kezban ne demek ya konuştuklarına dikka et biraz
emin olsam ayrılırdım zaten
öyle galiba,yeternce olgun değil
sadece bu kadar ilgilenmesini anlayamıyorum sonuçta çocuk değil onlar üni öğrencisi arkadaşları götürseymiş,ne diye bu kadar ilgileniyo ki
okumayın ozaman yani kmse boğulsun istemem
o an çok kötüydüm hiçbirşey düşünemedim çnkü şok oldum
çok haklısın
oda cocuğun numarasını buldu ve ağzına geleni saydı zaten bu detayları anlatmadım bile
bende sinirlenince kendime hakim olamıyorum işte gözüm bşy görmüyo
tşk ederim
konuşuyoruz ama daha çok mesajlaşıyoruz,o günde konuştuk ama akşam hiç konuşmadık bende erken uyudum ya normalde geç uyurum hep
anladığın için tşk ederim herkes kıskançlığıma takmış ama burda bana bşyleri bana anlatmaması benim derdim.kızlada bu kadar ilgilenmemeliydi orada o kadar insan var niye o bu kadar ilgileniyo kızlara yaranma çabası mı bu bilemedim
evt öyle oldu
belkide bilinçaltında böyle bi korku vrdı bilmiyorum
kusura bakma canım çok haksızsın . güvenmiyorsan ayrıl bitsin o zaman bu kadar basit. kendinden sağlığından daha mı önemli. adamın öğrencisi elbet ilgilenecek . ben sana bişey söyleyeyim bende üniversite öğrencisiyim . ben bundan aşağı yukaru 2.5-3 ay önce kolum kesildi ve öyle böyle bir kesik değildi. ama okulumuzdaki vize zamanı öncesi olduğu için ben derslerime gitmeye devam ettim yürümek bana yasak olduğu halde kanama riskim vardı çünkü atardamarım kesikti. bir gün okulda gerçekten de bir kanama yaşadım . ve benim okulumuzdan bir hocamız-erkek- hastaneye götürdü ben çıkana kadar başımda bekledi ve beni arabasıyla evime kadar bıraktı. bunu yapmaması mı lazımdı yok yapması lazımdı? elini vicdanına koy . zor durumdaki birine kimse hayır diyemez dememeli... bu bi insanlık görevi çünkü