ben hiçbir şey sormuyorum :) genelde herkesin sevebileceği yemekleri tercih ediyorum riskli yiyecekler yapmıyorum
Erkek mısafırı memnun etmeyı, erkek mısafıre yemegın en guzelı... gıbı degısık saygı anlayısı olan bır kadın canlandı gozumde.....
Bir yemekli misafir davetimde, yemeği ilk kadınlara ikram edıp, sonra erkeklere verdıgım ıcın yadırganmıstım :)
Misafirlerimde ise tam tersiymiş, bır de teyzelerden nasıhat dınledım :) neyse..
Sizin ev sahıbı ılk etapta sorması cok göze batmasa da(soruyorsa,size de sormalı elbette) devamında özellikle Ali abisinden yorum beklemesi olmamış tabi....
Kesinlikle böyle düşünüyorum bende. Hani olur ya "ilk erkeklerin sofrasini hazirlayalim onlar bi yesin, bu salata daha guzel görünüyor bunlari erkeklerin masasina koy" kafasi. Muhtemelen o tarz yetişmiş bi insan. Gercekten kocanizda gözü olsa direk ona mesaj atip ne seversin onu yapayim derdiVar böyle kadınlar yaSebebini tam bilemiyorum ama amaan biz kadınlar ne olsa yeriz, nerede olsa susup bir şekilde rahat ederiz, önemli olan erkeğin ne düşündüğü diye çarpık bir mantıkları olduğundan normal sanıyorlar yaptıklarını. Yani tutup bundan eşinize yan bakma falan niyeti çıkarılamaz bence, mesajı size yollacak kadar salak olamaz çünkü.
Kesinlikle böyle düşünüyorum bende. Hani olur ya "ilk erkeklerin sofrasini hazirlayalim onlar bi yesin, bu salata daha guzel görünüyor bunlari erkeklerin masasina koy" kafasi. Muhtemelen o tarz yetişmiş bi insan. Gercekten kocanizda gözü olsa direk ona mesaj atip ne seversin onu yapayim derdi
evet saçmalamış,Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?