Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Benim folik asit bitince doktor elevite başlattı. sadece onu kullanıyorum. Arkadaşım da balık yağı kullanınca bende doktoruma sordum. Kesinlikle hayır dedi. Balık yemeye çalış dedi.
Acayip başım ağrıyor o zaman bile parol içmiyorum.

slm kızlar 21+3 haftalık hamileyim. folik asitten başka ferro sanol kullanıyordum. dün doktorum magnorm ve calcımax-d3 verdi. bu ilaçları kullananlar var mı? içip içmeme konusunda kararsızım da. şimdiden teşekkürler.

Folik asiti bende kullanıyorum. Diğerlerini bilmiyorum ama magnorm u banada verdi bacaklarım güçsüzleşti ve kramplarım var diye açıkcası fazla kullanmadım aşırı derecede midemi bulandırıyor diye o yüzdenmidir nedir çok faydasını görmedim. Hap şeklinde olan başka bir mağnezyum ilacı aldım doktora danışarak onu kullanmaya başlayacağım. Bu arada 10 haftalık hamileyim bende :)

5 aylık hamıleyım ben5ıncı aya kadar folik asıt kullandım. şimdi doktorumun onerısıyle folik asidi bıraktım elevit vıtamın mıneral takviyesi feramat kan kapı ve seven seanpulse omega 3 kullanıyorum. hiç şikayetım yok arada u7nutmak dışında:26::26:

merhabalar....ben 12. haftadayım,doktorum simdiye kadar kullandıgım vitamin ve folikasiti bırakmamı syledi.sadece demir hapını kullan yeter dedi.yorumları okuyunca kafam karıstı acıkcası,sankı hic cocuk için gereklı bisey kullanmıyomusum gibi geldi.sizce ne yapmalıyım?

benim durumumda olan varmı?yorumlarınızı beklıyorum....

dr bana dusuk rıskım oldugu ıcın myomlardan dolayı progestan verdı 3 ay kullanıcam coraspin, folice verdi ama bugun degistirdi folic plus ve birde ılave bır vıtamın verdı daha almadım bugun alıcam, 4 tane ılac kullanıyorum

Arkadaşlar ben de 14+2 haftalık hamileyim.
ilk başta folbiol, calcium-d ve progestan içtim.
sonra elevit e başladım o da bitti
şimdi kan hapı ve solgar kalsiyum içiyorum.
zaten tiroid için sürekli sabahları euthrox içiyorum.
bunlar bir şey değil de 11. haftamda ciğerlerimi üşüttüm, dr Aksef 500 antibiyotik, levopron şurup içtim.
İyileşemedim, dün de zitromax 500 antibiyotik ve astımlıların kullandığı nefes açma ilacından verdi(içine çekiyorsun.)
İçerken ağlaya ağlaya bir hal oldum, ne olacak bebişin hali? ilk ü ayda enfeksiyon olup da bu antibiyotikleri kullanan oldu mu? sağlıklı doğum yapan oldu mu? Yada bronşiti atlatan oldu mu? Moralim çok kötü.

bende 14 haftalık hamileyim,elevit,ferrum kullanıyorum günde 1er kez.bi de efa-p omega takviyesi alıyorum haftada 2-3 kez.bu 2. bebeğim,ilk hamileliğimdede elevit ve kan şurubu kullanmıştım,çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiştim,yine öyle olur umarım,hepimiz için...

bende 13+6 oldum bugün.elevit kullanıyorum.birde calcimax d3 kullanıyorum kalsiyum için ve magnorm kullanıyorum magnezyum desteği için ve birdeee lierac kullanıyorum çatlaklarım oluşmasın diye

aslında hepimiz ne çok şey içiyoruz bakarmısınız...aslında aşermesi olmayan,iyi beslenilebilen bir hamilelik için çok fazla desteğe gerek yok,vitamin,doğal destek vs.de olsa içtiklerimiz ilaç sonuçta...

herkes birden fazla ilaç kullanıyor ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk kontrolümdne itibaren eleviti kullandırıyor doktorum içinde birçok vitamin bulunduğu için yeterli dedi sadece bir ay kan yapıcı şu şuruplardan kullandım tadıda berbattı aradada mide yanmalarım için bi tabletim var onu atıyorum

kızlarr 13. haftamdayım doktor geçen hafta FERREVİT PRONATAL verdi vitamin olarak folik asiti kullan veya kullanma da demedi sizde bu ilacı kullanan varmı acaba folik asiti alsammı acaba bu ilaçla birlikte

21 haftalık hamileyim. sadece elevit ve magnezyum kullanıyorum. üstelik vejeteryanım. yazılanları okuyunca yeterli değil gibi geldi

kızlar ben hamile kalmdan önce folik asit kullandım.doktora gitikten sonrada doktor bana folbiol vitanemin hapı verdi yani şuanda tek vitamin kullanıyorum.size bu ilaçları doktormu önerdi yoksa siz ek olarakmı kullanıyorsunuz

arkadaşlar şuan 14 haftalık hamileyim doktorum bana decavit pronatall verdi ve bu ilaçı kullanmaya başladıktan sonra büyük abdesim simsiyah doğalmı lütfen kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.

demir ve eleviti haftada bir anca alıyorum bence abartmaya gerek yok
kalsiyum alıyorum kramplar için
bi de günlük cleaxan iğnem var

kızlarr 13. haftamdayım doktor geçen hafta FERREVİT PRONATAL verdi vitamin olarak folik asiti kullan veya kullanma da demedi sizde bu ilacı kullanan varmı acaba folik asiti alsammı acaba bu ilaçla birlikte

cnm bende hamile oldugumu 5.haftamda anladım doktoruma ilk gidişim o zaman oldu ve şu an 13 haftalık halileyim ve ferrevit kullanıyorum birde feramat verdi ikisindede demir var ve bende kansızlık oldugu için ikisini birden verdi. kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum. 3gün sonra randevumuz var bakalım devam edecekmiyiz bu vitaminlere. ferrevitin folik asit içerdigini de unutma. sağlıklı hamilelik diliyorum. sağlıkla kucagımıza alalım inş bebeklerimizi :)

kızlar selam,
ben de 20 haftalık hamileyim, oğlum olacak inşallah.
bacak kramplarım için dr magnezyum ve calsiyum verdi. calsiyumu içtikten sonra çay kahve içmeyecem biliyorum, ama magnezyumda boyle ozel bir durum varmı biliyormusunuz? yani demir hapında olduğu gibi yanında süt ve süt ürünleri içmemek, ya da kalsiyumda olduğu gibi çay kahve içmemek gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…