Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
Ev kira,3 çocuk,4000 maaş...tencere alırsaniz ekmekten vazgececek eşiniz, farkinda misiniz? Ayrica eşiniz ülke sartlarinda gayet iyi kazaniyor,sizde girin bi işe o tencereler anca öyle kaynar

Esinle mutluysan huzurluysan sende tencere tavayı dert etmeyeceksin
Para kazanmadıgin sürece esin ne verirse onla idare etmek zorundasın
Oyuzden bosuna huzursuzluk yapma
Durustsun helal sana be peki sunu soriyim sana esin izin vermiosa calismana uc cocugun varsa bn o dami bosiyimmi babamın evine mi gidiyom tencere alıo die yada çocukları bırakıp bn çalış cam die kaciyimmi hangisi

Ev kira,3 çocuk,4000 maaş...tencere alırsaniz ekmekten vazgececek eşiniz, farkinda misiniz? Ayrica eşiniz ülke sartlarinda gayet iyi kazaniyor,sizde girin bi işe o tencereler anca öyle kaynar
Sıkıntı bu izin vermio çalışmama hayır dio kaçkere soyledim bnde çalışıyım die hayır dio yemeye içmeye giyime kısmaz tabak çanak dendimi hayır fuzuli

Bnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohoo

Sıkıntı bu izin vermio çalışmama hayır dio kaçkere soyledim bnde çalışıyım die hayır dio yemeye içmeye giyime kısmaz tabak çanak dendimi hayır fuzuli
Bak kardeş daha cok kuçüksün, boyle ömür geçmez,kocaya güven olmaz en başta,onunde koca bir omur ve 3 evlat var, ne yap et bir işe gir,sonra pisman olma

hep eşinizden beklemek en kolayı kendinizde çalışıp birlikte evinizi yeniden yenileyebilirdiniz.ama düşünmeden 4 yıla 3 çocuk sığdırmışsınız demek çok zengin rahat yardımcınızın çalıştığı bir hayatınız var :)) bence kocanızdan birşey istemeyin

E evden çalış. Evden yapılan bir sürü iş var. Üç beş neyse. Annene, babana, kendine laf söyletmekten iyidir. Kenarda paran da olur, ihtiyaçlarını da alırsın.

Ytub kanalının olduğunu neden baştan söylemedin? İşte bu bütün dengeleri değiştirir.

4 yıllık evlilikde 3 çocuk, üçüzdür diye düşünmek istiyorum.
Yazdıklarınız zor okunuyor lütfen düzeltin.
Erkenden bu şartlar da evlenmişsiniz, her şeyi eşiniz yapamazdı, üzgünüm ama sizin de çeyiz getirmeniz gerekiyordu :/
İsteklerinizi de suçlayarak değil de tatlı dille söylemeye çalışın, siz böyle suçlarsanız karşılığı da böyle olur maalesef.

Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz siz

Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio

Şuan gerçekten üzüldüm ben adamın dükkanı falan var cimrilik yapıyor sanmıştım. 4bin lirayla o çocukları nasıl okula gönderip nasıl protein sağlayacaksınız? Çocuklar büyüyene kadar ne yapın ne edin eşinizi ikna edip çalışmaya başlayın vallahi olmaz başka türlü

18 yaşında ekonomik gücü elinize almadan evlenip üzerine bir de üç tane çocuk yaparsanız tencere tava almayan kocaya da bir şey diyemezsiniz işte böyle. Burada herkese atar gider yapacağınıza adam gibi işe girip çalışsaydınız o zaman. 'ytub' kanalın da varmış ohh miss çünkü 'ytub' kanalın olunca sırtın yere gelmiyor

Durustsun helal sana be peki sunu soriyim sana esin izin vermiosa calismana uc cocugun varsa bn o dami bosiyimmi babamın evine mi gidiyom tencere alıo die yada çocukları bırakıp bn çalış cam die kaciyimmi hangisi
senin calisma secenegin yokmuş bir yola girmissin kocandan da genelolarak memnunsun ki 3çocuk yapmissin
Olanla yetin beklentiye girme
Azicik aşım agrisiz basim diyeceksin

evlendim hic karaca falanda almadim. aldirmadim da aileme. acaba bende mi aptallik var. hicbir zaman su olsun bu olsun diye esyaya maddiyata bel baglamadim - olsaydi mutlu olur muydum olmazdim.
gecen yil evlenen arkadasim vardi yine (gec evlendi, meslegini eline aldi - yani bu is erken evlenmis olmaya veya okuyup okumamaya bakmiyor) ailesine her seyi aldirmis, cok kizmistim, her sey karaca olacakmis, bilmem ne markasi olacakmis (cogu markayi ben bilmiyorum bile). bana öyle 3000 TL ye catal-bicak-kasik takimi, yok 5000 TL ye yemek takimi, iste 1500 TL ye nevresim takimi hic mantikli gelmiyor - durumun varsa alirsin, herkesin kendi tercihi, ama zorla birine aldirmam.
bir süre sonra bunlarin yeni cicekli böceklisi cikiyor veya daha sade olanlari - sonra hoop onlardan aliniyor hep masraf - inan fiyatlari dahi bilmiyorum yukarida öylesine yazdim ama baya yüksek meblaglar bunlar.

simdi ben sana karaca takimi alsam mutlu olur musun sence?
bu mudur yani evde ki asil sorun?
aranizda gercekten iletisim probleminiz var, belkide cok erken alinmis 3 cocuktan dolayi sorumluluklar - esin ve sen bunu kaldiramiyor olabilirsiniz.

Bende eskiden takıyordum böyle şeylere ama takmayın
İnan’ın üzüldüğünüzle kalıyorsunuz.
Yaşınız daha çok genç
Çalışırsınız sizde alırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…