- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.174
- 138
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bu "sahiplenilme"açlığını bir türlü anlayamadım. Aileden sevgi görmemiştir travması vardır hadi eyvallah baba şefkati aramıştır bilinçaltında hadi ona da okey. Ya sevgilisi istedi diye tüm sosyal medya kapatıp giyimini değiştiren ayrılınca eski halini alanlarla dolu ortalık. Bir de sorunca "x izin vermiyoğğ"demezler mi?!İzin vermiyor ne kimsin sen son halife mübarek...Maalesef, kadinlarimiz once bu kadar koz verip kendilerini asagilatiyorlar,evlilikten 3-5 ay sonra da buraya gelip baslik aciyorlar "kocam cok degisti, onu taniyamiyorum. Yardim edin". Ediyoruz iste, bu kadar kendini asagilatma diyoruz en basindan. Evlilikten sonra ne yapalim?!
Sevgiline söyle bunu bana degilHe oldu baska
Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
30Aman 1 aylık ilişkide hemen onu sil bunu silyaşın 20 den küçükse bunu sormanı normal karşılıyorum. O yaşlarda olabiliyor.
Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Biz alıştık Umutsuza ya, o da böyle biri, biz onu böyle sevdik.30 yaşındaki bir kadın bunu soruyor yani ?
Allah akıl fikir versin
Sorduguma pisman ettiniz he
Neyse benim aklim bana yeter
Kendim karsr verecem
Bunu da sosyal medyadan bulduysa göremez.Çıkar tabi ki aşkitondan daha mı önemli. 1 aya kalmadan terk edildim, sosyal medyadan başka kızlarla yazışmalarını gördüm diye konu bekliyoruz.
Aaaa bunu da derken bu kaçıncı ben kaçırmışım o konuları??Bunu da sosyal medyadan bulduysa göremez.
Hepsini değil. Bir önceki ilişkisinde sadece sosyal medyadan konuşuyordu, adamın aynı evde yaşadığı sevgilisi yakaladı diye bitmişti.Aaaa bunu da derken bu kaçıncı ben kaçırmışımo konuları??
Hep mi sosyal medyadan görüşecekler arada buluşurlar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?