Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26 yaşındayım yemek yapmayı bilmiyorum ne olacak şimdi Sen yapıyorsun da ne oluyor başın göğe eriyor mu?

Youtube kanalinizi paylaşın destek olalim en azından izlenmeniz artar ordan gelen gelirle kendi ihtiyaçlarınızı alırsınız.
Ev kadınları var gündelik yaşantısını paylaşıp para kazanan siz de bir gelir sağlayabilirsiniz.belli bir sayıya ulaşınca

Insallah gercek olursun insanlarin sorunlariyla boyle dalga gecip pirim yapiosun terbiyesiz anlamadıysan okuma yorumda yapma

1. Güzel Türkçemizde noktalama işaretleri var. Bu ara öğrenirseniz bizde okurken zorlanmayiz. Okuyamadim.
2. Allah sağlık versin, üç evladınız ve mutlu bir evliliğiniz. Tek sorununuz tabak çanak tencere olsun. Esiniz sinirle konuşmuş bence.
3. Pirim yapmak ne işime yarayacak bayan terbiyeli!
4.ya konu acmazsiniz, yada eleştirilere açık olursunuz. İnsanları eleştirdiği için terbiyesiz diyemezsiniz. Konu açmayın yorum yapmayalım.

Dyson süpürge al bak nirvanaya nasıl ulaşıyorsun. Hatta şarj ünitesini balkona kur tüm komşular görsün
Aaa şimdi self süpürgeler var onlar havalı bence biri yazmış herkese cevap veriyorsun git bayramlık ağzını kocana aç madem diye, yorumu beğendim bir de buradan belirtmek istedim
4bin tl ile 3kizin geleceğini garanti altına almış ama helal olsun, gerçi arka arkaya 3kiz çok masraflı olmasa gerek kıyafetler hep büyükten küçüğe mis gibi. Erkek olsun diye cocuk yapmaya devam dersen o sıkıntı ama, bu tarz tipler kız rengi diye pembe kıyafet bile giydirmez erkek bebeğe hop herşeyi bastan mavi al, zor.

Iyi konusuom artış artiste bn diorum tek başına değilim bu dünyada anne babam ise gidiceksin dediğimden bn gidicem diyim dik başına mı yapsaydim yada evlendim eşim dışarısı güvenli değil it köpük dolu bn bize yeter dediğimde hayır çalışacaktı deseniydin evimde huzursuzluğunu yaratsaydım belli oldu turkiyedeki boşanma sayısındaki artışın sebebi sözler gibi gidicem deyip gidenler yuzundenmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…