• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

evt şükrediyorum ama bunlar bana yeterince dert oluyo zaten

kız tabi ki görmüş çünkü sormuş kıza nasılsın fln diye,öğrencilerin gözünde kibar ve kahraman olucak diye beni üzdü

nişanlın kahramanlık oynamak için yardım etti yani sen zaten gözünle görmüş kadar inanmışsın buna.
bir insan bayılırken sağlığı düşünmeyip de hadi ben bir kahramanlık yapayım diye yardım etme düşüncesi bile beni şok etti o ayrı mevzu.
demek biri bize yardım etse artniyet düşünmeliyiz.

ayrıl madem lorena ayrıl yani
en azından uykularının kaçtıgı bir derdin olmaz.

nişanlın kahramanlık oynamak için yardım etti yani sen zaten gözünle görmüş kadar inanmışsın buna.
bir insan bayılırken sağlığı düşünmeyip de hadi ben bir kahramanlık yapayım diye yardım etme düşüncesi bile beni şok etti o ayrı mevzu.
demek biri bize yardım etse artniyet düşünmeliyiz.

ayrıl madem lorena ayrıl yani
en azından uykularının kaçtıgı bir derdin olmaz.

evt bencede,madem kızlara yaranmak için yardım etiğini düşünüyorum ozaman en doğrusu barışmamam zaten

evt öyle,ama insan nolursa olsun dürüst olmalı bişeyi yapmak istemezsin ben yapamam yada buna uyamam dersin karşındakini kandırmazsın

ben barışmayı düşünmüyorum şu an o kadar kararlıyım ki çok öfkeliyim

tabi tabii lorena,bu sözü her konunda dedin ve barıştın.:ssz:
paradoks gibisin. yine barışacaksın.:34:
.o yüzden sen bu duyguları yine yaşa bunu düşün ve sonra barış tamammı. sende bizde alıştık buna.diğer k
ıskançlık krizi konunda görüşmek üzere.:3:

evt bencede,madem kızlara yaranmak için yardım etiğini düşünüyorum ozaman en doğrusu barışmamam zaten

erkeklerin karşı cinse daha nazik olmasının kötü yanı neyki. odun gibi mi konuşsun sonuçta hoca öğrencisine karşı tabi ki nazik olacak. hastaneye gçtürdü diye suçu neyki :31::31:

ayrıl o zaman hastaneye götürüken seviştiler falan diye mi düşünüyorsun

Eski bir konunuzu hatırladım şok olmuştum şimdide şoktayım bir arpa boyu bile değişim olmamış:(
1- nişanlınızı neden bir kafes yapıp içine kapatmıyorsunuz?
2- nişanlınızı çok merak ettim dünya ahiret kardeşim olsun ama kainat erkek güzeli falan mı?
3- nîşanlınız peygamber sabrına sahip size iyi sabrediyor ( arkadaşını bile aramış anlattırmış avm gününü)
4- rabbimin gücüne gider ve bu dert değil bu kadar harap oluyorsun gece uykuların kaçıyor dur ben sana dert vereyim derse ne olacak?
Allah ikinizinde yardımcısı olsun

Psikologa gidiyordun en son. Gittin mi?

evt sadece bir kere gittim burda anlatmıştım bence can kulağıyla bile dinlemedi ve aynı şeyleri tekrar edip durdu hevesim kaçtı daha kötü hissettim kendimi
başka bi hasteneye gidicem inş
özele gitmeyi daha çok istiyorum ama yerini fln bilmiyorum fiyatı sormak için internettende numara filan aradım bşy bulamadım

erkeklerin karşı cinse daha nazik olmasının kötü yanı neyki. odun gibi mi konuşsun sonuçta hoca öğrencisine karşı tabi ki nazik olacak. hastaneye gçtürdü diye suçu neyki :31::31:

ayrıl o zaman hastaneye götürüken seviştiler falan diye mi düşünüyorsun

hayır tabiki ama söylediğin gibi karşı cinse niye nazik oluyo onlara normal olsun bana nazik olsun doğrusu budur yani

Eski bir konunuzu hatırladım şok olmuştum şimdide şoktayım bir arpa boyu bile değişim olmamış:(
1- nişanlınızı neden bir kafes yapıp içine kapatmıyorsunuz?
2- nişanlınızı çok merak ettim dünya ahiret kardeşim olsun ama kainat erkek güzeli falan mı?
3- nîşanlınız peygamber sabrına sahip size iyi sabrediyor ( arkadaşını bile aramış anlattırmış avm gününü)
4- rabbimin gücüne gider ve bu dert değil bu kadar harap oluyorsun gece uykuların kaçıyor dur ben sana dert vereyim derse ne olacak?
Allah ikinizinde yardımcısı olsun

amin
herkes bunu soruyo,bi kere yakışıklı biri değil kendisi hatta ilk başlarda kimse inanmıyodu bizim beraberliğimize çnkü yakıştıramamışlar bizi öyle yani

ben keyfimden dert etmiyorum ki buı bayılma olayını v.s kendime

Senin acilen bir uzmana görünmek gerekiyor. Buraya konu açıp durmak değil senin çözümün.

Bunu söylediğim için üzgünüm ama cidden şu psikolojiyle çekilmezsin.

hayır tabiki ama söylediğin gibi karşı cinse niye nazik oluyo onlara normal olsun bana nazik olsun doğrusu budur yani

ya başkasına nazik olmasının nesi kötü ki ben istemem öküz gibi sevgilim olmasını insanlara karşı nazik olsun herkes ne kadar beyfendi desin isterim. birde bi hoca olarak ağırlığı var.

evt sadece bir kere gittim burda anlatmıştım bence can kulağıyla bile dinlemedi ve aynı şeyleri tekrar edip durdu hevesim kaçtı daha kötü hissettim kendimi
özele gitmeyi daha çok istiyorum ama yerini fln bilmiyorum fiyatı sormak için internettende numara filan aradım bşy bulamadım

Ayni seyleri biz de tekrar ediyoruz ama ne yazik ki bir yarari olmuyor. Konularini transit geciyorum artik , bu son yazisim. Nisanlindan ayril. Bir sure bir erkekle iliskiye girme, ozune don , kendini dinle. Bu sekil devam edersen ciddi olarak soyluyorum sonun hastahanelik... :50:

Yani ne diyeceğimi şaşırdım konunuzu okuyunca birde diğer konularınıza göz atıyım dedim aşırı kıskanç bir bayan olduğunuzu gözlemledim.

Yapmayın yahu kendınıze yazık,ruh sağlığınız ıcın kendınıze bu kadar ezıyet etmeyın.

1.Olayda hadi hak verdim size nişanlınız evet haber vermeliydi.

Ama ıkıncı olay o bambaşka bır boyut sağlık söz konusu yani bu yaptığınız kıskançlık cok çirkin ve yersiz.Ne demek bayan hoca götürseydi,o neden bu kadar ılgelenıyor,başkası goturseydı.Adam yardım etmek ıstemış yahu bıraksaydı da kız ölseydi mutlu mu olacaktınız.Kusura bakmayın ama kıskançlıktan vicdanınız körelmiş ve ne dedığınızın farkında değilsiniz.

Orda bayılan allah korusun siz olsaydınız biriside bu erkek, eşi ya da sevgilisi kıskanır dıye size yardım etmeseydi acaba ne düşünürdünüz çok merak ettım.

Son düzenleme:
Ayni seyleri biz de tekrar ediyoruz ama ne yazik ki bir yarari olmuyor. Konularini transit geciyorum artik , bu son yazisim. Nisanlindan ayril. Bir sure bir erkekle iliskiye girme, ozune don , kendini dinle. Bu sekil devam edersen ciddi olarak soyluyorum sonun hastahanelik... :50:

İşin üzücü yanı bu kadar insan yardımcı olmaya çalışıyor ama problemin kendisinde olduğunu fark edemiyor. Hala kendi mantığı doğrultusunda bizi ikna etmeye çalışıyor. Hakikaten öyle "ayy ben çok kıskancım şekerim" kıskançlığı değil bu, patolojik boyutta, tedavi gerektiriyor. Kendisi için, başka bir şey için değil.

lorena sana daha önce de söyledim, yine söylüyorum.. sen aldatılırsın.. bunu bilmek için kahin olmak falan gerekmiyor, neyden kaçarsan o seni bulur ki buluyor da.. muhtemelen şurada ki arkadaşların hiçbirisinin başına gelmeyen (gelse de normal karşılayacağımız) olaylar seni buluyor, huzursuz ve tedirgin ediyor.. önceleri sana tedavi önermiştim ama bence senin tedavin yok.. sen ne yaparsan yap, kiminle olursan ol kendi kendini telkin etmez isen mutsuz olacaksın ve mutsuz edeceksin..

eşiniz nişanlnz v.s bi kızı bayıldı diye hastaneye götürse arkadaşlarıyla ilgilense ve bunu başkalarından öğrenseniz olayı da detaylarıyla bilmeseniz sizin tepkiniz ne olurdu peki

hayır tabi ki sonuçta onlarca insanın olduğu yerde bayılıyo kimse izin vermez ölmesine

tmam haklısınız tepkilerim yüzünden anlatmadı ama geçmiyo işte öfkem istisnasız her gece uyanıp bi daha uyuyamıyorum

olayı baştan sona detaylarıyla bilsem bu kadar dert etmezdim

evt şükrediyorum ama bunlar bana yeterince dert oluyo zaten

kız tabi ki görmüş çünkü sormuş kıza nasılsın fln diye,öğrencilerin gözünde kibar ve kahraman olucak diye beni üzdü

su yazdıklarını hatta atladıklarım varsa onları da alt alta koyup bir oku lutfen,
bir kız ogrencinin saglıgından daha muhim olan kıskanclıgın ve pek kıymetli nişanlın...
ölemsine izin vermezdi, kahraman olmak icin beni uzdu... nasıl kelimeler bunlar yahu?!

ilk soruna da yanıt vereyim, hemen kızın saglıgını sorar hatta ciddi birsey ise beraber ziyaretine gitmeyi teklif ederdim.
bir de cilveli cilveli kahramanııım beniiiim diyip sevinir öperdim.
saklıyorsa da kendimi sorgular, bu kadar basit birseyi bile soylememesine neden olacak aramızda ne oldu acaba derdim...

bu konundaki ilk yorumumda da soyledigim uzere kıskanclıgın normal olmayacak duzeyde,
psikolog tavsiye etmistik ama zaten o yollardan "1kere" gecmissin, ne gerek var dimi?
can kulagıyla dinlemek nasıl oluyor ki? dedikodu yapan dort gozunu acmıs kızlar gibi mi olmalıydı... arada da "Aaaa" "vah vah vah" gibi sesler cıkarsaydı bari. kıskanclıgını bir sorun olarak gormedigin icin hevesin de kacar istegin de.
ozele gitmeyi cok istiyorsan su an burada yazdıkların tamamen bahane, git bir yere sekreter karsılar, kac para dersin, uyarsa randevu alırsın. uymazsa baska bir tane daha... disci avukat gibi bir suru psikolog tabelası var

Yani ne diyeceğimi şaşırdım konunuzu okuyunca birde diğer konularınıza göz atıyım dedim aşırı kıskanç bir bayan olduğunuzu gözlemledim.

Yapmayın yahu kendınıze yazık,ruh sağlığınız ıcın kendınıze bu kadar ezıyet etmeyın.

1.Olayda hadi hak verdim size nişanlınız evet haber vermeliydi.

Ama ıkıncı olay o bambaşka bır boyut sağlık söz konusu yani bu yaptığınız kıskançlık cok çirkin ve yersiz.Ne demek bayan hoca götürseydi,o neden bu kadar ılgelenıyor,başkası goturseydı.Adam yardım etmek ıstemış yahu bıraksaydı da kız ölseydi mutlu mu olacaktınız.Kusura bakmayın ama kıskançlıktan vicdanınız körelmiş ve ne dedığınızın farkında değilsiniz.

Orda bayılan allah korusun siz olsaydınız biriside bu erkek, eşi ya da sevgilisi kıskanır dıye size yardım etmeseydi acaba ne düşünürdünüz çok merak ettım.

kız ölmezdi çnkü sadece bayılmış,hadi gizlemesini anladım tepkim yüzünden,ozaman öolayı öğrenip sorduğumda neden hayır öyle bşy olmadı dedi bana.
şimdi istediği kdr yardım etsin nazik olsun kızlara
ilk olayda eklenince buna barışmamam en doğrusu

İşin üzücü yanı bu kadar insan yardımcı olmaya çalışıyor ama problemin kendisinde olduğunu fark edemiyor. Hala kendi mantığı doğrultusunda bizi ikna etmeye çalışıyor. Hakikaten öyle "ayy ben çok kıskancım şekerim" kıskançlığı değil bu, patolojik boyutta, tedavi gerektiriyor. Kendisi için, başka bir şey için değil.

evet sağolun hepiniz ama farkındayım sadece kendime söz geçiremiyorum

Bence Lorena'ya fazla yükleniyoruz. Evet kıskançlığı abartı boyutta, ama bence onu bu duruma getiren nişanlısı. Lorena kıskanç bir insan, ama eminim nişanlısı ondan bin beter... Yanlış hatırlamıyorsam nişanlısı bu kızın kendi mezuniyetine bile gitmesini istememişti, mezuniyet bu ya, bir insanın ömründeki en özel anlardan biri. Hatta kızcağız diplomasını alırken vay efendim diplomayı veren hocayla tokalasirken niye kendini geri çekmedin de, kafa kafaya değdiniz falan filan diye kıyameti koparan biri. Hepimiz diyoruz ya kızcağıza, senin nişanlın çok sabırlı diye. Ben farkettim ki aslında sabırlı falan değil, sadece o daha beter kısıtlayıcı ve kıskanç. Lorena onun istek ve kısıtlamalarına uyuyor ve aynısını haklı olarak ondan da bekliyor. Olmayınca da çıldırıyor. Misal kendimden örnek vereyim, ben denizde büyümüş bir ınsanım, ama esim kıskançtır bayağı ve denize girmemi istemez. Ben de girmiyorum, amaaaaa o da giremez! Girerse kıyameti koparırım, neden derseniz; yok öyle beni yaz sıcağında sevdiğim denizden mahrum bırakıp, kendi serin sularda sefa sürmek :47: Bence Lorena'nınki de bu hesap. Kendinden bekleneni fazlasıyla yapıp,aynı karşılığı göremeyince çok yıpranıyor. Erkeklerin böyle durumlarda savunmaları "kızla erkek bir değil" olur genelde ama kesinlikle katılmıyorum, "Namus kadına özgü birşeyse Hz. Yusuf'un (a.s.) sakındığı neydi?".
Ha tabi ki sağlıklı bir iliski değil ki, kızcağız zaten sinir hastası olmak üzere zaten. Bence bu iliski seni daha çook yıpratır Lorena. Çok seviyorsun ama böyle ömür geçmez söyleyeyim. Gercekten üzülüyorum sana :ssz:

Not: Bu arada sen tek başına değil, ikiniz birlikte çift terapisine gitmelisiniz arkadasım, çünkü bence tek sorun sende değil...

Son düzenleme:
kız ölmezdi çnkü sadece bayılmış,hadi gizlemesini anladım tepkim yüzünden,ozaman öolayı öğrenip sorduğumda neden hayır öyle bşy olmadı dedi bana.
şimdi istediği kdr yardım etsin nazik olsun kızlara
ilk olayda eklenince buna barışmamam en doğrusu

evet sağolun hepiniz ama farkındayım sadece kendime söz geçiremiyorum

dişi sinekten kıskanıyorsun lorena
adam nasıl evet yardım ettim desin ?
ağzını açıp a dese kızdan mı bahsedeceksin diye kavga edecek yapın var

lorena sana daha önce de söyledim, yine söylüyorum.. sen aldatılırsın.. bunu bilmek için kahin olmak falan gerekmiyor, neyden kaçarsan o seni bulur ki buluyor da.. muhtemelen şurada ki arkadaşların hiçbirisinin başına gelmeyen (gelse de normal karşılayacağımız) olaylar seni buluyor, huzursuz ve tedirgin ediyor.. önceleri sana tedavi önermiştim ama bence senin tedavin yok.. sen ne yaparsan yap, kiminle olursan ol kendi kendini telkin etmez isen mutsuz olacaksın ve mutsuz edeceksin..

insan bşyden memnun değilse ondan vazgeçer aldatmak tamamen karaktersizlik

su yazdıklarını hatta atladıklarım varsa onları da alt alta koyup bir oku lutfen,
bir kız ogrencinin saglıgından daha muhim olan kıskanclıgın ve pek kıymetli nişanlın...
ölemsine izin vermezdi, kahraman olmak icin beni uzdu... nasıl kelimeler bunlar yahu?!

ilk soruna da yanıt vereyim, hemen kızın saglıgını sorar hatta ciddi birsey ise beraber ziyaretine gitmeyi teklif ederdim.
bir de cilveli cilveli kahramanııım beniiiim diyip sevinir öperdim.
saklıyorsa da kendimi sorgular, bu kadar basit birseyi bile soylememesine neden olacak aramızda ne oldu acaba derdim...

bu konundaki ilk yorumumda da soyledigim uzere kıskanclıgın normal olmayacak duzeyde,
psikolog tavsiye etmistik ama zaten o yollardan "1kere" gecmissin, ne gerek var dimi?
can kulagıyla dinlemek nasıl oluyor ki? dedikodu yapan dort gozunu acmıs kızlar gibi mi olmalıydı... arada da "Aaaa" "vah vah vah" gibi sesler cıkarsaydı bari. kıskanclıgını bir sorun olarak gormedigin icin hevesin de kacar istegin de.
ozele gitmeyi cok istiyorsan su an burada yazdıkların tamamen bahane, git bir yere sekreter karsılar, kac para dersin, uyarsa randevu alırsın. uymazsa baska bir tane daha... disci avukat gibi bir suru psikolog tabelası var

kızın acil bi durumu yoktu ki sadece bayılmış
adam gibi bana anlatsaydı söyleseydi bende ona kızın durumunu sorardım neden sormıyım ki
saklamasından geçtim bana yalan söyledi neden buna gerek duydu ki acaba...bu da benim suçum olamaz

ben sadece tel numarasını araştırdım inaternetten evt en doğrusu tabeladan öğrenmek

insan bşyden memnun değilse ondan vazgeçer aldatmak tamamen karaktersizlik

kızın acil bi durumu yoktu ki sadece bayılmış
adam gibi bana anlatsaydı söyleseydi bende ona kızın durumunu sorardım neden sormıyım ki
saklamasından geçtim bana yalan söyledi neden buna gerek duydu ki acaba...bu da benim suçum olamaz

ben sadece tel numarasını araştırdım inaternetten evt en doğrusu tabeladan öğrenmek

wala isterse grip olan ogrenciye mendil versin, yine de cilvemi de öpücügümü de eksik etmezdim.
yersiz konulardan huzurunu kacırıyorsun boşuna.
fakat bu kadar kisinin yadırgadıgı davranıslarını normal karsılayan ve senin dedigine gore "saklayan" kisi de pek saglıklı degil bence.
yani abarttıgını vs hic mi soylemiyor bu adam? ya da ayh bunaldım artık yeter demiyor?

gercekten dedigin gibi bir haltlar karıstıyoryor olabilir ama su an o kadar saglıksız dusunuyor ve yorumluyorsun ki yasadıklarınızı... bunun ayrımını bile net olarak yapacagından supheliyim.

bir de ilerde anne olacaksın... daha guzel seyler ogretmek ve cocuguna bence en temel seylerden birini, guveni aşılaman ve bunun ailedeki ornegini gostermen icin bile bir uzman destegi şart. daha fazla ihmal etme, erteleme.

Back
X