- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Ev kira,3 çocuk,4000 maaş...tencere alırsaniz ekmekten vazgececek eşiniz, farkinda misiniz? Ayrica eşiniz ülke sartlarinda gayet iyi kazaniyor,sizde girin bi işe o tencereler anca öyle kaynarDurumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
Durustsun helal sana be peki sunu soriyim sana esin izin vermiosa calismana uc cocugun varsa bn o dami bosiyimmi babamın evine mi gidiyom tencere alıo die yada çocukları bırakıp bn çalış cam die kaciyimmi hangisiEsinle mutluysan huzurluysan sende tencere tavayı dert etmeyeceksin
Para kazanmadıgin sürece esin ne verirse onla idare etmek zorundasın
Oyuzden bosuna huzursuzluk yapma
Senin gibi mi?Sen cocugu bikere kendine hayirli yap vatan milet kenarda dursun
Sıkıntı bu izin vermio çalışmama hayır dio kaçkere soyledim bnde çalışıyım die hayır dio yemeye içmeye giyime kısmaz tabak çanak dendimi hayır fuzuliEv kira,3 çocuk,4000 maaş...tencere alırsaniz ekmekten vazgececek eşiniz, farkinda misiniz? Ayrica eşiniz ülke sartlarinda gayet iyi kazaniyor,sizde girin bi işe o tencereler anca öyle kaynar
Bnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohooSenin gibi mi?
Bak kardeş daha cok kuçüksün, boyle ömür geçmez,kocaya güven olmaz en başta,onunde koca bir omur ve 3 evlat var, ne yap et bir işe gir,sonra pisman olmaSıkıntı bu izin vermio çalışmama hayır dio kaçkere soyledim bnde çalışıyım die hayır dio yemeye içmeye giyime kısmaz tabak çanak dendimi hayır fuzuli
hep eşinizden beklemek en kolayı kendinizde çalışıp birlikte evinizi yeniden yenileyebilirdiniz.ama düşünmeden 4 yıla 3 çocuk sığdırmışsınız demek çok zengin rahat yardımcınızın çalıştığı bir hayatınız var :)) bence kocanızdan birşey istemeyinArkadaşlar bn anne babamla bazı şiddet hor görme ve ilgisizlikten evlendigimdenberi konusmuorum onlarda can ciğer aralıklar di zaten ölsem haberleri olmucak o dnli gelelim konuya 4 yillik evliyim 3 kizim var 22 yaaindayim hersey iki gun once eve komsumun getirdigi pastayla basladi cocular uydu cay pasta yerken tabak guzeldi markasina baktim karacanindi dedim marka tabağıda dedim normal yeni evliler dedi eşim bnde takım hic biy alınmadı gündelik 6 'li kase 6 'li tabak bardak çatal bi de kaynanamınevinde kaç yıllık kullandığı kazanları bna verdi ten tun dedim bnde yeni evliyim bnim neden yok dedim yeni alalım dedim tencerelerimin kulpları kopmuş yemek yaparken ellerim yanio dedim bu başladı baban larin göreviydi alalardı bn almam takı içinde yemek pisirmicek hale gelene kadar dedi alma ozanda dedim yeni eve taşındık 1 hafta oldu dio 4 yıldır diorum 1 arıda oturuyorum genişe çıkalım sigmiok die daha yeni cıktı bi kadınla evi taşıdım hic isteğin bitio sürekli şunu al bunu al tövbe ihtiyacından fazlasını hic istemedim allah bilio ama hep dir dir eden fazlasını isteyen bitiymişim bn bnde ağladım dedim kendim için ne istiorum bn dedim bi tencere ya dedim konusmuorum normalde çok şakacı eğlenceli espirili biriyim üç gündür üzüntüden hem konusmuorum hemde dargınım aileme bna nie anne baba görevlerini yapmadılar beni milletin diline düşürdüler biseyi yok die alalardı anan baban die
E evden çalış. Evden yapılan bir sürü iş var. Üç beş neyse. Annene, babana, kendine laf söyletmekten iyidir. Kenarda paran da olur, ihtiyaçlarını da alırsın.Sıkıntı bu izin vermio çalışmama hayır dio kaçkere soyledim bnde çalışıyım die hayır dio yemeye içmeye giyime kısmaz tabak çanak dendimi hayır fuzuli
Ytub kanalının olduğunu neden baştan söylemedin? İşte bu bütün dengeleri değiştirir.Bnim gibi olsa op başına koy bnim çevrem nasıl güçlü fedakar evine çocuklarına bağlı biri oldumu bilio taştan ekmek yaparım herturlu acıyı atarım arkaya bnim yaşıtlarım bırak evlenmeyi yemek yapmayı bilmio bnim ytub kanalım var ohoo
Eğer tek olsaydım çocukların olmasaydı yapardım ama kimsem yok arkamda duracak bu devirde genç bi kadını başı dik çalış cam die ciksam başına neler getirirler biliyomusunuz sizE haklı ama kaynanan bile eski de olsa birşey vermiş kullan diye,anan baban bir iğne vermediyse,kocan da olsa böyle yüzüne vurur... burdan da şunu anla baban da olsa kocan da olsa izin vermedi okuyamadım,çalışamadım deme sen yetişkin insansın istiyorum çalışacam diyeceksin,sinmeyeceksin.
zaten bu devirde youtuber olcaksın devrin mesleğiYtub kanalının olduğunu neden baştan söylemedin? İşte bu bütün dengeleri değiştirir.
Neyi değiştirecek dengeninYtub kanalının olduğunu neden baştan söylemedin? İşte bu bütün dengeleri değiştirir.
youtube kanalının adı ne ?Neyi değiştirecek dengenin
Durumu var 4 bin aylik masi var ama iki uc tane tencerem varya onlarla yap dio fuzuli dio yokmu sanki dio ya annesinin verdiği eskileri kullaniom bilio
senin calisma secenegin yokmuş bir yola girmissin kocandan da genelolarak memnunsun ki 3çocuk yapmissinDurustsun helal sana be peki sunu soriyim sana esin izin vermiosa calismana uc cocugun varsa bn o dami bosiyimmi babamın evine mi gidiyom tencere alıo die yada çocukları bırakıp bn çalış cam die kaciyimmi hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?