Anlayamadım Gitti

Haha :KK70: evet takip ediyorsan mutlaka s.kiyorsun demek? Degil mi? Yahu takip ettigin de senin gibi bir insan. Et parcasi olarak gormesen onu? Gerci senin kocan instagramda gordugu her kiza halleniyorsa, o zaman haklisin :KK70:

Iyi. Anladin sonunda olayi. Kadinlarin cogu maalesef bunu evlendikten sonra anlayabiliyor. Gerci konu sahibi anlamis mi ona bakmak lazim. Yoksa manyagin birine evericek

Femenle feministi mi karıştırdın naptın 😂

Siz feminen değilsiniz de maskülen misiniz, butch filan mısınız acaba? Yoksam erkek misiniz?
Benim bir şey karıştırdığım yok. Kim ne soru sorsa ayrıl bırak şuna katlanma bunu kabul etme gibi yorumlar yapılıyor. Sanki erkekler çok değersiz varlıklarda kadınlar olarak onlardan çok üstünüz biz ne istersek o olur gibi davranılıyor. Benim demek istediğim bu

Benim bir şey karıştırdığım yok. Kim ne soru sorsa ayrıl bırak şuna katlanma bunu kabul etme gibi yorumlar yapılıyor. Sanki erkekler çok değersiz varlıklarda kadınlar olarak onlardan çok üstünüz biz ne istersek o olur gibi davranılıyor. Benim demek istediğim bu
Feminist diyeceğine feminen dedin ya.

Feminist: Feminizm yanlısı kimse veya görüş.

Feminizm: Toplumda kadının haklarını çoğaltma, erkeğinkiler düzeyine çıkarma, eşitlik sağlama amacını güden düşünce akımı, kadın hareketi.

Feminen: Kadınsı.

Femen: Ukraynalı radikal feminist aktivist grubu.

Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Sosyal medyada ekli olmayınca aldatma ihtimali mi sıfırlanıyor? Bence onu sil sen sosyal medyadan. Tüm erkekleri çıkardım hayatım de.

Kıskançlık ve güvensizlik arasında bir fark var. Böyle bir şeyi kabul edip şimdiden ipleri onun eline verme, bu sefer her istediğini kabul etmeni bekler. Mantıklı bir şey olsa diyeceğim dikkat et ama son derece mantıksız bir şey istediği. Sen de listendeki kızları sil de misilleme olarak 😄

Sosyal medyada ekli olmayınca aldatma ihtimali mi sıfırlanıyor? Bence onu sil sen sosyal medyadan. Tüm erkekleri çıkardım hayatım de.

Kadin kadinin dusmani yav. Ne yapsin bu kiz yazik gunah degil mi? Neymis sosyal medyadan onu silecekmis ba ba ba. Kizin mutlulugu ile oynamak buna denir. Gecen seferki nisanliydi o kadar donsun diye bekledi en azindan bu nisanli mi bilmiyoruz.

Erkekler değerinin gayet farkında, ona göre de davranıyorlar merak etmeyiniz. Zaten bu toplumda çok konforlular, rahat büyüyor rahat yaşıyorlar. Siz kendi değerinizi belirleyin, bırakın erkekleri.

Bazen çok gaddar yorumlar yapıyorlar 😂 yani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
Hııı evet, 3-5 ay geçsin daha da bağlansın. Hiç ayrılamasın sonra. :olamaz:
Kızlar 30 yaşıma kadar öğrendiğim birkaç net şey var. Onlardan biri de birini daha yeniyken bir hata görüyorsanız, o daha başlangıçtır misliyle beterini yapacaktır. Eğer o zaman silerseniz, daha az bağlanmış olduğunuz için canınız acımaz hem de beterinden korunmuş olursunuz. Bekleyip bekleyip de acınızı katlamayın derim.

Kadin kadinin dusmani yav. Ne yapsin bu kiz yazik gunah degil mi? Neymis sosyal medyadan onu silecekmis ba ba ba. Kizin mutlulugu ile oynamak buna denir. Gecen seferki nisanliydi o kadar donsun diye bekledi en azindan bu nisanli mi bilmiyoruz.
Bu potansiyel aldatıcı. Sosyal medyadan herkese yürüyen biri olduğu için sevgilime yürümesinler diye sil tüm erkekleri diyor, çünkü bütün erkekler kendisi gibi bütün kızlara yürür. Ayyy akraba makraba da katıyor işin içine ne iğrenç. 😰

Bu potansiyel aldatıcı. Sosyal medyadan herkese yürüyen biri olduğu için sevgilime yürümesinler diye sil tüm erkekleri diyor, çünkü bütün erkekler kendisi gibi bütün kızlara yürür. Ayyy akraba makraba da katıyor işin içine ne iğrenç. 😰
Bu da dogru, bütün erkekleri potansiyel tehlike sayan adamlarin hepsi, sokakta ki bütün kadinlara asilan, iğrenç kafalar

Valla benim boktan bir hayatım yok. Varsada ben bu boktan hayatımdan mutluyum. Ne hikmetse bu sitede herkes feminen takılıyor. Bu sosyal medya yüzünden evlilikler bile bitiyor. Misal benim kocam niye başka bi kadını takip etsin fotolarına bakma gereği duysun? Ben bu kadar geniş bi insan değilim siz açık ilişki yaşıyorsanız orasını bilemiycem
Açık ilişki demeyelim de fotosunu gördüğü her kadına hallenmeyen, içgüdülerini frenlemeyi başarmış bireylerle yapılan evlilik diyelim.
Bahsettiğiniz bağlamda kadinlarla erkeklerin bir arada çalışmaması da lazım.
Mesela kocişkonuz her gün mesai arkadaşlarını görüyor yer yer tahrik oluyor belki de haberiniz olmadan onlarla baş başa yemeğe çıkıyordur.
Fanusta yaşatmayı denediniz mi ??

Selam canlar
Size gecen haftalarda önümüzdeki gunlerde yenj gelismelerle gelebilirim demistim ve sözumde durup geldim
1 bucuk aydir hayatimda biri var şuan sevgiliyiz
Direkt meseleye gelelim
benden sosyal medyadaki listedeki tüm erkekleri cikartmami istiyor
Sizce ne yapmaliyim?
Çıkart gitsin sevgilinden önemli mi 😂

Bazen çok gaddar yorumlar yapıyorlar 😂 yani bu artık bi çok ilişkide yaşanan bir durum. Ben normal karşılıyorum. Sadece daha çok yenisiniz. Şimdiden ipleri bu kadar eline verme. 3 5 ay geçsin baktın ilişki yürüyor o zaman silersin bence
Yok artık asfgjkll valla ben kimseyi silmedim hoş sevgilim / eşim böyle saçma bir teklifte bulunmadı

Bu tip hanzoları özellikle buluyor hanım kızlarımız sonra boşanmak istemiyorum ama kocam beni boşamak istiyor konuları açıyorlar

Back
X