A anon Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Eylül 2017 2.695 7.105 108 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi anon #21 ilginc Kiz .!.: Bu kadar olur ben de aynisini yasadim ve bu tip insanlarin gizli bencil olduklarina karar verdim. Ben nelerle ugrasirken beni anlamayip yok ya ben ille ben diyen insanin arkadas olamayacigini dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Her ne yaşadıysanız geçmiş olsun. İmtihanlar insanlar için ama yoruyor işte. Umarım tekrar karşınıza çıkmaz o tiyniyette insanlar.
ilginc Kiz .!.: Bu kadar olur ben de aynisini yasadim ve bu tip insanlarin gizli bencil olduklarina karar verdim. Ben nelerle ugrasirken beni anlamayip yok ya ben ille ben diyen insanin arkadas olamayacigini dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Her ne yaşadıysanız geçmiş olsun. İmtihanlar insanlar için ama yoruyor işte. Umarım tekrar karşınıza çıkmaz o tiyniyette insanlar.
ilginc Kiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2017 2.834 9.781 158 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi anon #22 DesmondHume .!.: Her ne yaşadıysanız geçmiş olsun. İmtihanlar insanlar için ama yoruyor işte. Umarım tekrar karşınıza çıkmaz o tiyniyette insanlar. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Gecti tam sayilmaz evet zor. Siz de onunla az olan enerjinizi azaltmayin kendinize iyi bakin insallah atlaticak ve basaricaksiniz.
DesmondHume .!.: Her ne yaşadıysanız geçmiş olsun. İmtihanlar insanlar için ama yoruyor işte. Umarım tekrar karşınıza çıkmaz o tiyniyette insanlar. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Gecti tam sayilmaz evet zor. Siz de onunla az olan enerjinizi azaltmayin kendinize iyi bakin insallah atlaticak ve basaricaksiniz.
minekosan Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 5.452 5.309 198 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi anon #23 Geleceğin adama mı bağlı sınava mı?
benvehuzurum Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 1.201 909 43 38 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi anon #24 bence gelecegın adamdan daha onemlı bunu bır yerelere kazı ...