- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
26 yaşındayım yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak şimdiBnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohoo
ne olacak yemek yapmayi biliyor ama kazan yok26 yaşındayım yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak şimdiSen yapıyorsun da ne oluyor başın göğe eriyor mu?
Youtube kanalinizi paylaşın destek olalim en azından izlenmeniz artar ordan gelen gelirle kendi ihtiyaçlarınızı alırsınız.Bnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohoo
Yemek yapmayı bilmiyorum ama karacadan enstantanelerim var yeterli olur inşallahne olacak yemek yapmayi biliyor ama kazan yok
durumu yok arkadasım senin kocanin durumu yok.Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
ben hem yemek yapiyorum hem cocugum var hem kutahya porselenim hem karacam var ama nirvanaya eremedim ne eksik anlamadimYemek yapmayı bilmiyorum ama karacadan enstantanelerim var yeterli olur inşallah
Yemek yapmayı bilmiyorum ama karacadan enstantanelerim var yeterli olur inşallah
Dyson süpürge al bak nirvanaya nasıl ulaşıyorsun. Hatta şarj ünitesini balkona kur tüm komşular görsünben hem yemek yapiyorum hem cocugum var hem kutahya porselenim hem karacam var ama nirvanaya eremedim ne eksik anlamadim
Benim var ama karaca değil kütahya... ne yapsam acaba
Benimde karaca kütahya vs var ama bi halt yapamıyorum canım kazan var yemek yapma yetisi yok rezillik
Insallah gercek olursun insanlarin sorunlariyla boyle dalga gecip pirim yapiosun terbiyesiz anlamadıysan okuma yorumda yapma
Dyson süpürge al bak nirvanaya nasıl ulaşıyorsun. Hatta şarj ünitesini balkona kur tüm komşular görsün
Valla ben konu sahibinin dediklerinden sonra bir aydınlanma yaşadım bugünden itibaren mutfağa giriyorum yoksa evde kalcamYazık bize yaa ... ölmüşüz ağlayanımız yok
Aaa şimdi self süpürgeler var onlar havalı benceDyson süpürge al bak nirvanaya nasıl ulaşıyorsun. Hatta şarj ünitesini balkona kur tüm komşular görsün
PekiSıkıntı sende ozmn bn napiym
Iyi konusuom artış artiste bn diorum tek başına değilim bu dünyada anne babam ise gidiceksin dediğimden bn gidicem diyim dik başına mı yapsaydim yada evlendim eşim dışarısı güvenli değil it köpük dolu bn bize yeter dediğimde hayır çalışacaktı deseniydin evimde huzursuzluğunu yaratsaydım belli oldu turkiyedeki boşanma sayısındaki artışın sebebi sözler gibi gidicem deyip gidenler yuzundenmis18 yaşında ekonomik gücü elinize almadan evlenip üzerine bir de üç tane çocuk yaparsanız tencere tava almayan kocaya da bir şey diyemezsiniz işte böyle. Burada herkese atar gider yapacağınıza adam gibi işe girip çalışsaydınız o zaman. 'ytub' kanalın da varmış ohh miss çünkü 'ytub' kanalın olunca sırtın yere gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?