- 27 Nisan 2020
- 182
- 98
- 53
- 26
- Konu Sahibi meltem1993
28 yaşında ama büyüyememiş ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce yanlış mı yapıyorum?
Arkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. Ve annesine kuzenlerine söylemiş, bende söyledim. Hayatında ki herkes beni biliyor nerdeyse. Aradığım kadın sensin diyor, ve beni sevdiğini hissediyorum. Ciddi düşünüyoruz. Ve durum böyle olunca birbirimizi arzuluyoruz. Buluştuğumuzda her yerime...www.kadinlarkulubu.com
Bu konudada çok uyardılar sizi. Eleştiriye kapalısınız madem neden konu açıyorsunuz? Sadece sizin duymak istediklerinizi yazarsak sorun yok
Konuşma bozukluğu olan ve kekeleyen 28 yaşında bir çocuk ay pardon adam
Baba korkusu mu acaba kekelemesine neden olan şey? Kendi sınırları olmaması mı? Birey olarak ailede saygı görmemesi mi?
Konuşma bozukluğu olan ve kekeleyen 28 yaşında bir çocuk ay pardon adam
Baba korkusu mu acaba kekelemesine neden olan şey? Kendi sınırları olmaması mı? Birey olarak ailede saygı görmemesi mi?
bana görmek istemediklerini söylüyoruz diyen arkadaş cevapladığım arkadaşın mesajına bakar mısın?
sevgilimin kekelemesiyle dalga geçmiş, umarım dalga geçtiğiniz şeylerle sınanırsınız.
Otoriter bir babası olsa bile 28 yaşındaki bir insanın baskı kabul etmemesi gerekir diye düşünüyorum. Otoriter babası olması onu aklamaz bence, “her ailenin yaşam tarzı farklı” denilip geçiştirilemez, mücadele edilmesi gerekir.Yorumlarda bir acayip. İnsanlar kendi ailesini bile takmadan yaşamasını bekliyor sanırım herkesin ama her ailenin yaşam tarzı farklıdır. Belliki oteriter bir babası var ve ilişkileri iyi değil o yüzden de anlatmak istemiyor. Velevki yalancı biri dedikleri gibi onuda zamanla görürsün zaten ama bana öyle gelmedi. Adama neden çemkirdiğinide anlamadım yani yaşam tarzı sana uymuyorsa görüşmezsin olur biter. Ben anlamıyorum ailesine yalan söyleyip orda burda kırk takla atan mı olgun oluyor?
Haberi olmadan şehir değiştiriyorum diye yanlış bir şey yaptım gibi düşündüm. diyor
Rica ederim ama şunu söylemek istiyorum, nedense bana güven vermedi önemli olan bana güven vermesi değil, diğer konularınızı da okudum ç, siz erkek arkadaşınızın söylediği herşeyde inanmışsanız, ailede herkes biliyor, daha önce kimse ile birlikte olmamış gibi i, yani daha önce biriyle birlikte olmayan biri görüntülü konuşmada sex yapacak kadarda cesaretli olacağını sanmıyorum, ve sizin kilo vermenizi istemiyor oluşu, kendisinin çok yakışıklı olduğunuzda söylemişsiniz, sık sıksa görüşmüyoruz demişsiniz, bence biraz geri vites yapın Bi durun i sakin sakin gidin, eğer cinsellik sadece sizin içinse takılın ama ben ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum diyorsanız, önce yaşadığı şehre gidin ailesi ile sizi tanışırsın ondan sonra cinselliğe girin, ve babanızın oğlu bile olsa o öyle görüntü kaydetme diye düşünme, herkes iyiyiyken iyidir önemli olan kötü olduğunuz zamanlarda efendiliği korumaktır, bunuda yaşamadan göremezsiniz, benim eş kişisi 2 kilo alsam oo hemen kilo aldın derdi, makyaj yapmasam bugün yapmamışsın derdi, yani kocan da olsa yanında ki kişinin bakımlı olmasını ister, ben güvenmedim ve hislerimde de kolay kolay yanılmam, ay konu sahibi benim sanki ne çok yazdım, sadece kadınların ciddi ilişki isterken üzülmelerini istemiyorumteşekkürler yorumunuz için
Konuyu baştan sona okumadım ama siz hadsiz iseniz gidip ezikle mutlu olsun o zamanBizde onu dedik ama hadsiz ve terbiyesiz olduk.
Basiretsiz sevgiliye toz kondurmaktan daha kolay çünkü bize sallamak.