Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyi değiştirecek dengenin
Hiçbir şeyi neyi değiştirecek? Kız akıllı telefonu olan herkesin YouTube kanalı var zaten. İki üç çeşit yemek yapan herkes de paylaşım yapabiliyor.
Ama sen evlenmeyi, çocuk doğurabilmeyi, yemek yapabilmeyi öyle büyük meziyet görüyorsun ki burda seni eleştiren herkes kıskançlığından eleştiriyor sanıyorsun.

Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz
Allah allah takmis kafaya çalışan her kadinin başina bisey geliyor zannediyor yok ablacim oyle birsey, calışan binlerce genc guzel hatta bekar kadin var, kendini bildikten sonra kimse bisey yapmaz işyerinde merak etme sen, asil namus, onuruyla çalisip kendi ekmeğini kazanan kadınin namusudur, bacak arasinda degil bilektedir yani

Canım zaten çeyiz getirdim antepten istanbula geldim ordan alınanlar buraya zor geleceğinden arabada tutmadılar burdan alırsınız dedi ler düğün oldu eve geldim ev bir atı bir küçücük bn görmedim evi babamlar gelmediler siz tutun dediler cahil kafası işte sonra bam 3 bin para verdi eşyanı al diye 3 bine ne alınırsa işte mutfak kiler gibi kucucuktu bizde set alalım dedim kayınvalide mutfak küçük seti büyük eve geçince alırsınız talebiniz gıdanınız yok dedi aldırmadı gündelik 6 'li kase tabak bardak aldik sonra gün geçti büyük eve geçtim yine anlamıorum daha doğrusu aldiramiorum eşime var dio yeter dio evdekiler kapanların kulpu kopmuş hep

Ben erken evlenmene, 3 cocuga falan takilmayacagim zaten sen istemis evlenmis dogurmussun. Calismak 3 cocukla cok zor.
Benim babam da cimriydi. Annem babamin verdigi harcliklari biriktirerek tencere tava bardak alirdi. Zaten erkeklere gore ev esyasi hep gereksizdir. Yeme icme giyim karsilansa yeterlidir.
Senin ailen ceyiz yapmamis bu konuda esin hakli. Artik kendin ufak ufak almaya bak

O zaman eşinizin baban alsaydı demesi saçma değil mi, zaten almış.

Hic sorma yuzzsem şöyle denizde ohh

40 yaşına kadar evlenmeyip bi cocuk bile doğurmamış aile edinmemiş çok kadın var bnim hayatımı özenen siz neyden bahsediosunuz olama ortalıkta boş boş gezip onun bunun dilindemi gezelim
Elalemin diline düşmek mı?
Sırf çocuk sahibi olmadığı için mı?
Saçmalamayın. Her kadın değerlidir. Bir kadının değerini doğurduğu çocuk belirlemez.

Sizin için hayatın anlamı çocuk sahibi olmaksa olun.
Ama bazı kadınların başka idealleri olabilir. Bu onları elalemin diline düşmüş yapmaz. Yapamaz.

Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyip biyolojik olarak sorunları olan kadınlar da var. Onlarda mı milletin dilinde geziyor ? Kimin garantisi var hayatta? Sizde de biyolojik sorunlar olabilirdi çocuğunuz olmayabilirdi. Milletin dilinde mi gezecektiniz?!

Bu ard arda gelen kız çocuklar çoğunlukla illa bir erkek çocuk olsun diye zorlamanın neticeleri oluyor. Çoğunlukla gördüğüm bu. Bu arada korunuyordum demissiniz ben ona inanmadım şahsen.

Sizin çocuk sayısı muhtemelen artacak. 4 5 6 olacak. Karaca tencere yerine eşinize söyleyin birikim yapsın. Bez mama çocuk giysisi fiyatları pahalı. Şimdiden stoklayın.

benim 5 sene once evlenirken aldigim tencerelerim tabaklarim bile eskidi ne yeni evlisi 3 cocukla yeni gelin nazi tizi yapiyorsunuz.
benimde baba evim kötuydu ama 18 yasimda evlenip 3 cocuk yapmadim.
calisip en azindan mutfak esyalarimi ceyizimi aldim.
bir buyruktan kacip baska bir buyruk altina girip sonrada niye boyle niye şöyle
sen neden her sene bir tane dogurmak yerine calisip istedigin gozunun kaldigi esyalari almayi dusunmedin ?

22 yaşında bu kadar arabeske bağlamak da fazla değil mi? Ayrıca taştan niye ekmek yapıyorsun tabak çanak yapsana daha çok işine yarar.

Hayatı sadece evlenip çocuk yapmaktan ibaret mi görüyorsunuz. Ve bu övünülecek bir şey mi. Millet bilmem kaç tane üniversite bitirip yetmeyip yüksek lisans yapıp üzerine de evleniyor çocuk da yapıyor biliyo musun. Sanki atomu parçalamış, aya ayak basmış, uzaya mekik göndermiş gibi ulaşılmaz tepe noktası değil ki bu dediğin şey. İnsanların nirvanası daha farklı. Bence önce hayata bakış açını, ne bilim amacını filan değiştir. Evlenip çocuk yapmayı imrenecek şey olarak gören tek insan yok benim çevremde, okumuş eline ekmegini almış kişilere özenilir, kimseye eyvallahı olmayan hem kendi geleceği hem de çocuklarının geleceği için çalışıp didinen kadınlar parmakla gösterilir. Sizin çevreniz de bı tuhaf

Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio

İstanbuldasiniz, ev kira, 3 cocuk
4 bin maaş için durumu var diyorsunuz. Beslenebiliyorsaniz ona şükredin diyorum sadece.

Bu mesajdan sonra sizi linç edecekler malesef, konu da kapanır sonrasında... Umarım sorunu çözersiniz eşinizle ama çocuk konusuna dikkat edin bundan sonra olur mu

Kimse etmez bence, eden de boşuna eder. Yazilacak cümlelerin konu sahibine ulaşabilme ihtimali pek az.

O da bnim bilicegim bise ister bes ister 3 cocuk yaparım ama gidipte cocuklarimin gelecegini dusunmucek kadar aptal degilim
Hangi gelecek? Dediğiniz gelecek çok uzaklarda sanırım ben göremiyorum..
Sizin gibi 18de evlenecekse kızlarınız evet o da bir gelecek.
Benimde karı koca kadrolu memur olan belediyede çalışan kız arkadaşımda hala çocuk sahibi olsam mi, yetebilir miyiz diye düşünedursun..
Yapacağı çocuk sayısı da maximum 1..
Gelecek var gelecek var işte..

Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz

Hiç birşey getirmezler bu gözler hem okuyup hem çalışan ne genç kızlar gördü.. seni böyle saçma sözlerle kandırmışlar,yada inanmak senin işine gelmiş... sen hiç boşa kendini yeme biran önce alışmaya bak kocandan yiyeceğin laflara çünkü senin için hiç umut yok... sen bak evlendim aile kurdum 40 yaşında evde kalmış değilim diye gururlu gururlu ortalarda dolanmaya

Yazıya bak,üsluba bak..
18 yaşında baba evinden kaçmak için evlenip 3 çocuk yapacağına,çalışıp kendine tencere tava alsaydın madem.
Dil papuç kadar,herkese cevap yetistiriyorsun maşallah.Bayramlık ağzını kocana da ac o zaman da sana karaca tencere,tabak alsın.
Ne bekliyordun?
Meslek yok, gelir yok..Böyle kocanın keyfini beklersin işte!Gönlü olsun da sana tencere alsın.
Senin yaşıtların çeyiz bile dizmiyor daha.Okuyup koca eline bakmamak için uğraşıyor.
Ayrıca silkelen bi kendine gel,senin hayatına özenen kimse yok emin ol.
Kim 22 yaşında 3 çocuklu,kocası tencereye bile layık görmeyen biri olmak ister?
İstediğini söylersen,istemediğini işitirsin böyle!
Ayrıca çocuk doğurmak meziyet değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…