Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi bir 3 daha yaparsınız ona şüphem yok ama bundan sonra dursanız çocuklar için daha iyi olur diye söylemek istedim. Sonuçta çocuklara gelecek sağlamak da önemli. Umarım güzel gelecekleri olur.
O da bnim bilicegim bise ister bes ister 3 cocuk yaparım ama gidipte cocuklarimin gelecegini dusunmucek kadar aptal degilim

Arkadaşlar bni anlamiosunuz bn burda çocuklarını evliliğimi sorun etmiyorum burda ev eşyanın eskisini yeni almak istemi esimin almayip babanlarin goreviydi demesine kirildim bundan cok herseye takildiniz ya

Adam 4 yıl içinde 5 kişiye bakmaya başlamış tencere almak istememesi normal değil mi sence. Herkes oraya takıldı çünkü asıl problem bu maddi sorun olacak. Tencere alma harçlıklarını biriktir çocuklara lazım olacak

O da bnim bilicegim bise ister bes ister 3 cocuk yaparım ama gidipte cocuklarimin gelecegini dusunmucek kadar aptal degilim
Estagfurullah aptal olmadiğiniz cok belli zaten de , Mevcut çocuklarinizin geleceği hakkinda neler yaptiniz veya yapmayi düşunuyorsunuz mesela? Çok merak ettim

Arkadaşlar bni anlamiosunuz bn burda çocuklarını evliliğimi sorun etmiyorum burda ev eşyanın eskisini yeni almak istemi esimin almayip babanlarin goreviydi demesine kirildim bundan cok herseye takildiniz ya

E haklı ama kaynanan bile eski de olsa birşey vermiş kullan diye,anan baban bir iğne vermediyse,kocan da olsa böyle yüzüne vurur... burdan da şunu anla baban da olsa kocan da olsa izin vermedi okuyamadım,çalışamadım deme sen yetişkin insansın istiyorum çalışacam diyeceksin,sinmeyeceksin.

Kardeş belli ki mutsuzsun anlatmışsın uzunca bende ordan yola çıktım almıyorsa ozaman elindekilerle mutlu olmaya bak biz zorla aldıracak değiliz adama kap kacak

Ya bi 300 liralık şeyle çoğun geleceğini batıdan çocuklar büyüyene kadar neler neler alınır olur paralarında birikir onlar büyücek yada gelegimi bitecek bn tencere alınca evime gelen insanlara çocukların geleceği batar tava tencere alamiommu dicem yününe tükürürler insanın ya vallahi

farazi konusuyorum belki ananin babanin gucu yoktu..
belkide sana kizdiklari icin olabilir genc yasta kendini evlilik gibi agir bir yukun altina koymana kizmis,uzulmus olabilirler bunu en iyi sen bilirsin..

tabiki eskiyen kirilan herseyin yerine mutlaka alinacaktir ..bunu mevzu yapip huzurunu bozacak kadar ne onemi olabilirki..
ozenmis olabilirsin neden bende yok dedin belki icten kiskandin evet hepimizde var bu duygu yalniz..hayattaki secimlerimizi yaparken anlik kararlarr yerine daha mantikli davranabilseydik..

esininiz gelirini bilmiyorumm kolay degill bazi seyler ha deyince olmuyor sartlar ve ortama gore degisiklik olabilir..
cok istersen taksitle alabilirsin ufak ufak odersin..
yada sende elini tasin altina koyup calisip kazanir paranla istedigini yaparsin..kimseyede minnet etmezsin..

Estagfurullah aptal olmadiğiniz cok belli zaten de , Mevcut çocuklarinizin geleceği hakkinda neler yaptiniz veya yapmayi düşunuyorsunuz mesela? Çok merak ettim
Bni anlamayan birine çocukların hakında yapmayı düşündüklerimi anlatacak değilim kusura bakmayin

Sıkıntı da bu ya ne çalışmamı istemiolar nede istedi mi bazı şeyleri diyim herseyibdegil anlamıorum o isterse keyfine

Şaka gibi ya, çocuklar büyüyene kadar neler neler alınir . paralari da birikir...gelecekleri hakkindaki tek plan bu yani, sabah ola hayrola...biz de daha düşünelim duralim ikinciyi yapsak mı, onu da vatana millete hayirlı edebilir miyiz,gücümüz yeter mi?diye

Hadi herşeye eyvallah diyelim de
Sen tava tencere alamayacak durumda bir adamla evliysen 3çocuğuna nasil bir gelecek kuracaksin acaba
Kendin de bir sekilde calismayacaksin
Ya da esin zengin cimrilik mi yapiyor
Burada bir celiski var
Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio

Sen cocugu bikere kendine hayirli yap vatan milet kenarda dursun

Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
Esinle mutluysan huzurluysan sende tencere tavayı dert etmeyeceksin
Para kazanmadıgin sürece esin ne verirse onla idare etmek zorundasın
Oyuzden bosuna huzursuzluk yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…