- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sorduguma pisman ettiniz heEş dost akrabadan kıskanıyorsa ağır vakadır o. Kiskanç deyip geciştirme. Kaç diyeceğim ama sen gider daha da yapışırsın o yüzden naparsan yap diyorum
Bulmuşken bırakma sil herkesi kadınları da sil sadece aşkiton ekli olsun.
Açıkça. Ben eşimle tanıştığımda konuştuk benzer konuları. İstemediğim,mantığıma uymayan şeyi sen istiyorsun diye yapmam fedakarlık değil dedim. Ben buyum hayatım böyle şeklinde. Ha tabi ortak karar alınması gereken durumlar olur o ayrı. Ama iki gün sonra ayrılırsanız o eş dost akrabanın yüzüne bakmak zor olabilir. Bunun "ama benden daha mı değerliler benim için yapmaz mısın?"ile ilgili değil de öz benliğe ters olduğunu sakince anlatın.Peki bunu ona nasil izah etmeliyim
Gotune tekmeyi vurmalisinSelam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
O zaman acacagi konu hazirErgen askiton için herkesi sil sonra seni bırakınca dımdızlak kal.
Hangi iliskide normal bu? Bu ancak anormal bir iliskide normal olur. Insanlar kendi boktan hayatlarini normal sanar oldularBazen çok gaddar yorumlar yapıyorlaryani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
Yani adam nasıl tiniyette bilmiyorum ama güzelce sen benim için değerlisin ben şu an zaten bi başkasıyla değil seninle birlikteyim daha çok yeniyiz ilişkimiz biraz oturduktan sonra silebilirim sadece kısa sürede bu kadar hayatıma müdahale etmen hoşuma gitmiyor gibi bi açıklama yapabilirsin belkiValla dogru dedin de bunu ona nasil anlatacam
Ama o aşkitosunun dötü vuramaz lütfen düzgün konuşalımGotune tekmeyi vurmalisin
Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycemHangi iliskide normal bu? Bu ancak anormal bir iliskide normal olur. Insanlar kendi boktan hayatlarini normal sanar oldular
Bunun sebebi birazda kadınlar ama bence. Tahammül edemiyorum sınırsızlığa. Sahip köle ilişkisi mi bu? Ayyy yhaaa beni seviyoooğ sahipleniyoooğ diye diyeee... Sinir bastı gece geceHangi iliskide normal bu? Bu ancak anormal bir iliskide normal olur. Insanlar kendi boktan hayatlarini normal sanar oldular
Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Eş dost akrabayı silmesini istemiş ama. O yorumu görmediniz sanırım. İnsan neden akrabasını silsin sevgilisi istiyor diye. Siz tamamen yabancı tanışılmayan kimseleri kastediyorsunuz diye düşünüyorum.Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Nikah garantiliyse kadınları bile silsin.Umutsuzcum, 2 günlük herif için listeni yakmaya değmez canım, nikahtan sonra sil, tarlası yanmış çiftçi gibi kalma sonra.
HahaValla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Umutsuzcum, 2 günlük herif için listeni yakmaya değmez canım, nikahtan sonra sil, tarlası yanmış çiftçi gibi kalma sonra.
Maalesef, kadinlarimiz once bu kadar koz verip kendilerini asagilatiyorlar,evlilikten 3-5 ay sonra da buraya gelip baslik aciyorlar "kocam cok degisti, onu taniyamiyorum. Yardim edin". Ediyoruz iste, bu kadar kendini asagilatma diyoruz en basindan. Evlilikten sonra ne yapalim?!Bunun sebebi birazda kadınlar ama bence. Tahammül edemiyorum sınırsızlığa. Sahip köle ilişkisi mi bu? Ayyy yhaaa beni seviyoooğ sahipleniyoooğ diye diyeee... Sinir bastı gece gece
Onu görmedim. O kadarı tabi ki takıntı boyutuna girer. Demek kendi kendi akrabalarına bir şeyler hissedebiliyor ki karşısındakininde hissedeceğini düşünüyor. Benim için akraba kardeştir. Sadece yabancı insanları takip etmek bana saçma geliyorEş dost akrabayı silmesini istemiş ama. O yorumu görmediniz sanırım. İnsan neden akrabasını silsin sevgilisi istiyor diye. Siz tamamen yabancı tanışılmayan kimseleri kastediyorsunuz diye düşünüyorum.
Iyi. Anladin sonunda olayi. Kadinlarin cogu maalesef bunu evlendikten sonra anlayabiliyor. Gerci konu sahibi anlamis mi ona bakmak lazim. Yoksa manyagin birine evericekOnu görmedim. O kadarı tabi ki takıntı boyutuna girer. Demek kendi kendi akrabalarına bir şeyler hissedebiliyor ki karşısındakininde hissedeceğini düşünüyor. Benim için akraba kardeştir. Sadece yabancı insanları takip etmek bana saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?