Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bastan okuyun isterseniz, evlenmeyen kadinin namusundan girdik.calişan kadinin ahlakindan ciktik, sabahtan beri asagilamadigi kadin kalmadı, yine de aciyorum ki garibim deyisim ondandir,iyi niyetinizi anliyorum ama bazen farkindalik farklı yollardan kazandirilır,bunun da dili bu

Okuyanlar sanki hep mutlu evlilikler yapıp istedikleri herseye altın tepsi de mi sahip oluyorlar
Yazmayayım yazmayayımm dedim ama tutamadım kendimi bu kadar niye üstüne gidiyorsunuz o zaten üzgün

Farkındayım herşeyin bn ha deyince de cocuk dogurulmuo öyle doğurmaya devam edecek ne bn bakıyorum o çocuklara siz bnim adına öyle konuşamazsınız
4 yıl uğraştım anca bir tane yapabildim galiba onda da emin değilim sağlıklı mı kalp atışı olacak mı

sen gayet de ha deyince yapmışsın valla tebrikler

Okuyanlar sanki hep mutlu evlilikler yapıp istedikleri herseye altın tepsi de mi sahip oluyorlar
Yazmayayım yazmayayımm dedim ama tutamadım kendimi bu kadar niye üstüne gidiyorsunuz o zaten üzgün
Bahsettiğimiz şey okusaydın mutlu evliliğin olurdu değil ki.. Okusaydın işin olurdu, dolayısıyla paran olurdu. Üç kuruşluk tabaklara özenip tartışmazdın eşinle dedik. Ailesi alamamış zamanında kendisi çalışır alırdı. Ben çalışmayayım anam alsın babam alsın olmadı kocam alsın. Ee sen ?
Elin adamı gün gelince anan baban alsaydı diyor işte,söyletmeyin kendinize bunları diye kızıyorum..

Helal be sana yuru kim tutar seni ki okuyanlar her istedine sahip dun esra erolda gordum kadin ozel guvenlik kocasi aldatmis dovmus duzulu bi duzeni yok

Konu sahibesi tum yorumlari okumadim ama al kredi kartini yap alisveric Karacadan madem istiyorsun. Annen baban almadiysa almadi yani, ahlanip vahlanacak bir durum yok. Ne istiyorsan cik al.

Bilmiyorum. Bizim zamanımızda kızların okuması "ayıptı, gereksizdi, namusa tehditi". Bunu aştık zamanla, ama hala bu kafa yapısında olan aileler çok ve bir çok kıza bu empoze ediliyor. Bunun icin kültürü de kullanıyorlar, dinide. Zaten çocuğunun okumasını isteyen anne baba bunu desteklemesi lazim. Konu sahibinin sağlıklı, destekleyen ve kendini geliştiren bir yerden geldini zannetmiyorum. Bazi şeyleri ailelerimizden görmüyorsak bunu zamanla şansımız varsa öğreniyoruz. Sorup sorgulayarak. Konu sahibinin yaşı da genç. Istese kendine gelecekte iş de bulur. Okurda. Yeter ki bu fikir zihninde yerleşsin. Bugün konu sadece tabak, yarın başka birsey olur.

Beddua sahibine döner bilginiz olsun.
Bu arada burada canım cicim olur öyle diyenlerin tuzları çok kuru. Ben eski uyeyim bir kısmını konulardan biliyorum. Kiminin eşi mühendis kiminin doktor. Sizin eşinizin maaşının rahat 10 katını kazanıyorlar. Çocukları en iyi okullarda okuyor. Burada oyle pembiş pembiş pollyanna stili yorum yapmak kolay. Istesem bende yaparım ama size ve o çocuklara yazık.

Daha fazla çocuk yapmayın. Boşverin erkek çocuğunu. Kızlarınızı okutun ki kızlarınız kimseye muhtaç kalmasın.

Bayağı doğurgan bi yapıya sahipmisim demekki
bu sitede yıllarca uğraşıp bekleyip hala çocuk sahibi olamayanlar var bunlardan biri de benim.
bu şekilde konuşup insanlardan seni anlamasını bekleyemezsin en başından beri kocana asla laf söyletmedin sürekli üç çocuğunun kendince havasını attın
ama insanlar sana fikir verdiklerinde dinlemedin
ne yapalım istiyorsun?
evde el işi yap veya katalog ürünleri sat konu komşuya eşine destek ol
ayrıca biz işe gidenleri her gün pandikleyip öpmüyorlar
yukarıda ha deyince çocuk yapılmıyor demişsin ona istinaden söyledim.

Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz

?
Ne getiriyorlar tam olarak ?
21 yasindan beri calisiyorum kimse basima bir sey getirmedi. Bu ulkede calisan milyonlarca kadin var.

Calismak evde oturup tabak canak icin koca eline bakip ah vah etmekten daha kolay inanin. Ilk basta konunuzu okudugumda uzulmustum ama su yazdiklarinizdan sonra basiniza gelen seyleri hak ediyorsunuz.

Dalga geçenler yaptığı yorumlar ve üslubundan kaynaklı yapıyor. İnsanlar doğal olarak 18 yaşında evlenip 4 yıllık evliliğe peş peşe 3 çocuk yapmasını eleştirdi. Babam çeyiz dizmedi diyor halbuki yapmış getirmemişler. Babasını kötülüyor. Heves edebilir normal ancak 4 bin liralık tek maaşla o üç çocuğun geleceği mi önemli marka tabak mı Kendisi hala benim yaşımdakiler yemek yapamıyor 40 yaşına kadar evlenmeyip benim gibi çocuk yapamayanlar var özeniyorlar bana demesi ayrı ironik

Bu konularda bir taraf laf atıyor, diğer taraf da kendini savunmak için karşı atağa giriyor.sayfalarca atışmadan sonra sonuç sıfır ve bir sürü ban.

Tencere tava Türkiye nin dört bir yanındaki marketlere geliyor dönem dönem markalı ve uygun oluyor olmazsa teker teker ordan alın, birden set almak masraflı olabilir. Eşiniz çalışmanızı istemiyormuş 3 kızınız varmış sanırım umarım eşiniz onların okuması konusunda sorun yaratmaz. Bence burda asıl önemli nokta eşinizin bu konuya bakışı

Bu msji okuduktan sonra kocanın sana muamelesini haklı gördüm. Para yok pul yok dünyaya habire çocuk getir onlara bakacak büyütecek para yok sen tencere derdindesin Allah ıslah etsin. Çocuk sahibi olmak dogurmakla bitmiyo onları okutup meslek sahibi yapma sorumluluğunu almak lazım ama nerde sizde o kafa doğur nasılsa büyür bı şekilde

Arkadaşlar bni anlamiosunuz bn burda çocuklarını evliliğimi sorun etmiyorum burda ev eşyanın eskisini yeni almak istemi esimin almayip babanlarin goreviydi demesine kirildim bundan cok herseye takildiniz ya
İşte senin sorun etmen gereken şey farklı sorun burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…