Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin tencere tabaktan daha önemli sorunlarınız var. Mesela 22 yaş 3 çocuk gibi. Kusura bakmayınız erken evlenip böyle üst üste çocuk yapanları anlamıyorum.
Neyi anlamiosun sen şiddetten kaçtım evlendim korundum cocuk oldu yuvamda mutluyum iykide cocuklarim olmuş neyi kötü bu ailenin bitek eskiyen eşyalarımın yenisini istedim kırıldım sozlerine

Ben çocuklarıma evime ıyi bi anneyim eşim eşimle de mutluyum tek sıkıntı Ailemin bana yapmadığı mutfak eşyalarını eskidiği için yenilerini almamız söylemem di şu an virüsten dolayı parayı idareli kullandığını tencere setine setini Fuzuli görüyor Ha bu arada iş çalışmak Ben de çok isterdim ama Allah Bendeki babayı size nasip etmesin babam böyle şeyleri Namus gibi gördü çalışırsan başına bir şey gelir diye söyledi O da biz namus sadece kendinin ibaret Ya bunların farkında olmadan yaptı bunları bize cahil kafasıyla aklınca bize egitti yani

Canım seni anlıyorum haklısın ailen ilgisiz bişey yapmamışlar işte düşünüp düşünüp kendini doldurma .ne yaparsan kendine yaparsın bu dünyada kimse senin kendine verdiğin kadar değer vermez.sen el işi biliyorsan birşeyler yapmaya çalış tencerenin de tabağın çanağında en güzelini kendine hediye olarak al ve gururla kullan benim annem öyle yapardı...ne yapsın kocadan hayır görmeyince

Neyi anlamiosun sen şiddetten kaçtım evlendim korundum cocuk oldu yuvamda mutluyum iykide cocuklarim olmuş neyi kötü bu ailenin bitek eskiyen eşyalarımın yenisini istedim kırıldım sozlerine
Canim esinden ailenden memnun olmana cok sevindim umarim cocukların da böyle düşünurler ilerde, anna iyi ki de bizi dogurmussun, hayata hazırlamışsın derler,senin gibi mutlu olurlar

4 yıllık evlilik 3 çocuk ve 22 yaş kısmını 18 kez falan okudum. Konuya odaklanamadım kusura bakma.
Arkadaşlar namusumuzla evlenip cocuk yapmanın neyi kötü sizi anlamıorum gerçekten 40 yaşına kadar evlenmeyip bi cocuk bile doğurmamış aile edinmemiş çok kadın var bnim hayatımı özenen siz neyden bahsediosunuz olama ortalıkta boş boş gezip onun bunun dilindemi gezelim okumak istedim babam bırakmadı evlendim eşim kıskandı napabilirim başımı alıp gidiyimmi okucam die

Allah razi olsun kardesim 3 cocuga yasima evliligime laf yapmadan sorunumu anlayip bna nasihat verdiginiz icin

Canim esinden ailenden memnun olmana cok sevindim umarim cocukların da böyle düşünurler ilerde, anna iyi ki de bizi dogurmussun, hayata hazırlamışsın derler,senin gibi mutlu olurlar
Tesekur ederim inşallah

Evlenmemiş her kadin ortalikta bos gezip dile duşmuyor hanfendi, yavaş olalim biraz yorumlarimizda, sen halinden memnun olabilirsin ama şu anda kimsenin sana özendigi filan yok farkindaysan, evlenmek de cocuk da tercihtir, basarı değil, saksida maydonoz bile yetiştiremeyecek kadinlar bile dogurabiliyor , meziyet degil yani koca kahri çekip fırt fırt doğurmak

Son düzenleme:
Bu mesajdan sonra sizi linç edecekler malesef, konu da kapanır sonrasında... Umarım sorunu çözersiniz eşinizle ama çocuk konusuna dikkat edin bundan sonra olur mu

uzme kendini 2 kurus tabak icin..benim varda sanki yillardirr kac kere kullanmisimm onemli olan saglik ve huzurla ayni sofrayi paylasmak ailenle,sevdiklerinle.. madem sikayet ediyorsun ya ayakta duracaksin kocaya minnet etmeden yada verdigiyle yetinmeyi bileceksin..
ayrica bastan herseyi kabul eden sensin simdi 3 cocuktan sonra gozun mu acildimi ,aklinmi basina geldi yaptigin hatalari baskasina mal etmen hos degill hatayi once kendinde araman lazimm..

Vaziyet alın, ortalık karışacak.

Canım bn burda hatalı yada hatasız aramiorum bna anne babanın yapmadığı tencere tavayı kayimvalidem evinden verdi onlarda 4 yıldır eskidi yıprandı yenisini almayı istemek suçmu hatamı bn bunu anlayamadım ya

Bu mesajdan sonra sizi linç edecekler malesef, konu da kapanır sonrasında... Umarım sorunu çözersiniz eşinizle ama çocuk konusuna dikkat edin bundan sonra olur mu
Kimse linç edemez bni bn nicelerini gördüm burdakiler viz gelir tiris gider bn bakabileceksem cocuk yaptım bakmayı bilmeyip doğurup sokaklara birakmiorum yada doğurup kaçıp gitmiorumm dim dik başlarındayım gencecik anneyim 3 tane prensese sahipim lafim meclisten dışarı üzerine alınan alinsin

Tabi bir 3 daha yaparsınız ona şüphem yok ama bundan sonra dursanız çocuklar için daha iyi olur diye söylemek istedim. Sonuçta çocuklara gelecek sağlamak da önemli. Umarım güzel gelecekleri olur.

Kardeş zaten erken evlenmişsin üç çocuk yapmışsın senin deyişinle kazanda eksik kalsın ne olacak ki
Arkadaşlar bni anlamiosunuz bn burda çocuklarını evliliğimi sorun etmiyorum burda ev eşyanın eskisini yeni almak istemi esimin almayip babanlarin goreviydi demesine kirildim bundan cok herseye takildiniz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…