- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Hiçbir şeyi neyi değiştirecek? Kız akıllı telefonu olan herkesin YouTube kanalı var zaten. İki üç çeşit yemek yapan herkes de paylaşım yapabiliyor.Neyi değiştirecek dengenin
Allah allah takmis kafaya çalışan her kadinin başina bisey geliyor zannediyorEğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz
Canım zaten çeyiz getirdim antepten istanbula geldim ordan alınanlar buraya zor geleceğinden arabada tutmadılar burdan alırsınız dedi ler düğün oldu eve geldim ev bir atı bir küçücük bn görmedim evi babamlar gelmediler siz tutun dediler cahil kafası işte sonra bam 3 bin para verdi eşyanı al diye 3 bine ne alınırsa işte mutfak kiler gibi kucucuktu bizde set alalım dedim kayınvalide mutfak küçük seti büyük eve geçince alırsınız talebiniz gıdanınız yok dedi aldırmadı gündelik 6 'li kase tabak bardak aldik sonra gün geçti büyük eve geçtim yine anlamıorum daha doğrusu aldiramiorum eşime var dio yeter dio evdekiler kapanların kulpu kopmuş hep4 yıllık evlilikde 3 çocuk, üçüzdür diye düşünmek istiyorum.
Yazdıklarınız zor okunuyor lütfen düzeltin.
Erkenden bu şartlar da evlenmişsiniz, her şeyi eşiniz yapamazdı, üzgünüm ama sizin de çeyiz getirmeniz gerekiyordu :/
İsteklerinizi de suçlayarak değil de tatlı dille söylemeye çalışın, siz böyle suçlarsanız karşılığı da böyle olur maalesef.
Haklisin@Mune konu bdv de olsa daha iyi olur sanirim.
Iki satirlik adamlari musallat ettik ömrumüze bundandir boyle dibe vurusum demis sila ne de guzel demis
O zaman eşinizin baban alsaydı demesi saçma değil mi, zaten almış.Canım zaten çeyiz getirdim antepten istanbula geldim ordan alınanlar buraya zor geleceğinden arabada tutmadılar burdan alırsınız dedi ler düğün oldu eve geldim ev bir atı bir küçücük bn görmedim evi babamlar gelmediler siz tutun dediler cahil kafası işte sonra bam 3 bin para verdi eşyanı al diye 3 bine ne alınırsa işte mutfak kiler gibi kucucuktu bizde set alalım dedim kayınvalide mutfak küçük seti büyük eve geçince alırsınız talebiniz gıdanınız yok dedi aldırmadı gündelik 6 'li kase tabak bardak aldik sonra gün geçti büyük eve geçtim yine anlamıorum daha doğrusu aldiramiorum eşime var dio yeter dio evdekiler kapanların kulpu kopmuş hep
Hic sorma yuzzsem şöyle denizde ohh22 yasında 4 yıllık evli 3 cocuk sahıbı olmanı normallestırmek ıcın ailenı kotulemen peki?
Ailem o kadar kotu kı, hayatım ıyı ama Karaca marka fena. Gıbı olmus.
Senın suan karantına bitse de sahil de beyaz elbisemle ucus ucus gezsem demen lazım.
En kotu baba, kotu kocadan bin kat iyidir bu arada.
Sence?Çocuğun geleceği tencereyemi bagli
Işte o verdi para zaten gundeliklere gitti mikrodalga fırın mikser rondo ütüye gittiO zaman eşinizin baban alsaydı demesi saçma değil mi, zaten almış.
Ozaman üstümüze başımıza da almayalım yemeyelim çocuğun geleceği die ne diosunSence?
Elalemin diline düşmek mı?40 yaşına kadar evlenmeyip bi cocuk bile doğurmamış aile edinmemiş çok kadın var bnim hayatımı özenen siz neyden bahsediosunuz olama ortalıkta boş boş gezip onun bunun dilindemi gezelim
Bnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohoo
Hayatı sadece evlenip çocuk yapmaktan ibaret mi görüyorsunuz. Ve bu övünülecek bir şey mi. Millet bilmem kaç tane üniversite bitirip yetmeyip yüksek lisans yapıp üzerine de evleniyor çocuk da yapıyor biliyo musun. Sanki atomu parçalamış, aya ayak basmış, uzaya mekik göndermiş gibi ulaşılmaz tepe noktası değil ki bu dediğin şey. İnsanların nirvanası daha farklı. Bence önce hayata bakış açını, ne bilim amacını filan değiştir. Evlenip çocuk yapmayı imrenecek şey olarak gören tek insan yok benim çevremde, okumuş eline ekmegini almış kişilere özenilir, kimseye eyvallahı olmayan hem kendi geleceği hem de çocuklarının geleceği için çalışıp didinen kadınlar parmakla gösterilir. Sizin çevreniz de bı tuhafArkadaşlar namusumuzla evlenip cocuk yapmanın neyi kötü sizi anlamıorum gerçekten 40 yaşına kadar evlenmeyip bi cocuk bile doğurmamış aile edinmemiş çok kadın var bnim hayatımı özenen siz neyden bahsediosunuz olama ortalıkta boş boş gezip onun bunun dilindemi gezelim okumak istedim babam bırakmadı evlendim eşim kıskandı napabilirim başımı alıp gidiyimmi okucam die
Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
Bu mesajdan sonra sizi linç edecekler malesef, konu da kapanır sonrasında... Umarım sorunu çözersiniz eşinizle ama çocuk konusuna dikkat edin bundan sonra olur mu
Bacım o bi dil değil zaten lehçe adı üstünde Azerbaycan TürkçesiYa bi git işine sabah sabah azeriymis azeriyi anlasan barı bi dil daha öğrenmiş olursun
Hangi gelecek? Dediğiniz gelecek çok uzaklarda sanırım ben göremiyorum..O da bnim bilicegim bise ister bes ister 3 cocuk yaparım ama gidipte cocuklarimin gelecegini dusunmucek kadar aptal degilim
Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?