• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamıyorum ne yapmalıyım

Şimdi size bir istatistik vereceğim sıkı durun. Kaynak totom.:halay: Aynı okul iş vs ortamında sürekli bulunup zaman zaman ilgilenip sonra ilgisizleşen, size "çevren kalabalıkken gelmek istemiyorum" diyen erkeklerden hiç hayır gelmedi, gelmiyor, gelmeyecek. Toplumsal hayatta normal hareketler değil bunlar.

Ki siz rahatsız edilmişsiniz, suçlu olan sizmiş gibi size tavır almış. Zihniyet tanıdık geldi mi? Uzak durun önünüze bakın. :KK49:

Son düzenleme:
Şimdi size bir istatistik vereceğim sıkı durun. Kaynak totom.:halay: Aynı okul iş vs ortamında sürekli bulunup zaman zaman ilgilenip sonra ilgisizleşen, size "çevren kalabalıkken gelmek istemiyorum" diyen erkeklerden hiç hayır gelmedi, gelmiyor, gelmeyecek. Toplumsal hayatta normal hareketler değil bunlar.

Ki siz rahatsız edilmişsiniz, suçlu olan sizmiş gibi size tavır almış. Zihniyet tanıdık geldi mi? Uzak durun önünüze bakın. :KK49:

'Etrafın kalabalıkken' demesinden kasıt, kendi tanıdıklarından bikaçından şüpheleniyor, bunu ben de farkettim bana meyleden bir iki kişi var. Onlardan rahatsız oluyo.. 13-14 saat çalışıyorum küçük bi ortak alan içerisinde. Öyle söyliyim

Bir de onunla aynı okul ortamında değilim aynı iş ortamında da değilim. Benim işletmeme geliyor, istemese hiç gelmiyeceği bi yer yani

Back
X