Anlayamadım

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba arkadaşlar bi süredir görüştüğüm biri vardı güzel anlaşıyorduk gelecekle ilgili planlarına hep beni de dahil ediyordu ailesiyle de tanıştırdı yakında evlenmek istediğini söylüyordu neyse bi meşguliyeti yokken bana geç yazıyordu pek aramıyordu bende bundan dert yandım sen sorun çıkarmak için yer arıyorsun dedi konuşmayı kesti 2 hafta sonra ben onu aradım ben seninle gelecek hakkında konuşurken fazla uçmuşum çok sonra konuşmam gerekenleri şimdi konuşmuşum kendimi kaptırmışım dedi o an hiç bi şey diyemedim kapattım yani arkadaşlar benim cidden kafam çok karışık bi şey anlayamadım yani ben ne anlamalıyım ne yapmalıyım

Artık ciddi düşünmüyorum çok aceleci davranmışım. Ben ufak ufak kaçıyorum demek

Çok sebebi var:

-Şerefsizdir
-Soğumuştur
-Hayal kırıklığı yaşamıştır
-Başka biri vardır
-Anlaşamıyorsunuzdur
-Mutlu değildir
-Yani uzar gider
Yatağa atmak istemiştir ciddi erkek rolüyle
Ya da dediğim gibi gaza gelmeyi çok seviyorlar. Söylenene değil yapılana odaklanmak lazım

İstediğini elde etmis ise iliskiyi sonladirmak için yer arıyor olabilir,fazla ağırdan aldıysanız yerinize birini bulduğu yahut onunla flörtlestigi için sizden uzaklaşmaya çalışıyor da olabilir.
Özetle size söylenenlerin yarisi adamin gerçek hisleri bile değilmiş.
Neden şaşırdınız ?

Sizi kandırmaya çalışmış. Erkeklerin çok aciz bir taktiğidir evlilik vaadi. Bunu güven sağlamak amacıyla seks yapabilmek için bile ortaya atmış olabilir. Bakmıştır siz daha ayakları yere basan kanmayacak birisiniz adioss

Bu kadar cabuk her seye nasil inanip ikna oluyorsunuz ben onu anlamiyorum. Adamlar gelecekten bahsedince neredeyse gelinlik bakacaksiniz. Zaten size gec yaziyormus, pek aramiyormus nesine sasirdiniz? Simdi diyeceksiniz ki o zaman bana neden umut verdi. Her laftan, sozden bu kadar umutlanip evlenmek icin dunden razi olursaniz sizi cok uzerler. Hala kafam karisti diyorsunuz.

Hayır ben çekilme nedenini anlayamadım

Hayır ben çekilme nedenini anlayamadım
-Yeterince duygusu yoktur.
-Sorunlu ve kompleksli biridir; bi küçük sitem görür görmez tribe girmiştir.
-Başta hoşlanıp gaza gelmiştir, sonra fazla gelmiştir yaptıkları, ilerlemek istememiştir.

Konuşmayı şak diye kesmesi çirkin. Baştan daha adı sanı olmadan ileriye dönük hayaller kurması da yanlış. Bunlar bile kişiliği hakkında bi sürü bilgi veriyor.
Her türlü iyi olmuş bitmesi, bence sen de sal, hatta istese bile ulaşamasın sana, engelleme ama yazarsa da "bi gaza geldik, konuştuk, bitti" yaz geç, bence.

En başta arıyordu da sonradan mı aramamaya başladı. Öyleyse ilk heyecanla duygularını aşk sanmıştır şimdi aynı heyecanı duymuyordur. Bir süre dediğiniz ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…