büyüdü işte üste çıkmaya çalıştı utanmadan

o beni huzursuz ediyo davranışlarıyla burdaki en büyük sorun benimle herşeyi paylaşmaması

emin olamıyorum derken arada kaldığımı kastetmştim yani en kötüsü arada kalmak zaten neye inanacağını şaşırmak

Back
X