- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kiskanc biri diyelim19 yaşındaki ergeni nereden nasıl buldun hemen anlat umutsuz?
Yoo net ergenKiskanc biri diyelim
Askitomla ilgili düzgün konus lutfenYoo net ergen
Ergen askiton için herkesi sil sonra seni bırakınca dımdızlak kal.Askitomla ilgili düzgün konus lutfen
Bir de size ben seni kıskanıyorum falan diyordur. Şahsi fikrim insan sevdiği kişiyi kıskanır evet. Ama burda doz önemli. Kıskanmak ile güvensizlik arasında ince bir çizgi var. Çizgi aşılmış tek taraflı olarak.Kabul ederseniz yarın öbür gün "o kuzenin niye geldi,şu iş arkadaşın arayamaz,perdeler kapalı olacak,benden izin almadan evden çıkamazsın"boyutuna gelecek. Karar sizin tabi ama sınırlarınızı koruyun. Taviz hep tavizi doğurmuştur.Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Ya ayip olur nasil cikartayim hepsi es dost akrabaaşkitom mu? e çıkaracaksınız belli ki, neyi diye diye soruyorsunuz?
Peki bunu ona nasil izah etmeliyimBir de size ben seni kıskanıyorum falan diyordur. Şahsi fikrim insan sevdiği kişiyi kıskanır evet. Ama burda doz önemli. Kıskanmak ile güvensizlik arasında ince bir çizgi var. Çizgi aşılmış tek taraflı olarak.Kabul ederseniz yarın öbür gün "o kuzenin niye geldi,şu iş arkadaşın arayamaz,perdeler kapalı olacak,benden izin almadan evden çıkamazsın"boyutuna gelecek. Karar sizin tabi ama sınırlarınızı koruyun. Taviz hep tavizi doğurmuştur.
çıkarmayın? 1>hepsi mi?Ya ayip olur nasil cikartayim hepsi es dost akraba
Napsam kiErgen askiton için herkesi sil sonra seni bırakınca dımdızlak kal.
Kız niye sorun ediyorsun sende ergensin oda ergen davul dengi dengine işte. Aksi halde böyle bir soru sormak yerine çoktan terk ederdin birde aşkitom ne yaAskitomla ilgili düzgün konus lutfen
Valla dogru dedin de bunu ona nasil anlatacamBazen çok gaddar yorumlar yapıyorlaryani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
He oldu baskaÇıkar ayrılınca geri eklersin .
Hepsiçıkarmayın? 1>hepsi mi?
Eş dost akrabadan kıskanıyorsa ağır vakadır o. Kiskanç deyip geciştirme. Kaç diyeceğim ama sen gider daha da yapışırsın o yüzden naparsan yap diyorumNapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?