Hiç birsey yapmanıza gerek yok bu konuyu kapatın ve yolunuza devam edin çok da üzülmeyin terbiyesizlik yapmış karşı taraf en ufak sitemi kaldıramayan insandan ne eş olur ne de baba.Merhaba arkadaşlar bi süredir görüştüğüm biri vardı güzel anlaşıyorduk gelecekle ilgili planlarına hep beni de dahil ediyordu ailesiyle de tanıştırdı yakında evlenmek istediğini söylüyordu neyse bi meşguliyeti yokken bana geç yazıyordu pek aramıyordu bende bundan dert yandım sen sorun çıkarmak için yer arıyorsun dedi konuşmayı kesti 2 hafta sonra ben onu aradım ben seninle gelecek hakkında konuşurken fazla uçmuşum çok sonra konuşmam gerekenleri şimdi konuşmuşum kendimi kaptırmışım dedi o an hiç bi şey diyemedim kapattım yani arkadaşlar benim cidden kafam çok karışık bi şey anlayamadım yani ben ne anlamalıyım ne yapmalıyım
Bu kez umutlanmak inanmak istemiştim çok hoşlanıyordum ondanBu kadar cabuk her seye nasil inanip ikna oluyorsunuz ben onu anlamiyorum. Adamlar gelecekten bahsedince neredeyse gelinlik bakacaksiniz. Zaten size gec yaziyormus, pek aramiyormus nesine sasirdiniz? Simdi diyeceksiniz ki o zaman bana neden umut verdi. Her laftan, sozden bu kadar umutlanip evlenmek icin dunden razi olursaniz sizi cok uzerler. Hala kafam karisti diyorsunuz.
Yani bana zamanını harcıyorduk istediğim her vakit konuşabildiğim biriydi sonra işler değiştiAyrılmaya çalışıyor. Çok ciddi bir ilişki varmış gibi yazmışsınız ama erkeğin kadını ailesiyle tanıştırması çok önemli bir adım değil bence. Benim dayım 3 sevgilisini de bizimle tanıştırdı ama hiçbiriyle evlenmedi meselabiriyle de beraber yaşadı üstelik. İlla ki evlilik konuşuyorlardı ama olmadı. Bundan sonra lafa değil icraate bakacaksınız. Ciddiyet istiyor ama bunun için ne yapıyor mesela. Sizi ya yeterince sevmiyor ve sıkıldı ya da başta ciddiydi ama şu an dikkatini dağıtan başka biri var.
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz demiş.Merhaba arkadaşlar bi süredir görüştüğüm biri vardı güzel anlaşıyorduk gelecekle ilgili planlarına hep beni de dahil ediyordu ailesiyle de tanıştırdı yakında evlenmek istediğini söylüyordu neyse bi meşguliyeti yokken bana geç yazıyordu pek aramıyordu bende bundan dert yandım sen sorun çıkarmak için yer arıyorsun dedi konuşmayı kesti 2 hafta sonra ben onu aradım ben seninle gelecek hakkında konuşurken fazla uçmuşum çok sonra konuşmam gerekenleri şimdi konuşmuşum kendimi kaptırmışım dedi o an hiç bi şey diyemedim kapattım yani arkadaşlar benim cidden kafam çok karışık bi şey anlayamadım yani ben ne anlamalıyım ne yapmalıyım
Senden iyisini buldum ikile yapmış valla evlenmek istiyormuş ne bu en ufak tripte yan ciziyorsun numara yapmış benceMerhaba arkadaşlar bi süredir görüştüğüm biri vardı güzel anlaşıyorduk gelecekle ilgili planlarına hep beni de dahil ediyordu ailesiyle de tanıştırdı yakında evlenmek istediğini söylüyordu neyse bi meşguliyeti yokken bana geç yazıyordu pek aramıyordu bende bundan dert yandım sen sorun çıkarmak için yer arıyorsun dedi konuşmayı kesti 2 hafta sonra ben onu aradım ben seninle gelecek hakkında konuşurken fazla uçmuşum çok sonra konuşmam gerekenleri şimdi konuşmuşum kendimi kaptırmışım dedi o an hiç bi şey diyemedim kapattım yani arkadaşlar benim cidden kafam çok karışık bi şey anlayamadım yani ben ne anlamalıyım ne yapmalıyım
Daha neyini anlamadın yahu adam topukkk, önüne bakıyor , hadi bana hayırlı işler diyo başka çiçeklerden bal alıcam sıkıldım senden diyoHayır ben çekilme nedenini anlayamadım
Bende istemem ama neden böyle davranmıyorum kendime hakim olamıyorum çıldıracamBeni istemeyeni ben hiç istemem asla da yazmam. Engel basarım bitti gitti.
Artık umrunda değilsiniz, yazmayı bırakmanızı dört gözle bekliyor ve siz yazdıkça gururunuz daha da yerle bir olacakBende istemem ama neden böyle davranmıyorum kendime hakim olamıyorum çıldıracam
G*T olduğu için.Peki insan neden böyle der ki
Bunlar klasik her ilişkide olması gereken şeyler zaten. Boşverin aramayın bir daha hatta bence dönmek isterse kabul etmeyin çünkü dediğim gibi kafasını karıştıran başka biri olması yüksek ihtimal.Yani bana zamanını harcıyorduk istediğim her vakit konuşabildiğim biriydi sonra işler değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?