Anlayamıyorum bu kadını

ben hiçbir şey sormuyorum :) genelde herkesin sevebileceği yemekleri tercih ediyorum riskli yiyecekler yapmıyorum

Ben soruyorum ya, alerjı kısmını mutlaka soruyorum...Çok korkuyorum :) Bilmeden yerler, bir şey olur diye.

Ali abisinin memnun kalmasimi gerekiyormus hadsiz kadın sınırı ni ciz canim bu kişiyle. .

Ali abi bu kadının eşinin amiri/müdürü falan mı acaba, belki kadın yalakalık bakımından yaklaşıyodur

eşinde gözü var erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler yanlış anlama canım mesafe koyun tek sen değil eşinde koysun eşin nasıl davrandı

Benim eşim çok yemek seçer bir arkadaşım var yemeğe çağıracağında hep arayıp bana sorar aç kalmasın diye.. mesela eşim asla et yemez ona göre bişeyler ekler menüye...bana tuhaf gelmedi bu bence samimiyetinize bağlı ben o arkadaşla eşim arasında birşey olmayacağını emin olduğumdan rahatsız olmam hiç.. çünkü masada tüm tabağındaki yemekler dokunulmadan kalınca haliyle o arkadaşın emeğine yazık oluyor ama beğenmişmi diye sormaz daha sonra bu kısmı evet tuhafff

ve bence sürekli niye kocamı soruyorsun tek o gelmedi bende geldim de rahatsız olduğunu belli et

Çok ilginç ... Mesafe koyun , yanıtta vermeyin , görmedim diyip geçin , ters cevap veripde husumet çıkar boşunuza kafanızı ağrıtmaya hiç gerek yok.

süpersiniz. bence de yemek ilk kadınlara verilmeli.
servis yaparken erkeklere öncelik tanımak ezik bir davranış.

hani beğendinizmi demek var ali abi beğendi demek var bu kadında sıkıntı var bir daha yemeğe gitmeyin yada onları davet edin kadının yaptığını sen ona yap ara kocasının yemeği beğendimi diye sor

konu sahibi şüphelenmiyorsa da bence bazı yorumlardan sonra artık şüphelenmeye başlayacak

Kesinlikle böyle düşünüyorum bende. Hani olur ya "ilk erkeklerin sofrasini hazirlayalim onlar bi yesin, bu salata daha guzel görünüyor bunlari erkeklerin masasina koy" kafasi. Muhtemelen o tarz yetişmiş bi insan. Gercekten kocanizda gözü olsa direk ona mesaj atip ne seversin onu yapayim derdi

Bizde de "otun iyisini çayırdaki öküz, yemeğin iyisini de sofradaki." diye bi mantık var mesela Devam eden hala ediyor. Hiç de eşle paylaşılacak, art niyet aranacak bir durum değil bana göre, tetikte ol!! kocaya dikkat et! uyarılarını şaşkınlıkla okudum.

Bana kalırsa da sıkıntı yok yemek kötü çıkarsa önce erkek yemiş olsun, kadınlar nasıl olsa onların suratlarından farkederler ahahhah.

evet saçmalamış,
ama şuda olabilir eşinden takdir görmüyorsa kendini ispat etmeye çalışıyordur belki, ama izlediği yol çok saçma , sinirlenmemek mümkün değil, genel sormalıydı

biri evine davet etse ve bana bu soruyu sorsa öncesi ve sonrasi " aa kocama asiliyor" diye aklimin kiyisindan kösesinden ucunden gecirmezdim, sinirde olmazdim.

ben olsam ali ağbin öyle şeylere önem vermez ona yemek olsun da ne olursa olsun.bi şey demedi hiç konuşmadık memnun kalmıştır heralde der geçerdim.kendisini çok önemli hissettirmezdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…