- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Bastan okuyun isterseniz, evlenmeyen kadinin namusundan girdik.calişan kadinin ahlakindan ciktik, sabahtan beri asagilamadigi kadin kalmadı, yine de aciyorum ki garibim deyisim ondandir,iyi niyetinizi anliyorum ama bazen farkindalik farklı yollardan kazandirilır,bunun da dili buYorumlarınızı özel olarak mı küçümseyerek seçiyorsunuz? Diğer yorumlarınız da öyle. Yok "garibim" felan. Başkasına yardım etmek onu utandirmaktan geçmiyor. Bunlarda bizim toplumda cok sevilerek yapılan yalnislardan biri
Ne yasadimi bilmeden yorum yapNe tasarımı ne buluşunda koca peşinde koşan kadın gözünde napıosun bana tabi siz ne anadan ne babadan yaşamadınız bunları oturdugun yerden yaz sen devam et
Okuyanlar sanki hep mutlu evlilikler yapıp istedikleri herseye altın tepsi de mi sahip oluyorlarOkuman gereken yaşta koca peşinden gideceğine okusaydın eğer yazdıklarını anlayabilmek için bukadar zorlamazdık kendimizi.. Hem ozaman işin gücün olur milletin tabağına çanağına özenip tarışma yaşamazdın eşinle.
4 yıl uğraştım anca bir tane yapabildim galiba onda da emin değilim sağlıklı mı kalp atışı olacak mıFarkındayım herşeyin bn ha deyince de cocuk dogurulmuo öyle doğurmaya devam edecek ne bn bakıyorum o çocuklara siz bnim adına öyle konuşamazsınız
Bayağı doğurgan bi yapıya sahipmisim demekki4 yıl uğraştım anca bir tane yapabildim galiba onda da emin değilim sağlıklı mı kalp atışı olacak mı
sen gayet de ha deyince yapmışsın valla tebrikler
Bahsettiğimiz şey okusaydın mutlu evliliğin olurdu değil ki.. Okusaydın işin olurdu, dolayısıyla paran olurdu. Üç kuruşluk tabaklara özenip tartışmazdın eşinle dedik. Ailesi alamamış zamanında kendisi çalışır alırdı. Ben çalışmayayım anam alsın babam alsın olmadı kocam alsın. Ee sen ?Okuyanlar sanki hep mutlu evlilikler yapıp istedikleri herseye altın tepsi de mi sahip oluyorlar
Yazmayayım yazmayayımm dedim ama tutamadım kendimi bu kadar niye üstüne gidiyorsunuz o zaten üzgün
Helal be sana yuru kim tutar seni ki okuyanlar her istedine sahip dun esra erolda gordum kadin ozel guvenlik kocasi aldatmis dovmus duzulu bi duzeni yokOkuyanlar sanki hep mutlu evlilikler yapıp istedikleri herseye altın tepsi de mi sahip oluyorlar
Yazmayayım yazmayayımm dedim ama tutamadım kendimi bu kadar niye üstüne gidiyorsunuz o zaten üzgün
Bastan okuyun isterseniz, evlenmeyen kadinin namusundan girdik.calişan kadinin ahlakindan ciktik, sabahtan beri asagilamadigi kadin kalmadı, yine de aciyorum ki garibim deyisim ondandir,iyi niyetinizi anliyorum ama bazen farkindalik farklı yollardan kazandirilır,bunun da dili bu
Bayağı doğurgan bi yapıya sahipmisim demekki
Beddua sahibine döner bilginiz olsun.Cok tesekur ediorum size sabahtir anlatmaya calistigimi tek kalemde anlattiniz herkes 3 cocuk oldu hersey bitti olanlara goz yum ne derse yut anan baban yapmamis oda yapmasin diolar ya insallah bni kinayan bnden beter olur bn mutluyum sukur ama bos yorum yapanlara hakkim haram olsun kalp kirdiklari icin
bu sitede yıllarca uğraşıp bekleyip hala çocuk sahibi olamayanlar var bunlardan biri de benim.Bayağı doğurgan bi yapıya sahipmisim demekki
Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz
Dalga geçenler yaptığı yorumlar ve üslubundan kaynaklı yapıyor. İnsanlar doğal olarak 18 yaşında evlenip 4 yıllık evliliğe peş peşe 3 çocuk yapmasını eleştirdi. Babam çeyiz dizmedi diyor halbuki yapmış getirmemişler. Babasını kötülüyor. Heves edebilir normal ancak 4 bin liralık tek maaşla o üç çocuğun geleceği mi önemli marka tabak mıBen konu sahibinin konusunda dalga gececek birşey göremiyorum. Sevgisizlikten ve evdeki huzusuzluktan kaçıp erken evlenen bir cok kızımız var. Bunlar o kızların sucu değil. Onlara yeterli kadar sevgi ve ilgi göstermeyen annenin babanın suçu. 3 çocuğunun olması "sen zaten kendini yapacağını yapmışsınız artık konuşma hakkın yok" anlama gelmez. 22 yaşında daha. Bir şeylere heves etmesi normal degil mi. Artik herkes neyi alıp yedigine kadar milletin gözüne sokuyor. Özenmiş işte.
Konu sahibi genel olarak durumunuzu bilmiyorum. Maddi durumunuzu da, ama tas tabak için birbirinizi kırmayın. Büyük takımlarin fiyatları da az değil. Ama bir süre para biriktirip alabilirsiniz. Yeter ki evinizde huzur olsun
Neyi değiştirecek dengenin
Dalga geçenler yaptığı yorumlar ve üslubundan kaynaklı yapıyor. İnsanlar doğal olarak 18 yaşında evlenip 4 yıllık evliliğe peş peşe 3 çocuk yapmasını eleştirdi. Babam çeyiz dizmedi diyor halbuki yapmış getirmemişler. Babasını kötülüyor. Heves edebilir normal ancak 4 bin liralık tek maaşla o üç çocuğun geleceği mi önemli marka tabak mıKendisi hala benim yaşımdakiler yemek yapamıyor 40 yaşına kadar evlenmeyip benim gibi çocuk yapamayanlar var özeniyorlar bana demesi ayrı ironik
Bu msji okuduktan sonra kocanın sana muamelesini haklı gördüm. Para yok pul yok dünyaya habire çocuk getir onlara bakacak büyütecek para yok sen tencere derdindesin Allah ıslah etsin. Çocuk sahibi olmak dogurmakla bitmiyo onları okutup meslek sahibi yapma sorumluluğunu almak lazım ama nerde sizde o kafa doğur nasılsa büyür bı şekildeArkadaşlar namusumuzla evlenip cocuk yapmanın neyi kötü sizi anlamıorum gerçekten 40 yaşına kadar evlenmeyip bi cocuk bile doğurmamış aile edinmemiş çok kadın var bnim hayatımı özenen siz neyden bahsediosunuz olama ortalıkta boş boş gezip onun bunun dilindemi gezelim okumak istedim babam bırakmadı evlendim eşim kıskandı napabilirim başımı alıp gidiyimmi okucam die
İşte senin sorun etmen gereken şey farklı sorun burdaArkadaşlar bni anlamiosunuz bn burda çocuklarını evliliğimi sorun etmiyorum burda ev eşyanın eskisini yeni almak istemi esimin almayip babanlarin goreviydi demesine kirildim bundan cok herseye takildiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?