Anlayamadım çözemedim bu adamı

Nagihan 55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
81
50
38
46
Bende öyle bir adam varki çıkamıyorum işin içinden,şöyleki sabah uyanınca küstüm diyor .çıkıyor gidiyor.aksam işten gelince aşkım canım diye konuşmak istiyor. Uyumaya yakın yarın seni buraya götürecek gezelim diyor sabah yüzüme bakmıyor.kusluge devam ediyor 4 gündür böyle akşam işten gelince ben küstüm bu seferde .böylede denedim yine aynı konuşmaya çalıştım neden dedim . böyle yapıyorsun dün gece uyayamadim sus konuşma diyor .yarın şuraya gidelim diyor yine başlıyor sabah küs.....

Bende öyle bir adam varki çıkamıyorum işin içinden,şöyleki sabah uyanınca küstüm diyor .çıkıyor gidiyor.aksam işten gelince aşkım canım diye konuşmak istiyor. Uyumaya yakın yarın seni buraya götürecek gezelim diyor sabah yüzüme bakmıyor.kusluge devam ediyor 4 gündür böyle akşam işten gelince ben küstüm bu seferde .böylede denedim yine aynı konuşmaya çalıştım neden dedim . böyle yapıyorsun dün gece uyayamadim sus konuşma diyor .yarın şuraya gidelim diyor yine başlıyor sabah küs.....

Adami fabrika ayarlarina dondur bak nasil duzeliyor :KK70:

Bence rahatsız - Bipolar ve ya herhangi başka bir psikolojik rahatsızlığı olabilir mi?

Gece sevişmek için yanaşıyor tatlı tatlı konuşuyor siz anlamayıp uyuyunca sabah küsüyor akşam yine kafaya vuruyor tatlı tatlı konuşuyor siz de sanırım yine tık yok adamın derdi belli canım 🤣🤣
Ya bi konu okumuştum bdv de aklıma o geldi: karı koca uykuda ilişkiye giriyolarmış,tam naptıklarınıda hatırlamıyor ikisi:))sabsh olunca ilişki yasadıkla yasamadık arasında gelgit yasıyormış

Ruh hastası mıdır nedir?Çekme sende nazını çeke çeke adamı simartmissin.Benim küçük kızımda böyle küsüyor görmemezlikten geliyorum bende kendine kendine barışıyor😉

Back
X