- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
a şıkkı..........
Aramızda dolanan erkek kişilere çok fena atar yapasım geliyor
Oldu dimi?
yoksa ilan-ı aşk mı bu
teşekkürler :)
kesinlikle:) ben çok ergen türkçesi de kullanmam ama neden bu kadar anlaşılamadım ki :) ilginç
ayrıca kadesa teşekkür ederim katkıların için :)
ya allah aşkına, daha konuyu açarken, attığı başlıkta bi devriklik var :) çok anlamak istiyorum nedemek yaa, :)
anlamayı çok istiyorum mu demek, yoksa birçok şeyi anlamak istiyorum mu :) yada azar azar hepsinden birazcık anlamak istiyorum mu :)
Türkçenin ergen,orta yaş, menopoz dönemi türleri yokturki. Bu sebepledirki yanlış anlaşıldınız hatta anlaşılmadınız..
anlamlandıramadıysanız sorumu cevap vermek külfetine katlanmayın :) muhakkak anlayan birileri çıkacak.
Konu sahibi arkadaşım şahşen ben senin sevgiline pek güvenmedim ilk eşi maddi sorunlardan terk etti diyorsun yanıma gelecek yol parası yok diyorsun bu işte başka birşeyler var arkadaşım bu adam hiç mi bir işte çalışmamış yani tamam ekonomik kriz her anlamda var yok degil ama sonuçta insanlar çalışmak için elinden geleni yapıyorlar bu adam daha sonra senin yanına gelmek için yol parası falan da ister sen yinede bu kişiye fazla kendini kaptırma derim [/QUOT
iş arıyor şu an. onun bunalımını da yaşıyor sanırım. çalıştığı bir iş var ama sürekliliği yok daha ziyade yardım amacıyla. teşekkür ederim yorumun için.
face günümüzde gayet etkili bir iletişim aracı. facebook un içinde olan ilişkiler hakkında tabiki soru sorulacak. burası sosyal paylaşım sitesi değil mi :) zamanın akışı yenilikleri bunun getirisi problemleri tabiki buraya yansıyacak. eleştirmekten ziyade benim sorumla alakalı fikirlerinizi yardımcı olmak mahiyetinde yayımlarsanız gerçekten sevinirim. hiç kimse kendini köşeye sıkışmış hissetmedikten sonra tanımadığı insanlardan fikir alma peşine düşmez. bunu dikkate alalım olur mu =) teşekkürler
Ben günlük hayatımda özellikle arkadaş yani rahat ortamımda sıklıkla kullanıyorum, hatta tam kalıbı ise 'atara bağlamak'.
:44:
Kendimden şüphe edeceğim şimdi, aman genellemelere dikkat.
Evet kadesa anladı ve anlattı mesela.Örnek örenci.kadesa
Konu sahibi ilk mesajın ve ardından gelen çok karışıktı ondan anlayamadım bende.
Çocuk yazmışsın ya tamam adamın çcuğu var dedim içimden.
Ama çocuk dediğin yaptığın resimmiş meğersem :44:
anlamlandıramadıysanız sorumu cevap vermek külfetine katlanmayın :) muhakkak anlayan birileri çıkacak.
Genelde genellemelere çok dikkat ederim..."Kolay kolay kullanmaz" derken, pek tabi kullananlar da çıkabilir demek istedim..Hatta bakın siz de rahat ortamlarınızda kullanıyormuşsunuz, böyle genel ortamlarda değil :)
Benim şimdiye kadar bu sitede "bu konu sahte, bu üye erkek" diye hiç bir mesajım olmamıştır..Ama o cümleyi okuyunca birden böyle bir şey hissettim...Yanıldıysam affola
valla kusura bakma da tek ben anlamamış olsam gocunayım diyecem, ama maşallah topik yedi sayfa olmuş, hala anlayan yok..:) farkındamısın?
böyle bir soruyu bir erkeğin sormasındaki amaç ne olabilir ki :) herneyse...atar sık olmasa da atarlanmak sinir atmak gibi kökünden çok da uzaklaşmayan bir kelime. türkçe sondan eklemeli bir dil olduğu için daha çok kelimemiz türeyecek :)
Konu sahibi konunu "atar tatar" diye değiştirelim mi
anlamayanlar soruyor :) bende cevap veriyorum. tabiki bu eleştirel bir dille değil. eleştirmek çok kolay çünkü.
böyle bir soruyu bir erkeğin sormasındaki amaç ne olabilir ki :) herneyse...atar sık olmasa da atarlanmak sinir atmak gibi kökünden çok da uzaklaşmayan bir kelime. türkçe sondan eklemeli bir dil olduğu için daha çok kelimemiz türeyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?